Siet(Internet) : 2PC+ notebook ,najlacnejsie riesenie ...
Siet(Internet) : 2PC+ notebook ,najlacnejsie riesenie ...
takze mam Internet cez NItranet (klasika antena +kabel do pc) ..na jednom pc mam dve sietovky cize z anteny ide kabel do jednej ,tym je rieseny net na prvom pc ,z druhej sietovky ide kabel do druheho pc a tym je rieseny internet na druhom pc (aj ked nejde ked nie je zapnuty prvy pc ,nato by bolo treba router alebo switch) a teraz by som chcel zapojit aj notebook (ma aj wifi) ,a chcel by som vediet ake najlacnejsie riesenie sa da spravit v takejto sieti ,samozrejme na vsetkych pc ide Win XP a pc su v jednej izbe
rozmyslal som aj nad wifi routrom ale tym zase nevyriesim problem druheho pc ,tam ide net len ked je zapnute prve pc ...rad by som vyriesil oba problemy naraz ,wifi by bolo super ,neviem ako je to s prenosom ci by to zvladlo aj take veci ze router by bol hore v izbe a notebook v obyvacke na dolnom poschodi
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Nemam skusenosti s tymi zariadeniami, ja mam doma Canyon, na ktory som dostal odporucanie a aj ho chvalili na nete. Ale urcite sa najdu aj lepsie zariadenia. V klude by som isiel aj do toho Ovislinku co je tam, existuje pre neho aj OpenWRT firmware ak sa nemylim, taktiez by som siel do Asusu, ktory ma tiez OpenWRT k dispozicii, ani Zyxelu by som sa nebal. Skusenost s Edimaxom, MSI ci SMC nemam ziadnu, ale myslim, ze na taketo domace pouzitie by to malo stacit a malo by vsetko fungovat v pohode.