Kutil s.r.o / Profesionáli

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
PAIN
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Kutil s.r.o / Profesionáli

Príspevok od používateľa PAIN »

Chcel by som sa Vas spytat co si myslite o tychto dvoch novych projekoch TV JOJ. Kto este nevidel mozete si pozriet v TV archive ...podla mna stoji za to obetovat tomu jednu hodinku. Co sa mna tyka, tak ja som sa na tom normalne ze aj nasmial a to je u mna na slovensky serial dost vzacne. Myslim si, ze Markiza ma co dohanat, pretoze na toto sa asi ich serialy chytat nebudu ....... http://televizia.joj.sk/tv-archiv.html
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Kutil s.r.o ma nebavilo, ba dokonca ma to až nudilo a ani som to nedopozeral dokonca. Opakovaný vtip nie je vtipom, a ako som už písal v inej téme, po rozdelení krausa a marcina to už nikdy nebude také ako keď boli spolu. Možno keď sa to rozbehne tak zmením názor, ale prvá časť ma neoslovila
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

ako bracho povedal, v tom kutyilovi sa dalo ocakavat co pride, uz okukany humor a co sa tyka profesionalov, tam mi vadi iba nazov, intro a znelka, moc okata kopia originalnych profesionalov a pritom to nema s tym serialom nic spolocne. Originalny profesionali boli kultovy serial a Bodieho, Doyla a Cowleyho som rad sledoval :)
Co sa tyka humoru, zatial sa vcelku da, niekedy som sa naozaj srdecne rehotal, inokedy iba pozeral a nechapal, ako si niekto mohol mysliet, ze dana scenka je vtipna... niekedy tam daju dobru hlasku, ale celu scenku zabijku nasilnym pitvanim danej situacie a nakoniec to ani vtipne nie je. ale zatial mam z toho dobry pocit a pozriem si aj dalsi diel :)
Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hossa1881 »

jj, ti profesionali boli celkom dobry sam som zvedavy na dalsie diely
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

profesionali su super ,hned som si ich musel stiahnut a pozret este raz :D
Thrash/Death
Star
Star

Príspevok od používateľa Thrash/Death »

kutyil? čo dodať, čístá trápošina z dielne Krausa. Prvá séria Susedov bola dobrá, ale akonáhle sa spustil prvý diel druhej série, už to bolo na hovno až do konca toho seriálu. A Kutyil je nahovno už teraz. A mimochodom - aj Uragán bola pekná ko*ot po prestupe do Markízy...
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

www.profesionali.sk
daju sa tam pozriet aj odvysielane diely

k teme -
kutyl je nasilu vymyslena somarina.kraus je co sa tyka humornych napadov vyzmykany a nic kvalitne uz podla mna nevymysli

profesionali - nie je to zle.celkom haluzne postavy aj niektore hlasky.horsie je to s dejom (aspon v tej jednej casti ktoru som videl to bolo tak).dufam ze sa nejak vypracuju
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

Hossa1881 napísal:jj, ti profesionali boli celkom dobry sam som zvedavy na dalsie diely
mne sa aj tak bathyany pacil v mafstory,inak neviete ci budu nove diely mafstory?
MakeFake
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MakeFake »

Profesionaly ,tam sa mi zda tiez "natlaceny" humor. Skoda ,ze Slovaci nevedia urobit sitom ako americania.
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

profesionali celkom v pohode ..aj som sa sem ta m zasmial..na slovenske pomery fajn...a kutyil ku tomu sa nevyjadrujem..je to robene pre tu hlupac co sa im pacili aj susedia..
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

kutil sro som pozeral - kopia americkeho serialu a susedov

pravy kutil tim
http://www.csfd.cz/film/68868-kutil-tim ... provement/
Konflikt
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Konflikt »

