ak by bola fizz na private asi by sa nepytala na stav intrakov.
a 90% prvakov intrak dostane, takze asi tak
zajtra si idem do NR chytit daky dobry flek na tom stredoskoslom... je ta Cabajska cesta velmi daleko od autobusovej stanice?
jackb napísal:ak by bola fizz na private asi by sa nepytala na stav intrakov.
by si sa velmi cudoval ako je to v niektorych mestach s internatmi hlavne tam kde su dufam ze sa ludia neurazia, radoby vysoke skoly ako Trnava,Trencin,Ruzomberok a atd. v takej Trnave intraky nedostavaju ani prvaci, pokial nemaju velku vzdialenost od trvaleho bydliska, a neskorsie dobry prospech, ale ruku na srdce kto ide na vysku s tym ze sa ide dobre ucit ja urcite nie.
jackb napísal:ak by bola fizz na private asi by sa nepytala na stav intrakov.
zajtra si idem do NR chytit daky dobry flek na tom stredoskoslom... je ta Cabajska cesta velmi daleko od autobusovej stanice?
ani nie, da sa tam ist peso za 15-20 min, ale dnes si to uz zistil ...
Kesoman napísal:ale ruku na srdce kto ide na vysku s tym ze sa ide dobre ucit ja urcite nie.
ak k tomu budes takto pristupovat, dam vsetky svoje uspory na to, ze viem ako skoncis
fizz napísal:No do trencina to mam 115 km, to im vazne nestaci?
joj dieta moje, ja to mam do brna 200km a tiez nebyvam kvoli takejto veci na intraku (vraj nebyvam daleko, resp. byvam na hlavnom zeleznicnom tahu, kadial ide kazdu chvilu vlak)
Vsimol som si, ze tento rok pribudne v Prahe par hojkacov, tak si dovolujem dat do pozornosti celkom dobry portal: http://www.somvprahe.sk/
Je tam vela rad do zaciatku, organizuju rozne stretka, tiez je mozne najst tam odvoz autom z/do Prahy, atd...
bell napísal:ani nie, da sa tam ist peso za 15-20 min, ale dnes si to uz zistil ...
zistil. ale siel z od Tesca v meste, lebo som bol fotky robit... do skolicky to budem mat faajne daleko... nehovoriac o 1900sk/mesiac za 4 postelovu izbu so sprchovym kutom
jackb napísal:zistil. ale siel z od Tesca v meste, lebo som bol fotky robit... do skolicky to budem mat faajne daleko... nehovoriac o 1900sk/mesiac za 4 postelovu izbu so sprchovym kutom
nj, ked ides zo stanice, intrak opacnym smerom ako skola ... a kde budes studovat? konkretne kde budes mat vyucovanie ? ak to budes mat 25 min peso od intraku , tak sa to sa zvladnut
bell napísal:nj, ked ides zo stanice, intrak opacnym smerom ako skola ... a kde budes studovat? konkretne kde budes mat vyucovanie ? ak to budes mat 25 min peso od intraku , tak sa to sa zvladnut
prirodne vedy su podla mojich informacii v budove rektoratu, teda oproti SPU... do 25 minut sa to mozno vojde...
ano, dalo by sa to jackb ... v tom pripade ti odporucam, aby siel do skoly cez most, ale nie pre chodcov, ale pre auta, hned ten prvy asi 300m od intraku
bell napísal:ano, dalo by sa to jackb ... v tom pripade ti odporucam, aby siel do skoly cez most, ale nie pre chodcov, ale pre auta, hned ten prvy asi 300m od intraku
ich je tych mostov nad zeleznicou viac, alebo hovorime o inych mostoch?
ades napísal:ak k tomu budes takto pristupovat, dam vsetky svoje uspory na to, ze viem ako skoncis
no povedz kde? Ja to po 4 rokoch studia vidim velmi triezvo a realne btw. prave rozbieham firmu, btw2. urcite neporovnavam ekonomiu a medicinu . . . medikov v mlynskej ani nevidiet a ked tak maju vsetci taku nezdravu zltu farbu
ades sem s tvojimi usporami
fizz napísal:No do trencina to mam 115 km, to im vazne nestaci?