ako-tak som dokoncil jednu webovu aplikaciu (PHP+MySQL+JS, ajax etc.) a chcem to vypustit do sveta. Ma to sice este dost chyb, s ktorymi sa ale nedokazem vysporiadat, preto sa mozno najde niekto, komu by sa chcelo na to pozriet a re-relasnut a tak dalej. Readme, install informacie a pod. mam uz hotove, jedine, co chyba, je licencia. Nevyznam sa v tom, co ktora obnasa (gpl, mit, bsd...), tak ak by mi niekto v tomto zbehlejsi mohol poradit, budem rad.
Co ma licencia obsahovat:
- Uzivatel ma k dispozicii cely zdrojovy kod, moze ho upravovat, opravovat chyby, pridavat nove featury a pod. a potom to vypustit do sveta v takejto podobe. Moze aj zmenit zoznam bugov (subor BUGS.txt), ak nejaky bug opravil. Moze aj zmenit ostatne txt subory (aj readme, ale musi tam byt dostatocne velka zmienka o mne, lebo ja som povodny autor)
Uzivatel moze tuto aplikaciu pouzivat len pre svoje osobne ucely. Ak ju chce nainstalovat na server a poskytovat verejne, moze tak urobit, ale opat len zadarmo. Nesmie tam pridavat ani reklamy, ani nesmie viazat pouzitie tejto aplikacie k nejakej platenej sluzbe.
Nezelam si, aby niekto z tejto aplikacie generoval akykolvek zisk (lebo ja som z neho tiez ziadny nemal). Aplikacia je free a musi vzdy ostat free, s dostupnymi zdrojovymi kodmi
Btw. jedna sa o DC klienta v PHP. Dal som mu meno MekDC