MakeFake napísal:Profesionaly ,tam sa mi zda tiez "natlaceny" humor. Skoda ,ze Slovaci nevedia urobit sitom ako americania.
náhodou slovenský humor nie je na zahodenie a profesionály sa mi veľmi zapáčili. Práveže americký humor je dosť trápny (okrem seriálu 2 a pol chlapa :D ) a vôbec ma ich humor nebaví. :?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Nove slovenske sitcomy

Príspevok od používateľa Gothar »

Kutyil s.r.o.
Vcera som videl asi polovicu jedneho dielu...a musim zopakovat presne to, co je v komentaroch na csfd - stokrat prevareny "humor" zalozeny na komoleni slovenciny madarmi - mne sa to prestalo pacit uz v dobe ked koncil Twister v radiu, potom Uragan v TV sa ako tak vedel udrzat, ale po prichode Susedov som nechapal, ako to este niekomu moze pripadat vtipne, nuz a teraz to tu mame zas.
Dalsou vecou je totalne vykradnutie serialu Kutil Tim, bohuzial iba v namete, pretoze humor je dost odlisny a musim povedat, ze slovenska verzia je v tomto hrozna.
Kraus by uz konecne mal prist s nejakym novym napadom.
Profesionali
Z tohto som tiez videl iba cast, ale pripadalo mi to lepsie, sice mi tam nieco chyba (asi Peter Sklar v roli bossa :D ), ale urcite je to viac pozeratelne ako Kutil. Niekolkokrat som sa dokonca uprimne zasmial :) Ale stale je to zalozene na druhej najnizsej urovni humoru (nizsie je u mna iba prdenie) - karikaturnych postavach, ale da sa to vydrzat.

Rad by som sa vsak v slovenskej produkcii dockal niecoho rozumnejsieho, kde su scenaristicky prepracovane situacie a nie len tupe dialogy. (nieco ako v HIMYM, Priateloch, Frasierovi,...), no som zvedavy, kolko rokov to bude nasim scenaristom trvat.
Mozno je cas pre skupinu D.N.A., aby nieco vytvorila :) Lebo niektore dialogy v Meste tienov mali tento charakter, takze tam budu scenaristi dobri aj z komedialneho hladiska.

Je este aj nejaky iny novy serial? Od Marcina? :D (Priatelky su fakt hnus, k tomu ani nie je co napisat, to je este horsie ako Kutil)
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

uz tu je rovnaka tema...
Delije
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Delije »

No tak Profesionali nemaju naozaj chybu :D ale u mna ostava mafstory stale na 1 mieste...
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

Vznikli Susedia, veľká sledovanosť veľké peniaze. Zanikli Susedia objavil sa Kutil s.r.o a bude nasledovať malá sledovanosť málo peňazí, až to nadobro skončí. Neviem, či si mysleli že ľudí bude bavit stále ten istý otrepaný humor. Ešte som sa v mojom okolí nestrtol s niekym, komu by sa to páčilo.
olololwtfomg
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa olololwtfomg »

- americká verzia kutil s.r.o.
toto sa dá povedať o ostatných takýchto okopírovaných ch...... pre mňa sú všetky tieto "nové" veci úplné De ja vu a je mi z toho nanič že ľudia už aj na slovensku sú úplne bez originálnych nápadov
vladuška
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vladuška »

včera som si pozrela Kutil s.r.o. prvykrat ale nejako veľmi ma neoslovil skôr som pri ňom zaspávala. Pripadá mi to už všetko otrepané a všetko je na jedno kopyto. Ktovie ako dlho im to vydrži.
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

ak niekto vie, kde sa da stiahnut kutil tim (home improvement), tak pm me pls, bol to moj oblubeny serial :)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Tak akoze neviem co natom ma byt vtipne..Absolutne muka..Taktiez som pritom zaspaval..A hlavne cast kde vrtal vrtackou do steny a zrazu voda?
Vsak aspon keby to bolo kus realne sem tam :? Ach jaj..Strata casu..
Napísať odpoveď