Sietovy marketing, Amway a podobne...

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Sietovy marketing, Amway a podobne...

Príspevok od používateľa Hossa1881 »

V poslednom case prepukol v Martine velky boom hlavne amway, bol som na jednej prednaske a to ako sa chytalo za slovicka(obrat/zisk a pod) ako niektori ludia tam pomaly vykrikovali,a ako to pekne vyzera ked sa to tam nakresli ze mas 10 ludi a ti dalsiech 10 a pod...
Kamos uz investoval peniaze zacal chodit v saku ze furt robi "biznis" snazim sa ho trocha odhovorit vsak tie amway vyrobky su riadne predrazene a to musi mat on aj vsetci pod nim obrat mesacne min 5000(uz to vidim od tych studentov co ziskal...)
Mate s tym MLM (multi levelovy/sietovy marketing) skusenosti dakto?

zaujmave clanky: http://www.skepdic.com/slovnik/index_files/Amway.htm
http://scoobiedavis.blogspot.com/2007/0 ... cor-i.html
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

tak v amerike je multi level najpopularnejsi typ marketingu , je to vlastne pilkovana pyramida s tym ze kazdy sa moze dostat nad cloveka pod ktoreho sa zaregistroval.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

fizz napísal:No moja mama robila s amway asi 10 rokov dozadu..Podla toho, co si pamatam to fungovalo dokonale.
Hej, vtedy to bolo asi fajn, robilo to malo ludi a ludia sa aj menej bali, ale dnes to uz asi pre zaciatocnika nema zmysel.
Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hossa1881 »

no bol som na jednej "ich" prednaske, zabavne to bolo, ked som to s kalkulackou ratal tak mi vyslo ze zije u nas 8 mld obyvatelov....kamarat sa bohuzial dost namotal a veri ze o dva roky bude zarabat 50 000 pasivny prijem....pritom to chce robit pocas VS a jeho "partneri" su tiez vatsinou iba studenti...som zvedavy ako bude robit 5000 mesacne obrat a oni spolu s nim...
yoplin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa yoplin »

ja poznam herbalife. kamos mi raz hovoril ze sedi v kancli a peniaze idu sami. samozrejme kecy. pozval ma na ten miting. vsetko krasne slova o tom ako ti to zdravotne pomoze a ake velke peniaze kto zarobil. lenze hacik bol v tom, ze najprv si si musel zakupit ich vyrobky za nejake peniaze (uz si nepamatam kolko to bolo) a potom si ich predaval a medzitym si zhadal dalsich ludi pod seba. teraz uz som o tom ani nepocul, tak ani neviem ci to este funguje.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

yoplin: Herbalife na Slovensku kvitol pred desiatimi rokmi, ak chce niekto teraz na tom zarobit, tak zaspal dobu.
yoplin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa yoplin »

hojko: ono to bolo asi tak pred 9 rokmi. uz je to davno, preto si podrobnosti uz nepamatam.
saifone
Novice
Novice

Re: Sietovy marketing, Amway a podobne...

Príspevok od používateľa saifone »

Hossa1881 napísal:V poslednom case prepukol v Martine velky boom hlavne amway, bol som na jednej prednaske a to ako sa chytalo za slovicka(obrat/zisk a pod) ako niektori ludia tam pomaly vykrikovali,a ako to pekne vyzera ked sa to tam nakresli ze mas 10 ludi a ti dalsiech 10 a pod...
Kamos uz investoval peniaze zacal chodit v saku ze furt robi "biznis" snazim sa ho trocha odhovorit vsak tie amway vyrobky su riadne predrazene a to musi mat on aj vsetci pod nim obrat mesacne min 5000(uz to vidim od tych studentov co ziskal...)
Mate s tym MLM (multi levelovy/sietovy marketing) skusenosti dakto?

zaujmave clanky: http://www.skepdic.com/slovnik/index_files/Amway.htm
http://scoobiedavis.blogspot.com/2007/0 ... cor-i.html
mno vidim že maš strašne malo informaciji o firme,za prve nebol si na prednaške amway ale nejakej distribučnej siete a tich je asi 20 ,za druhe maš na vyber bud budeš zo seba robiť otroka v zamestnani alebo začneš podnikaťe a je uplne jedno akim sposob a čo za biznis si vyberieš ,stale lepšie ako keby som mal skončiť jak mukel v zamestnani a nič nemal ,amway patri medzi top 100 firiem na svete spolupracuje z najvatčšimi koroporaciami na svete,mno a produkty su velmi kvalitne a patentovane, ano cena je možno večšia na začiatku ale kde sibol ked rozpravali otom že tie produkty su koncentraty mne vidižia tie produktyy 4x slchšie ako tebe z obchodu a tim padum ty kupuješ drachšie a jaa lacnejšie a ešte mi do dovezu aj domou čiže asi tak GO DIAMOND
Plexxak
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Plexxak »

Mne sa najviac paci ako si vsetci tito "biznismeni" hovoria aki su podnikatelia a ako su panmi vlastneho casu, vlastnej prace a podobne... A ja sa cudujem ze sa na to vzdy najde niekto kto sa namota :D :D
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Suhlasim, ze Amway ma velmi kvalitne vyrobky, ktore su setrne voci zivotnemu prostrediu a na zapade su v domacnostiach dost oblubene.
Moja mama s tym tiez pred par rokmi robila. Bola som sa s nou pozriet na prednaske a pamatam si, ako tam polievali s pripravkom na dlazky kvety. Ale zial, tie ceny boli naozaj vysoke, cize mala problemy zohnat niekoho, kto by to kupoval, alebo kto by sa do toho pustil. Ono asi dost zavisi hlavne, v akej spolocnosti ludi sa pohybujes.
Pezzo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pezzo »

je to super, a ludia ktori vravia ze je to sprostost, klamstvo a bla bla bla to neskusili a nevedia o co ide (len jedna pani povedala...) kto by chcel viac info a je zo SNV/PP, kludne sa ozvite, mozem vam o tom povedat vsetko (0918 456 595)
(neberte to ako reklamu, ale ked niekto chce zarobit tak mu snad mozem pomoct nie?)
tomo.za
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomo.za »

