Kutil s.r.o / Profesionáli
-
PAIN
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Kutil s.r.o / Profesionáli
Chcel by som sa Vas spytat co si myslite o tychto dvoch novych projekoch TV JOJ. Kto este nevidel mozete si pozriet v TV archive ...podla mna stoji za to obetovat tomu jednu hodinku. Co sa mna tyka, tak ja som sa na tom normalne ze aj nasmial a to je u mna na slovensky serial dost vzacne. Myslim si, ze Markiza ma co dohanat, pretoze na toto sa asi ich serialy chytat nebudu ....... http://televizia.joj.sk/tv-archiv.html
-
audiotrack
VIP
-
Kibo
Hardcore addict
ako bracho povedal, v tom kutyilovi sa dalo ocakavat co pride, uz okukany humor a co sa tyka profesionalov, tam mi vadi iba nazov, intro a znelka, moc okata kopia originalnych profesionalov a pritom to nema s tym serialom nic spolocne. Originalny profesionali boli kultovy serial a Bodieho, Doyla a Cowleyho som rad sledoval 
Co sa tyka humoru, zatial sa vcelku da, niekedy som sa naozaj srdecne rehotal, inokedy iba pozeral a nechapal, ako si niekto mohol mysliet, ze dana scenka je vtipna... niekedy tam daju dobru hlasku, ale celu scenku zabijku nasilnym pitvanim danej situacie a nakoniec to ani vtipne nie je. ale zatial mam z toho dobry pocit a pozriem si aj dalsi diel
Co sa tyka humoru, zatial sa vcelku da, niekedy som sa naozaj srdecne rehotal, inokedy iba pozeral a nechapal, ako si niekto mohol mysliet, ze dana scenka je vtipna... niekedy tam daju dobru hlasku, ale celu scenku zabijku nasilnym pitvanim danej situacie a nakoniec to ani vtipne nie je. ale zatial mam z toho dobry pocit a pozriem si aj dalsi diel
-
Thrash/Death
Star
-
pinacolada
Guru wannabe
www.profesionali.sk
daju sa tam pozriet aj odvysielane diely
k teme -
kutyl je nasilu vymyslena somarina.kraus je co sa tyka humornych napadov vyzmykany a nic kvalitne uz podla mna nevymysli
profesionali - nie je to zle.celkom haluzne postavy aj niektore hlasky.horsie je to s dejom (aspon v tej jednej casti ktoru som videl to bolo tak).dufam ze sa nejak vypracuju
daju sa tam pozriet aj odvysielane diely
k teme -
kutyl je nasilu vymyslena somarina.kraus je co sa tyka humornych napadov vyzmykany a nic kvalitne uz podla mna nevymysli
profesionali - nie je to zle.celkom haluzne postavy aj niektore hlasky.horsie je to s dejom (aspon v tej jednej casti ktoru som videl to bolo tak).dufam ze sa nejak vypracuju
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
-
twardykamen
Medium Professional
-
Tomasko
Guru wannabe
kutil sro som pozeral - kopia americkeho serialu a susedov
pravy kutil tim
http://www.csfd.cz/film/68868-kutil-tim ... provement/
pravy kutil tim
http://www.csfd.cz/film/68868-kutil-tim ... provement/
-
Konflikt
Light Expert
náhodou slovenský humor nie je na zahodenie a profesionály sa mi veľmi zapáčili. Práveže americký humor je dosť trápny (okrem seriálu 2 a pol chlapaMakeFake napísal:Profesionaly ,tam sa mi zda tiez "natlaceny" humor. Skoda ,ze Slovaci nevedia urobit sitom ako americania.
Nove slovenske sitcomy
Kutyil s.r.o.
Vcera som videl asi polovicu jedneho dielu...a musim zopakovat presne to, co je v komentaroch na csfd - stokrat prevareny "humor" zalozeny na komoleni slovenciny madarmi - mne sa to prestalo pacit uz v dobe ked koncil Twister v radiu, potom Uragan v TV sa ako tak vedel udrzat, ale po prichode Susedov som nechapal, ako to este niekomu moze pripadat vtipne, nuz a teraz to tu mame zas.
Dalsou vecou je totalne vykradnutie serialu Kutil Tim, bohuzial iba v namete, pretoze humor je dost odlisny a musim povedat, ze slovenska verzia je v tomto hrozna.
Kraus by uz konecne mal prist s nejakym novym napadom.
Profesionali
Z tohto som tiez videl iba cast, ale pripadalo mi to lepsie, sice mi tam nieco chyba (asi Peter Sklar v roli bossa
), ale urcite je to viac pozeratelne ako Kutil. Niekolkokrat som sa dokonca uprimne zasmial
Ale stale je to zalozene na druhej najnizsej urovni humoru (nizsie je u mna iba prdenie) - karikaturnych postavach, ale da sa to vydrzat.
Rad by som sa vsak v slovenskej produkcii dockal niecoho rozumnejsieho, kde su scenaristicky prepracovane situacie a nie len tupe dialogy. (nieco ako v HIMYM, Priateloch, Frasierovi,...), no som zvedavy, kolko rokov to bude nasim scenaristom trvat.
Mozno je cas pre skupinu D.N.A., aby nieco vytvorila
Lebo niektore dialogy v Meste tienov mali tento charakter, takze tam budu scenaristi dobri aj z komedialneho hladiska.
Je este aj nejaky iny novy serial? Od Marcina?
(Priatelky su fakt hnus, k tomu ani nie je co napisat, to je este horsie ako Kutil)
Vcera som videl asi polovicu jedneho dielu...a musim zopakovat presne to, co je v komentaroch na csfd - stokrat prevareny "humor" zalozeny na komoleni slovenciny madarmi - mne sa to prestalo pacit uz v dobe ked koncil Twister v radiu, potom Uragan v TV sa ako tak vedel udrzat, ale po prichode Susedov som nechapal, ako to este niekomu moze pripadat vtipne, nuz a teraz to tu mame zas.
Dalsou vecou je totalne vykradnutie serialu Kutil Tim, bohuzial iba v namete, pretoze humor je dost odlisny a musim povedat, ze slovenska verzia je v tomto hrozna.
Kraus by uz konecne mal prist s nejakym novym napadom.
Profesionali
Z tohto som tiez videl iba cast, ale pripadalo mi to lepsie, sice mi tam nieco chyba (asi Peter Sklar v roli bossa
Rad by som sa vsak v slovenskej produkcii dockal niecoho rozumnejsieho, kde su scenaristicky prepracovane situacie a nie len tupe dialogy. (nieco ako v HIMYM, Priateloch, Frasierovi,...), no som zvedavy, kolko rokov to bude nasim scenaristom trvat.
Mozno je cas pre skupinu D.N.A., aby nieco vytvorila
Je este aj nejaky iny novy serial? Od Marcina?
-
olololwtfomg
Expert