Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
uz sa s vami o tom nejdem bavit, niektori ste ako byvoli, ktori zaboha nechcu pouzit google...
http://www.trustedreviews.com/mobile-ph ... ing-MMS/p1
http://www.tuaw.com/2007/12/07/iphone-m ... -released/
http://www.digitalspy.co.uk/forums/show ... p?t=856624
gwixt:citujem z apple.com:
Cellular and wireless
* UMTS/HSDPA (850, 1900, 2100 MHz)
* GSM/EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz)
* Wi-Fi (802.11b/g)
* Bluetooth 2.0 + EDR
----------------------
to znamena, ze on BT ma, ale OS X nepodporuje ZATIAL posielanie/prijmanie suborov. Myslis, ze to bude tak tazke pre niekoho to unlocknut? Dokazali sa spojazdnit aj ine veci (napriklad spominane MMS), takze AK by o to bol zaujem...
http://www.trustedreviews.com/mobile-ph ... ing-MMS/p1
http://www.tuaw.com/2007/12/07/iphone-m ... -released/
http://www.digitalspy.co.uk/forums/show ... p?t=856624
gwixt:citujem z apple.com:
Cellular and wireless
* UMTS/HSDPA (850, 1900, 2100 MHz)
* GSM/EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz)
* Wi-Fi (802.11b/g)
* Bluetooth 2.0 + EDR
----------------------
to znamena, ze on BT ma, ale OS X nepodporuje ZATIAL posielanie/prijmanie suborov. Myslis, ze to bude tak tazke pre niekoho to unlocknut? Dokazali sa spojazdnit aj ine veci (napriklad spominane MMS), takze AK by o to bol zaujem...
hej .. a podporu BT tiez pridaju firmverom?
(to len tak na okraj)
//hmm to som si nevsimol
Slovenský iPhone, na 24% svojho internetového potenciálu
//hmm to som si nevsimol
Slovenský iPhone, na 24% svojho internetového potenciálu
Tak ja mam iPhone 3 dni a zatial som spokojny. Nenasiel som nic co by mi zatial vadilo. Isiel som do toho telefonu s tym ze nevie nahravat videa, neposiela MMS, ci nevie posielat/prijimat files cez BT. Vsetko sa da vyriesit, len musite urobit jailbreak. Potom sa vam spristupnia vyssie spominane funkcie, uzasne hry (Crash Bandicoot Kart Racing ci Quake 3), vyborna praca s e-bookmi atd. Nokiu som nikdy nevlastnil, tie telefony su mi nesympaticke svojim interfacom. Pre iPhone som sa rozhodol kvoli uzasnemu displeju (krajsi som na mobile nevidel), dotykovemu displeju (nie kazdemu moze vyhovovat, hlavne ludom s velkymi prstami, ale je mozne dokupit stylus z eBayu za $1) iPodu a Safari. Podpora multimedii je na jednotku.
Fotak to je samostatna kategoria. Ma iba 2mpx bez autofocusu ci xenoveho blesku, ale aj tak je to jedno. Za denneho svtela foti ten telefon pekne, a vecer uz vam moze byt jedno ci ma telefon blesk alebo nie, aj tak su vysledne foto na hovno.
Fotak to je samostatna kategoria. Ma iba 2mpx bez autofocusu ci xenoveho blesku, ale aj tak je to jedno. Za denneho svtela foti ten telefon pekne, a vecer uz vam moze byt jedno ci ma telefon blesk alebo nie, aj tak su vysledne foto na hovno.
chlapce sa uvedom co pises , hlavne ze som pisal ze ho mam uz asi pol roka .... a ak ta to potesi tak som ho mal uz 3 krat pokazeny , vzdy som musel reinstall firmware a vsetko mi zmizlo .... ale hlavne ze ty si najmudrejsi a ostatni su kreteni co si nemozu dovolit iphoneH@wk napísal:Apple = kvalita , uz ste videli ze by sa nieco pod znackou apple pokazilo ? alebo ze by to bolo nizkej kvality ?
Pisete ze je to "shit" ale nevyskusali ste ho neviete o nom nic pretoze si ho nemozete dovolit , tot vso
Ja som tiez spokojny majitel iP a nemozem zatial na nic nadavat...