Pezzo napísal:tak mu snad mozem pomoct nie
jasne a ty to robis uplne nezistne z cistej lasky k bliznemu svojmu... rovno povedz ze zhanas referalov ci jak sa tym pod tebou hovori :wink:
Pezzo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

no tym ze pomozem jemu pomozem aj sebe takze ber to ako chces...
saifone
Novice
Novice

tomo.za napísal:jasne a ty to robis uplne nezistne z cistej lasky k bliznemu svojmu... rovno povedz ze zhanas referalov ci jak sa tym pod tebou hovori :wink:
žijeme vo v penažnom systeme všetko sa tu toči okolo zisku!,podnikani funguje na systeme Franchize ak chcem zarobiť prachy najprv niekomu musim pomocť zarobiť prachy potom zarobim ja!ak tim cenam opakujem:ano cena je možno večšia na začiatku ale produkty su koncentraty! mne vidižia tie produkty 4x dlchšie ako tebe z obchodu a tim padum ty kupuješ drachšie a ja lacnejšie a ešte mi do dovezu aj domou,samozrejme že tam ssu aj luxusne produkty ,tim padom tam možu nakupovať všetky vrtsty ludi
killa_bee
Star
Star

Príspevok od používateľa killa_bee »

saifone, v prvom rade sa nauc slovencinu a v druhom rade zakladne ekonomicke pojmy. Franchise nie je MLM!!!
Pezzo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

ano, ale toto ma prvky franchise, pretoze musis mat licenciu ak to chces robit
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Franchise je uplne ine nieco, s tymto to nema nic spolocne. Franchising ako taky mi pride velmi prijemny a ak by som uz mal podnikat, tak tymto sposobom.

Ale tie vase recicky, ako sa ma zamestnanec zle a podnikatel dobre, to je smiesne. Tvoje blbe zamestnanie nie je tym, ze kazde zamestnanie je blbe, ale tym, ze si nevies vzhladom na svoje (ne)schopnosti najst nieco normalne.
saifone
Novice
Novice

killa_bee napísal:saifone, v prvom rade sa nauc slovencinu a v druhom rade zakladne ekonomicke pojmy. Franchise nie je MLM!!!
preboha nebudem vysvetlovať podnikanie niekomu kto si mysli že mam prejdenu školu som inteligent,školstvo nevie nič!! učia tam teoretci čo nikdy nič nedosiahli školstvo ta pripravuje do zamestnania nie do podnikania!!! a dava ti len akademicke vzdelanie a nie finančne vzdelanie!!!pokila nevieš nekecaj a staraj sa o svoje problemi určite ich maš dosť ako zamestnanec

//autoeditácia príspevku ( 17 Nov 2008, 10:01 )
Fabo napísal: Ale tie vase recicky, ako sa ma zamestnanec zle a podnikatel dobre, to je smiesne. Tvoje blbe zamestnanie nie je tym, ze kazde zamestnanie je blbe, ale tym, ze si nevies vzhladom na svoje (ne)schopnosti najst nieco normalne.
hehe počuj potreboval by som vyčisťiť bazen a ty si asi dobry zamestnanec nemaš zaujem dobre zaplatim haha XDD
PROSTE NESERTE SA DO NAŠHO PIEŠOČKU AK TO ROBITE ZO ZAVISTI TAK TO JE DOSť TRAPNE! VY STE SA ROZHODLI ROBIť ZO SEBA OTROKOV V ZAMESTNANI,AK SA VAM TO NEPAČI TAK BY STE STIM NIEČO SPRAVILI ALE ASI ZATIAL STE MLADY A SPROTY A NEVIETE ANI čO JE ŽIVOT ŠAK AJ NAVAS DOJDE POTOM VAS REALITA RIADNE VYFACKA A PRETYCH KTORI SA TAK ROZHODLI ZOBRAŤ ŽIVOT DO VLASTNICH RUK! PRAJEM LEN USPECHY!!! KIYOSAKI RULEZ!!!
P.S :toto bol moj posledny prispevok nemienim totiž reagovať na arogatne otrokarske nazory !
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robbie42 »

Amway je sice dobry co sa tyka vyrobkov, ale co sa tyka marketingu tak to nie je dvakrat bohvieco, hlavne aj kvoli vysokej pociatocnej investicii.

A poznate firmu FLP? Su to vyrobky aloe vera, ale nie ako sampony garnier a tak, ze tam je 2 percent a to uz hovorim vela... Proste nie su S aloe, ale Z aloe :) No nebudem robit prednasku na fore :P ale aj co sa tyka zarobku, tak je to velmi slusne (boli by ste prekvapeny :) ).A to uz nevravim firmou hradene svetove stretavky v Stokholmu, Malage a podobne... Mozete ma brat za debila, ale mam to z vlastnej skusenosti :)

A myslim si, ze MLM uz davno nie su tie pyramidovky, kde musis vrazit 50k a o dva roky sa ti MOZNO vrati 12 :lol:
T3RM1X
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa T3RM1X »

Moja cela rodina robi amway a neni to ziadny oje* robia to odkedy prisiel na slovensko a napriklad vikendove prednasky maju genialne....Odporucam kazdemu....
Napísať odpoveď