Prison Break [spoilers]

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Indigo: Odstranenie tetovania laserom ;)

Šu-Do: Sice boli u Mahoneho policajti, ale zabit ich nemusel, ved kolko veci sme si uz mysleli a nestali sa ;) Je to sice malo pravdepodobne, ale aj tak.

Bobr: To bola Gretchen, je to tam jasne vidiet, alebo som slepy? Jej tvar, cierne vlasy, no cela Gretchen.
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

Ja som netvrdil, ze to je surealne :) Len mi to prislo vtipne, ze nikdy nemenil svoj image, ale tetovanie mu zrazu prislo ako neuveritelny poznavaci bod, ktory musi ist prec.

Inac co som pocul, tak laser ma tusim problemy s farebnymi tetovaniami. Po chirurgii zas ostava jazva (ak sa dobre pamatam, niesom si uz plne isty), co u Michaelovho pripadu bolo jedno.

No a inac potvrdim, je to urcite Gretchen a uz nepolemizujme, ci ano alebo nie, stopercent ona.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

no hlavne sa mi najviac pacilo, ze pri razsahu jeho tetovani sa pri odstranovani tvaril ako keby ho drali z koze a na druhy den si vykracoval ako nic :D vobec by nebol obviazany a ponatierany mastickami od vymyslu sveta :D

// dik makaveli :)
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

KIBO:
http://www.tattoo-piercing.sk/index.php?option=com_content&task=view&id=30&Itemid=9 napísal:..Miesto zasiahnutia opuchne a začervenie a intenzita začervenania znova závisí od odtieňa farby v pokožke. V miestach zásahu laserom začnete mať pocit popálenia. Presnejšie popálenia slnkom. Na ošetrenie miesta sme veľmi úspešne použili spray Panthenol, ktorý zasiahnuté alebo ošetrené miesto veľmi príjemne uvolnil. Na nasledujúci deň po ošetrení boli miesta ošetrenia laserom síce ešte stále začervenané, ale opuch ustúpil a citlivosť miesta bola len mierne zvýšená na dotyk. Vzhľad odstraňovaných tetovaní bol rôzny. Niektoré vyzerali, ako by ich niekto chcel vytetovať, ale bez použitia tetovacej farby to znamená, že bolo vidno už len začervenané miesta, ktoré pripomínali, ako tetovanie vyzeralo a po ústupe začervenania pokožka ostala čistá, niektoré boli o 50% svetlejšie ako pôvodne a niektoré tetovania, hlavne tie, ktoré boli prekrývané, vyzerali skoro ako pred ošetrením laserom. Doba hojenia je individuálna. V podstate berte stav po tetovaní ako stav po slabšom popálení slnkom. Aspoň tak by sa to dalo prirovnať pre tých, čo už niečo z toho prežili.
Ale z vlastnej skúsenosti môžem povedať, že stav po ošetrení laserom je oproti spomínaným podstatne slabší. Počas doby hojenia je dobré zvýšiť pohyb hlavne v mieste ošetrenia, aby ste mali lepší obeh krvi...
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JaJeNiektoIny »

Retne napísal:Btw, Mahone nejako dobre zvlada smrt rodiny....
A ste si istí, že mu zavraždili ženu aj dieťa? Lebo ja som žiadne mŕtvoly nevidel a v seriály je možné čokoľvek ak už oživili aj Saru.

Inak, podľa mňa to bol celkom dobrý začiatok série. Teším sa na ďalšie časti
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

skoda ze Majkl zomrie :(
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

Patjo napísal:skoda ze Majkl zomrie :(
co tu ty pises ? :lol:

inak je hned jasne, ze ta v tej malej miestnosti kde jej doniesli med je Gretchen.. bolo mi to jasne hned.. inak.. ak mal niekto rls od 2HD tak vie, ze Gretchen utecie.. pretoze na konci druhej casti v titulkach to bolo ukazane ako Gretchen tam rozkope toho, co jej tam doniesol ten med.. tipujem, ze potiahne za jedno lano s Michaelom a zvyskom
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Šu-Do napísal:co tu ty pises ? :lol:

inak je hned jasne, ze ta v tej malej miestnosti kde jej doniesli med je Gretchen.. bolo mi to jasne hned.. inak.. ak mal niekto rls od 2HD tak vie, ze Gretchen utecie.. pretoze na konci druhej casti v titulkach to bolo ukazane ako Gretchen tam rozkope toho, co jej tam doniesol ten med.. tipujem, ze potiahne za jedno lano s Michaelom a zvyskom
A Michael by sa do nej mohol zamilovat, alebo s nou mat minimalne aferu :DDD Taka jemna telenovelka do toho :D
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

toto bol koniec dielu jak naozaj....cele mi to pripadalo ako zbytocny diel, len aby sa im podarilo naplnit tych 22 dielov co si fox objednal, hluchy diel, nic zajimave
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

mirak2 napísal:toto bol koniec dielu jak naozaj....cele mi to pripadalo ako zbytocny diel, len aby sa im podarilo naplnit tych 22 dielov co si fox objednal, hluchy diel, nic zajimave
No podla mna to bol fajn diel, teda pacil sa mi viac ako 4x02. Aj oni sa trochu posunuli v patrani :)
No velmi som nerozumel tomu, o com sa bavil t-bag s tym typkom, viem ze t-bag chcel peniaze a ze sa maju stretnut, ale ostatne som nepobral :?
Venom
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Venom »

inac je fajn ze si lincoln a mahone podali ruky..... :)
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Linc a Mahone BFFE !!! :DD Ach skoro som utieral slzicky z tej peknej sceny.
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