Nemal som absolutne ziaden problem jeho funkcie su pre mna dostacujuce a nic mi tam nechyba... samozrejme mam v iP odinstalovane vselijake app a hry ktore sa nedaju porovnat s inymi mobilami. Safari (tak ako shark pisal) naozaj schova do vrecka ine prehliadace konkurencnych zariadeni... email je tiez super prepracovany a synchronizacia s Gmailom trvala asi 1minut.
Samozrejme ma aj svoje chyby ale zalezi na kazdom co potrebuje...
Este mi neda jednu vec nespomenut ze neviem preco kazdy pise "radsej by som si kupil HTC..." a pod. sprostosti.... preco porovnavate smartphone s iP??? iP je iba phone (telefon) nie smartphone!
A este sa mi nepaci kritika ludi ktori ho nemali ani v ruke...
dodo
Samozrejme ma aj svoje chyby ale zalezi na kazdom co potrebuje...
Este mi neda jednu vec nespomenut ze neviem preco kazdy pise "radsej by som si kupil HTC..." a pod. sprostosti.... preco porovnavate smartphone s iP??? iP je iba phone (telefon) nie smartphone!
A este sa mi nepaci kritika ludi ktori ho nemali ani v ruke...
dodo
dodo: porovnavanie s HTC je preto, lebo su v rovnakej cenovej relacii. Aj tak je to chyba Apple, lebo preratava dolar s eurom v pomere 1:1. Uz som to tu niekde pisal...ak by bola cena iP prepocitana podla kurzu, bola by to omnoho vyhodnejsia kupa a v pohode by to mohla byt iba imidzovka za rozumnu cenu, ale v sucasnosti je to predrazene.
Ja by som si ho dovolit mohol, ale nechcem ho prave kvoli tomu, ze za rovnake peniaze mozem dostat iny produkt s lepsimi parametrami a rovnako imidzovym dizajnom.
Ja by som si ho dovolit mohol, ale nechcem ho prave kvoli tomu, ze za rovnake peniaze mozem dostat iny produkt s lepsimi parametrami a rovnako imidzovym dizajnom.
MAl som ho v ruke (iPhoneH@wk napísal:Apple = kvalita , uz ste videli ze by sa nieco pod znackou apple pokazilo ? alebo ze by to bolo nizkej kvality ?
Pisete ze je to "shit" ale nevyskusali ste ho neviete o nom nic pretoze si ho nemozete dovolit , tot vso
Neznasam ked si teraz slovak ktori ho ma tyzden zacne machrovat..
nehovorim o tebe hawk
A predstav si mozem si ho dovolit
rozmyslam bud o Samsung Omnii,xperii alebo LG pro Viewty
No bohuzial je to tak...
bez JB by si do iP nedostal nic... okrem app z AppleStore. Po JB ale automaticky prichadzas o zaruku.

dodo
Ktory mobil v tejto dobe nema hudobny prehravac, fotak... atd? GPS je len ceresnicka na torte.gwixt napísal:no myslim ze pan Jobs by s tebou nesuhlasil![]()
![]()
(naco je "iba" telefonu OS, GPS, hudobny prehravac, fotak.. atd atd? skor by som v "iba" 3G telefone cakal kameru na videohovory, nie?)
dodo
-
seth82
Darca
Low-rider: to, ze stracas vsetko, je len tvoja chyba, ak si nerobis backupy, nik ti za to nemoze. Zaujimave, ze ja ho mam uz 10 mesiacov a nerachol mi sam ani raz (pokial som nezacal experimentovat bez informovanosti ja sam) a to som mal vzdy minimalne 3 strany aplikacii na Springboarde/Summerboarde/Winterboarde. Nehovoriac o mojom style nainstalovat-vyskusat-odinstalovat (takto som to robil na SP s WM2005 a kraaasne to je*lo)
dodo mt: o Jailbreaku a NESTRATE zaruky uz pisal aj Drago v teme o Apple iPhone...takze tu nebudem zbytocne spamovat, precitaj si to tam.
--------------
iPhone JE smartphone, pretoze ma otvoreny OS (ci sa vam to paci alebo nie, aj bez jailbreaku si tam predsa mozete instalovat apps) a bezi na OS X.
