HTC Touch Pro

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
burnmail123
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa burnmail123 »

tych par sto korun je dost a len tak mimochodom to menu sa da zmenit , len si staci stiahnut z http://www.xda-developers.com/ povodny TODAY a je to ako original poo softwerovej stranke , ine by myslim zmenene byt nemalo , teda este blokovanie na inu simkartu ale to je detail .

No a ten zadny kryt tak to je vec pohladu , zevraj sa to drzi lepsie ako povodny aj ked ten zadok u Touch Pro ma lakal , lebo bol z gumy a nechytali sa nanho otlacky ale ved co narobim ked za to nechcem vyvalit tolke prachy tak to pomaly splatim na pausali
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

amateur napísal:hh ja mam Kaisera normalka nebrand, ale aj tak si tam dam WM6.1 je to lepšie rychlejšie a stabilnejšie...
WM 6.1. som tam mal už od kúpy (od Orange). Inak zistil som, že stabilita nestojí iba na ROM. Používal som Operu Mobile, lúbilo sa jej pri viac oknách kusnúť a sama sa vypla, pričom zo sebou zobrala aj všetky bookmarks. Novší build už chodí ako blesk :wink:. Čiže pri problémoch najprv skúsiť najnovšie verzie aplikácií, Today pluginov a podobne.
MacP
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

HTC touch pro

Príspevok od používateľa MacP »

fuuu takze ked to je za 17 000 tak je to aj za 14 000 ked odratate dph a to uz je slusna cena
johny3212
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johny3212 »

rozmyslam co ho kupit, ale ked ja mam hrouzny odpor ku vsetkemu co ma v sebe Microsoft, skoda ze to nema ten Androit- :D. alebo pockat na G1 _? nevem heh
refr0
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa refr0 »

neviete kde by sa dal zohnat niako lacno.. niekde som cital ze aj za 468eur.. len nwm kde..
burnmail123
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa burnmail123 »

ja som sa nakoniec rozhodol pre HTC touch HD , uz ho mam aj objednany a za par dni mi pride , je rovnako drahy ako PRO a po zhodnoteni ze nepotrebujem klavestnicu ale radsej vacsi display vyhralo HD
Napísať odpoveď