Ktoru politicku stranu by ste volili? + Povolebna diskusia!
-
ikovan
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Ktoru politicku stranu by ste volili? + Povolebna diskusia!
No nedalo mi to a musel som na zaklade diskusie v teme Ktoreho politika oblubujete zalozit tuto temu s hlasovanim...
Prosim hlasujte vsetci nad 18 resp. tí čo čoskoro doiahnu vek 18r.
Vybral som len relevantné politické strany
A polit. strany su zoradené abecedne
Prosim hlasujte vsetci nad 18 resp. tí čo čoskoro doiahnu vek 18r.
Vybral som len relevantné politické strany
A polit. strany su zoradené abecedne
-
romero
Expert
mno mozno ANO.
Najradsej by som nevolil nijaku stranu ale rad pojdem prvykrat volit
ANO sa mi paci ich program a to ze su liberali a tak sa otvorene postavili proti svinskemu KDH. nabozenskym sviniam. Ale to je na inu diskusiu
A mozno ajSMER. Preto, lebo tam je Robert Kalinak, a Benova. Sú to dobrí politici a mne najviac sympatickí. FICO je taky isty aky bol Dzurina a Meciar.
tod moj nazor
Najradsej by som nevolil nijaku stranu ale rad pojdem prvykrat volit
ANO sa mi paci ich program a to ze su liberali a tak sa otvorene postavili proti svinskemu KDH. nabozenskym sviniam. Ale to je na inu diskusiu
A mozno ajSMER. Preto, lebo tam je Robert Kalinak, a Benova. Sú to dobrí politici a mne najviac sympatickí. FICO je taky isty aky bol Dzurina a Meciar.
tod moj nazor
Jednoznacne nikoho z tychto, ciastocne sa priklanam na stranu slobodneho fora ktore vsak ako strana moc nefiguruju, mozno SNS aj ked janko nie je clovek ktory by nas mal reprezentovat.
SDKU nie je zla volba, ako vidite aspon sa nieco deje a zivot ide tak ako tak dopredu.
Koho isto nie je SMER!
Fico je len Meciar v inom kabate, nic ine. Je to obycajne prasa
SDKU nie je zla volba, ako vidite aspon sa nieco deje a zivot ide tak ako tak dopredu.
Koho isto nie je SMER!
Fico je len Meciar v inom kabate, nic ine. Je to obycajne prasa
-
ikovan
Darca
Suhlasim ze by nas nemal reprezentovat tak extremne ako to je jemu vlastne ale ked vybavoval KIU tak asi musel vystupovat, musel lobovat - a keby je taky v tomto projekte (KIA) tak to urcite nedostanu....lammer napísal:Janko nie je clovek ktory by nas mal reprezentovat.
A ANO sa mi lubi ma lepsie nazory ako SDKU,KDH,SMK
Ale nelubi sa mi to ze pan RUSKO sa chvali tým ze resp. si priznava podiel na tom ze tu je KIA --- to je podla mna cista praca Janka
Uz som to sem pisal, nechcem sa opakovat. A ty preco SDKU?t0m4s3 napísal:Les, preco by si volil SMK?
V roku 1998 som volil SDKU, lebo sa mi zdala najlepsia a aj nazormi som sa na 90% stotoznoval s Dzurindom. Teraz to posral s Meciarom (nehlasovali za zrusenie Meciarovych amnestii) a uz su dobrymi kamaratmi, aby spolu zase vladli na dalsie styri roky... Plus dalsie skandali - SDKU malo dlhy a niekto im zaplatil tych 23mil. SK a nechcu povedat kto. Tak u mna Dzurinda tym skoncil, to bola posledna kvapka. A nielen tymto, aj dalsimi "slubmi" (predvolebne sluby- dvojnasobne platy a pod.) ktore sluboval a nakoniec sa na ne vys... Co si o tom myslis ty?
no tak v tomto nesuhlasimikovan napísal: Suhlasim ze by nas nemal reprezentovat tak extremne ako to je jemu vlastne ale ked vybavoval KIU tak asi musel vystupovat, musel lobovat - a keby je taky v tomto projekte (KIA) tak to urcite nedostanu....
A ANO sa mi lubi ma lepsie nazory ako SDKU,KDH,SMK
Ale nelubi sa mi to ze pan RUSKO sa chvali tým ze resp. si priznava podiel na tom ze tu je KIA --- to je podla mna cista praca Janka
Rusko ma isto obrovsky podiel na tom ze tu KIA je
ja ho celkom obdivujem, ma hlavu
Janko keby chcel vie sa spravat, ale to samozrejme musi chiet a to je uz tazko, vsetko zalezi od cloveka.
Kamarat sa dobre pozna s jeho synom a hovori ze ten je pohodak, tak fakt ze neviem
co sa tyka KDH tak Palko je tazky davac, to co robi KLOBUK DOLE ale jeho nazory su chore!
Jednoducho zarity katolik nie je dobry nikde.
Oni jaksi asi nevedia pochopit, ze cirkev je este horsia ako bol komunizmus ci fasizmus
To su ti, ktori sa schovavaju za slabost ludi, vedia kam zautocit. Nenavidim katolikov, madari nas ovladali 1000 rokov no cirkev ovladala a stale este ma velky podiel uz vyse 2000 rokov!
Tak co je horsie?
Sak v podstate nehorazne vela vojen bolo skrz nich
To je len moj nazor, ale su ludia, pred ktorimi by som klakol okamzite a jednym z nich je aj Palko!