--------------
viem, ze sa uz opakujem, ale po vsetkych tych prispevkoch to zhrniem takto:
kto NEVIE a NECHCE iPhone prisposobit na svoju potrebu, nikdy s nim nebude spokojny, aj keby ho predavali za 5000Sk. Pri dnesnej dostupnosti aplikacii z iTunes Store, Installera a Cydie sa do neho da nahrat SKORO vsetko, v buducnosti to bude istotne aj podpora BT a vase vytuzene prenosy suborov. A Mozno aj Mass Storage (jeho alternativy uz dostupne su, avsak su prilis komplikovane). Proste kto nechce, ten si tam furt najde nejaku chybu, ktora sa sice kludne da opravit uz v dnesnej dobe, ale tak inak by nemal dovod na prispievanie do tejto temy a nemal by sa ako utvrdzovat ze iPhone je srot.
Kazdy sa tu ohana, co vsetko treba doinstalovavat - ktore HTC prichadza v krabici s nainstalovanym YouTube, Predpovedou pocasia, Trhami akcii, Video prehravacom s podporou DivX alebo H.264, mapami (teraz pripad iPhone 2G, ktory ich tam ma defaultne a na urcenie pozicie pouziva triangulaciu z vysielacov), svetove casy ? Vy sa ohanate, ze vam treba defaultne BT - ja tvrdim, ze ja chcem defaultne prave tieto spominane, ktore v ZIADNOM HTC nenajdem. Takze tak.
//Gothar: SUHLASIM, ja som tu v tejto teme nadobro skoncil.
dodo mt: o Jailbreaku a NESTRATE zaruky uz pisal aj Drago v teme o Apple iPhone...takze tu nebudem zbytocne spamovat, precitaj si to tam.
--------------
iPhone JE smartphone, pretoze ma otvoreny OS (ci sa vam to paci alebo nie, aj bez jailbreaku si tam predsa mozete instalovat apps) a bezi na OS X.
--------------
viem, ze sa uz opakujem, ale po vsetkych tych prispevkoch to zhrniem takto:
kto NEVIE a NECHCE iPhone prisposobit na svoju potrebu, nikdy s nim nebude spokojny, aj keby ho predavali za 5000Sk. Pri dnesnej dostupnosti aplikacii z iTunes Store, Installera a Cydie sa do neho da nahrat SKORO vsetko, v buducnosti to bude istotne aj podpora BT a vase vytuzene prenosy suborov. A Mozno aj Mass Storage (jeho alternativy uz dostupne su, avsak su prilis komplikovane). Proste kto nechce, ten si tam furt najde nejaku chybu, ktora sa sice kludne da opravit uz v dnesnej dobe, ale tak inak by nemal dovod na prispievanie do tejto temy a nemal by sa ako utvrdzovat ze iPhone je srot.
Kazdy sa tu ohana, co vsetko treba doinstalovavat - ktore HTC prichadza v krabici s nainstalovanym YouTube, Predpovedou pocasia, Trhami akcii, Video prehravacom s podporou DivX alebo H.264, mapami (teraz pripad iPhone 2G, ktory ich tam ma defaultne a na urcenie pozicie pouziva triangulaciu z vysielacov), svetove casy ? Vy sa ohanate, ze vam treba defaultne BT - ja tvrdim, ze ja chcem defaultne prave tieto spominane, ktore v ZIADNOM HTC nenajdem. Takze tak.
//Gothar: SUHLASIM, ja som tu v tejto teme nadobro skoncil.
seth: kasli uz na to, zacina sa to tu periodicky opakovat rovnako ako v teme o hiphope a inych podobnych, kde su 2 velke skupiny uzivatelov proti sebe. My sa tu "uzmierime" a hned zajtra pride niekto, kto zacne zas podryvat, ze to nema mass storage a BT na prenos suborov 
Ja byt moderatorom, tak to tu zamknem aspon na 2-3 dni, lebo poslednych par stran je uz len flame.
Ja som sa to snazil trocha smerovat k uspesnemu koncu, ale stale niekto vyryva a ani mna to uz nebavi, pricom obdivujem tvoju trpezlivost pri pisani toho isteho dookola.
