Šu-Do: Sice boli u Mahoneho policajti, ale zabit ich nemusel, ved kolko veci sme si uz mysleli a nestali sa
Bobr: To bola Gretchen, je to tam jasne vidiet, alebo som slepy? Jej tvar, cierne vlasy, no cela Gretchen.
http://www.tattoo-piercing.sk/index.php?option=com_content&task=view&id=30&Itemid=9 napísal:..Miesto zasiahnutia opuchne a začervenie a intenzita začervenania znova závisí od odtieňa farby v pokožke. V miestach zásahu laserom začnete mať pocit popálenia. Presnejšie popálenia slnkom. Na ošetrenie miesta sme veľmi úspešne použili spray Panthenol, ktorý zasiahnuté alebo ošetrené miesto veľmi príjemne uvolnil. Na nasledujúci deň po ošetrení boli miesta ošetrenia laserom síce ešte stále začervenané, ale opuch ustúpil a citlivosť miesta bola len mierne zvýšená na dotyk. Vzhľad odstraňovaných tetovaní bol rôzny. Niektoré vyzerali, ako by ich niekto chcel vytetovať, ale bez použitia tetovacej farby to znamená, že bolo vidno už len začervenané miesta, ktoré pripomínali, ako tetovanie vyzeralo a po ústupe začervenania pokožka ostala čistá, niektoré boli o 50% svetlejšie ako pôvodne a niektoré tetovania, hlavne tie, ktoré boli prekrývané, vyzerali skoro ako pred ošetrením laserom. Doba hojenia je individuálna. V podstate berte stav po tetovaní ako stav po slabšom popálení slnkom. Aspoň tak by sa to dalo prirovnať pre tých, čo už niečo z toho prežili.
Ale z vlastnej skúsenosti môžem povedať, že stav po ošetrení laserom je oproti spomínaným podstatne slabší. Počas doby hojenia je dobré zvýšiť pohyb hlavne v mieste ošetrenia, aby ste mali lepší obeh krvi...
co tu ty pises ?Patjo napísal:skoda ze Majkl zomrie
A Michael by sa do nej mohol zamilovat, alebo s nou mat minimalne aferu :DDD Taka jemna telenovelka do tohoŠu-Do napísal:co tu ty pises ?
inak je hned jasne, ze ta v tej malej miestnosti kde jej doniesli med je Gretchen.. bolo mi to jasne hned.. inak.. ak mal niekto rls od 2HD tak vie, ze Gretchen utecie.. pretoze na konci druhej casti v titulkach to bolo ukazane ako Gretchen tam rozkope toho, co jej tam doniesol ten med.. tipujem, ze potiahne za jedno lano s Michaelom a zvyskom
No podla mna to bol fajn diel, teda pacil sa mi viac ako 4x02. Aj oni sa trochu posunuli v patranimirak2 napísal:toto bol koniec dielu jak naozaj....cele mi to pripadalo ako zbytocny diel, len aby sa im podarilo naplnit tych 22 dielov co si fox objednal, hluchy diel, nic zajimave
No bohuzial...ja som len rozmyslal, ci sa na konci 4tej serie zas dostanu do vazenia a pocas celej piatej serie sa budu snazit ujstBobr napísal:Jaj no akurat som dopozeral, ale zda sa mi ze to nejako straca uroven, kedysi som to hltal jeden diel za druhym ale teraz sa tam skoro cely diel nic nedeje a ked sa deje tak, dufam ze sa to este trocha rozbehne aby som to nepozeral len s povinnosti ze som uz raz zacal ale preto ze ma to opat bavilo:)
Mňa režiséri odrbali pekne. Ja som to vôbec nepostreholŠu-Do napísal:no podla mna bol toto zatial najlepsi diel zo 4 serie... jedna chyba.. asi... sam hacker nevedel kde v tej budove budu servre... Michael vedel, pretoze ma nejaku tu inziniersku skolu a Lincoln to nasiel hned na prvy krat..