Jaj no akurat som dopozeral, ale zda sa mi ze to nejako straca uroven, kedysi som to hltal jeden diel za druhym ale teraz sa tam skoro cely diel nic nedeje a ked sa deje tak :lol: , dufam ze sa to este trocha rozbehne aby som to nepozeral len s povinnosti ze som uz raz zacal ale preto ze ma to opat bavilo:)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Bobr napísal:Jaj no akurat som dopozeral, ale zda sa mi ze to nejako straca uroven, kedysi som to hltal jeden diel za druhym ale teraz sa tam skoro cely diel nic nedeje a ked sa deje tak :lol: , dufam ze sa to este trocha rozbehne aby som to nepozeral len s povinnosti ze som uz raz zacal ale preto ze ma to opat bavilo:)
No bohuzial...ja som len rozmyslal, ci sa na konci 4tej serie zas dostanu do vazenia a pocas celej piatej serie sa budu snazit ujst :lol:
Enemy22
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Enemy22 »

Kvalita 4-tej série stúpa (podľa mňa :oops: ) Záver 3-tej časti (Shut Down) srdce-rvúci. Čisto technicky vzaté nemusím sa na to pozerať len z povinnosti ako to bolo u 3-tej série. najviac to zabila Burrowsova hláška: wanna stop breathing??? :smt043 a dúfam že kvalita pôjde už iba hore...
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

No ak pominieme este vacsiu surealnost deju :D, tak je pravda, ze to nieje uz taky uplny odpad ako to byvalo pri 2hej serii (preboha), alebo pri 3tej.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Taktiez sa priklanam k nazoru, ze ide o zbytocnu cast, pretoze sa v nej podla mna nic zaujimave nestalo. To, ze zrusia projekt v FBI som necakal, ale potom bolo viac ako jasne, ze bud bude pokracovat alebo pojdu na vlastnu past, ina moznost tam nebola, nakolko ma serial pokracovat dalsimi castami.

Co sa tyka obsahu, tak nic zaujimave, hluposti o serveroch a routroch, asi take ako v pripade kriminaliek CSI na JOJke..., jedine plus bolo natocenie tej schodze ludi, ktori by mohli mat zvysne casti pre dekodovanie. Este by ma zaujimalo, ze ci ten cernoch zabil toho senatora (ci co to je), ktory zaplatil kauciu. Hoci bolo pocut v vystrel a prestrih v tom momente, uplne by som na to nevsadzal, pretoze v PB je vsetko mozne a tak je mozne, ze sa este objavi. Sceny s T-Bagom boli take oddychove, akurat na zasmiatie ako si uziva luxus, ako sa sprchuje, spieva si..., no a Bellick sa zachoval klasicky ako prasa.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

no podla mna bol toto zatial najlepsi diel zo 4 serie... jedna chyba.. asi... sam hacker nevedel kde v tej budove budu servre... Michael vedel, pretoze ma nejaku tu inziniersku skolu a Lincoln to nasiel hned na prvy krat.. :D
takze Mahonemu zabil ten chumaj len syna.. zena ostala zit, momentalne je pod ochrannou väzbou... Sara musi vsetko vykecat.. cize Bruce povedal ze je v L.A., cize niga uz ma nejaku aku taku lokalitu... najviac ma sere, ze ked boli vsetci drzitelia kariet pokope, ze tam nemohol niekto od nich z tych agentov tam vbehnut a neurobit nieco... takto sa to bude vsetko obchadzat.. som zvedavy co bude na tych kartach.. ak sa to dozvieme, co teda je ta Scylla... ale je vidno, ze ten co pise diely ma teda neuveritelnu fantaziu.. i ked nie uz taku cool ako v prvych seriach.. ale tak ok no :)) dalsi diel o 6 dni
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Šu-Do napísal:no podla mna bol toto zatial najlepsi diel zo 4 serie... jedna chyba.. asi... sam hacker nevedel kde v tej budove budu servre... Michael vedel, pretoze ma nejaku tu inziniersku skolu a Lincoln to nasiel hned na prvy krat.. :D
Mňa režiséri odrbali pekne. Ja som to vôbec nepostrehol :D až teraz keď som si prečítal tvoj post
cvock
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cvock »

imho Linc + hasičská sekera :smt023
Napísať odpoveď