Mna si ako tak presvedcil, mne na iP vadi akurat to, ze normalne sa da ovladat iba pouzitim oboch ruk a ze je zbytocne drahy.
Ja byt moderatorom, tak to tu zamknem aspon na 2-3 dni, lebo poslednych par stran je uz len flame.
Ja som sa to snazil trocha smerovat k uspesnemu koncu, ale stale niekto vyryva a ani mna to uz nebavi, pricom obdivujem tvoju trpezlivost pri pisani toho isteho dookola.
Mna si ako tak presvedcil, mne na iP vadi akurat to, ze normalne sa da ovladat iba pouzitim oboch ruk a ze je zbytocne drahy.
-
D!eSel_78
Star
Pri troske trpezlivosti a argumentacii by som ti vedel minimalne to pouzitie vyvratit, ale zrejme sa pridam k tebe a sethovi. Zacina sa to podobat na pieskoviskovu hadku, na to tu je podla mna mobil.cz a MM.cz.GothaR napísal: Mna si ako tak presvedcil, mne na iP vadi akurat to, ze normalne sa da ovladat iba pouzitim oboch ruk a ze je zbytocne drahy.
No mozno hej, ale stale je tu ta cena a jej uplne bezdovodne umele zvysenie o ~30%, to ma odradza najviac. Ale ani mne sa uz nechce nejak argumentovat, jednoducho viem, ze ja si iPhone v dohladnej dobe (pravdepodobne nikdy) nekupim a presviedcat o nevyhodnosti iP budem mozno tak nejakych kamaratov, co by ho chceliD!eSel_78 napísal:Pri troske trpezlivosti a argumentacii by som ti vedel minimalne to pouzitie vyvratit, ale zrejme sa pridam k tebe a sethovi. Zacina sa to podobat na pieskoviskovu hadku, na to tu je podla mna mobil.cz a MM.cz.
Som tu nad tym chvilu rozmyslal a som pomerne dost ne-apple clovek, ale dnes som si to tak cele uvedomil. Sice si musim v iPhone vsetky aplikacie kupit (obrazne povedane), ale v podstate to musim urobit aj vo wm mobiloch. Pre WM byva teda asi viac free softov, ale kazdy free soft je bud nedokonaly, alebo sa vyvija tak dobre, ze mu hrozi byt plateny co skoro.
Co by mna skor zaujimalo teda, ako ste spokojny s jeho velkostou.
Ak by bola velkost mobilov jedna z dolezitych parametrov, pre ake telefony by ste sa rozhodli potom? (predpokladajme, ze zaujem mat smartphone je prvorada a clovek by povedzme nechcel nic horsie ako napriklad n95). Mozete aj v poradi s viacerymi telefonmi.
Co by mna skor zaujimalo teda, ako ste spokojny s jeho velkostou.
Ak by bola velkost mobilov jedna z dolezitych parametrov, pre ake telefony by ste sa rozhodli potom? (predpokladajme, ze zaujem mat smartphone je prvorada a clovek by povedzme nechcel nic horsie ako napriklad n95). Mozete aj v poradi s viacerymi telefonmi.
Ja sa tu tiez nechcem hadat natahovatseth82 napísal:dodo mt: o Jailbreaku a NESTRATE zaruky uz pisal aj Drago v teme o Apple iPhone...takze tu nebudem zbytocne spamovat, precitaj si to tam.
--------------
--------------
A za tym spartpohonom si stojim v pravom slova zmysle to urcite smartpohne neni...
prajem pekny den
dodo
-
D!eSel_78
Star
Mas pravdu, smartphone nieje. Ale keby sa aspon trosku vyznas, tak vies, ze smartphony su pristroje bez dotykoveho displeja. Cize ked niekto ako ty o iPhone povie, ze nieje smartphone, vidno, ako sa rozumies do problematiky.dodo_mt napísal:Ja sa tu tiez nechcem hadat natahovatlen mi to este neda presiel som dost for a este stale nie je iste ci po restore z DFU modu bude telefon naozaj cisty a pripraveny pre reklamaciu... este som nikde necital ze niekto to takto reklamoval. Takze ci neprides o zaruku nie je iste.
A za tym spartpohonom si stojim v pravom slova zmysle to urcite smartpohne neni...
prajem pekny den
dodo