CS 1.6 Server hojko.com

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
lekoklatik
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa lekoklatik »

ef.K0 napísal:lekoklatik: chce to trening, a cas. Fruxo nema zase nejake schopnosti co ty zase mas :)
Fruxo nema co robit po veceroch, nema priatelov, nema rodinu, nema frajerku, ma len PC, pro-mys a Cstrike
On vlastne ani nezije, je to bot:smt036
A toto ako viješ takúto vec? :D
Každopádne načo sa tam mordovať. Až taká dobrá duša nie som, aby som tam behal ako živý teraž a ostatným dopomáhla k ranku. To nech si každý zaslúži :D
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Leki, presne moje slova. Kedysi som vravel ze na serveri nie je zabava ked sa pripoji Blazer. Ale to je nic oproti fruxovi. Je az moc velky skill na tento server. Pri tom ked som s nim hral kedysi davno na lamkach, az taky dobry nebol. Hm :)
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa G0lDiER_ »

Denno-denne trenuje :) to ste este so mnou nehrali CS:S :D ale ne aj ja sa ucim.
johnykilla
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johnykilla »

smrk, chyba mi ptb... alebo by s overom mohli admini aspon nieco robit, potom je to obcas blbe hrat :(
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

Nebol som tam ale 3 dni, ale pokial viem PTB tam je, ale je to kravina, rozumnejšie by bolo zapať autoteambalance...
morfeusko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa morfeusko »

Jednoduhco ak nema niekto tolko rozumu tak mu nepomoze ziadny plugin aj tak sa bude vkuse prehadzovat...mozes robit co chces...
johnykilla
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johnykilla »

GIGABYTE: povedz mi co vyriesi autoteambalance s overom?? a ked prelistujes nastavenia, mp_autoteambalance 1 ti povie ze je zapnuty...
a k tomu ptb, od blazera som sa dozvedel ze bolo hlasovanie kvoli odstraneniu ptb zo servera a ako vidno bolo uspesne, ptb je fuc a ja mam mory z overu :(

morfeusko: ptb znemoznoval sa aj prehadzovat pokial viem...

a ptb mi vadi jedine ked sa hrava aim, alebo awp mapa, to si clovek nestihne vsimnut ci je CT alebo T, pri normalnych mapach je to celkom dobry odstranovac overu...
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

GIGABYTE napísal:Nebol som tam ale 3 dni, ale pokial viem PTB tam je, ale je to kravina, rozumnejšie by bolo zapať autoteambalance...
autoteambalance ti je nanic,to ani nevyrovnava teamy,ptb je dobra vec pokial to viete nastavit :)
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

johnykilla napísal:GIGABYTE: povedz mi co vyriesi autoteambalance s overom?? a ked prelistujes nastavenia, mp_autoteambalance 1 ti povie ze je zapnuty...
a k tomu ptb, od blazera som sa dozvedel ze bolo hlasovanie kvoli odstraneniu ptb zo servera a ako vidno bolo uspesne, ptb je fuc a ja mam mory z overu :(

morfeusko: ptb znemoznoval sa aj prehadzovat pokial viem...

a ptb mi vadi jedine ked sa hrava aim, alebo awp mapa, to si clovek nestihne vsimnut ci je CT alebo T, pri normalnych mapach je to celkom dobry odstranovac overu...
Ani nie tak hlasovanie, ako staznosti tu aj na serveri. Pri aim mas jedno co si, ved proste strielas na opacnu stranu, hadam nebudes davat tych vedla teba :P

a ptb neznemoznoval sa prehadzovat :)
fikotek
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fikotek »

Nevite nekdo proc se mi vzdycky vypne CS pri startu mapy Ice_world?? V nahledu je ta chyba.
Prílohy
chyba.jpg
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

fikotek napísal:Nevite nekdo proc se mi vzdycky vypne CS pri startu mapy Ice_world?? V nahledu je ta chyba.
Skus toto, hadze vam to pretoze mate starsie verzie cska http://www.hojko.com/post955137.html?highlight=#955137
fikotek
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fikotek »

Diky, :) snad uz to bude fungovat.

//funguje to
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa G0lDiER_ »

Tak dam trosku OT:

bolo to naozaj na iceworlde ? :D pisalo chybu v mape wegas :P
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

dodo.gold napísal:Tak dam trosku OT:

bolo to naozaj na iceworlde ? :D pisalo chybu v mape wegas :P
Nie v mape, ale vo wad subore, to je subor v ktorom su textury z tej mapy. Ten kto robil iceworld, si ich "pozical" z wegasu, je to dobre riesenie, aspon netreba stahovat zo servera aj zvlast textury, pretoze kazdy uz tento wad v csku ma (aj ked niekto ma staru verziu toho wadu :P )
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ProfionQQ »

MSG for Hojko !!!

to ste spravili server pre cheaterov??? hocikedy ked sa pripnem tak je tam aspon jeden ch*j co má cheaty!!! admin by tam mohol byt castejšie a nech sa admini striedajú...potom sa nám cheateri iba smejú....všetci vedia ze su cheaters ale nikto im nič nezmôže...

ak mi dáte radu aby som ho natočil...dakujem pekne za takú radu...
ked má dynamic IP tak čo?? ani BAN nepomože... niečo s tym robte páni...nebaví ma hrať na serveri kde dá niekto 4 hlavy cez celú mapu a navyše cez 4 bedničky....a takýto mi povie že nemá žiadne cheaty...
17
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa 17 »

ProfionQQ napísal:MSG for Hojko !!!

to ste spravili server pre cheaterov??? hocikedy ked sa pripnem tak je tam aspon jeden ch*j co má cheaty!!! admin by tam mohol byt castejšie a nech sa admini striedajú...potom sa nám cheateri iba smejú....všetci vedia ze su cheaters ale nikto im nič nezmôže...

ked má dynamic IP tak čo?? ani BAN nepomože... niečo s tym robte páni...nebaví ma hrať na serveri kde dá niekto 4 hlavy cez celú mapu a navyše cez 4 bedničky....a takýto mi povie že nemá žiadne cheaty...
"aspon jeden ch*j"? Skor napis konkretne mena, resp. nicky, pretoze na server chodia aj dobri skilleri.

No co sa tyka napr. Blazer(a) a pomE' to su fakt riadni "cheateri" :lol:
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

lol :lol: omg si lamka co nevie ani rozoznat skill on cheatu...
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Ahoj, ked sa pripajas na server, ukaze ti to MOTD, to je taka obrazovka, skor nez si vyberes do akeho teamu ides. Mas tam napisane, ako postupovat, ak je na servery cheater. Snad ti to pomoze. A ano mas pravdu... ked ma dynamicku ip, ban nepomoze. Neboj sa, je tu riesenie aj pre takych cheaterov :wink: Videl si v psychostats, kolko mam hodin nahratych na serveri? Viac sa vazne robit neda, snazim sa tam chodit co najviac, obcas sledujem kto tam hra, ake ma score, ak tam je pochybny nick so score 100 a ostatni maju 2, tak idem radsej pozret.

//radek21: o tom som v zivote nepocul, nevies zohnat nejaky link? :)
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

blazer napísal:Ahoj, ked sa pripajas na server, ukaze ti to MOTD, to je taka obrazovka, skor nez si vyberes do akeho teamu ides. Mas tam napisane, ako postupovat, ak je na servery cheater. Snad ti to pomoze. A ano mas pravdu... ked ma dynamicku ip, ban nepomoze. Neboj sa, je tu riesenie aj pre takych cheaterov :wink: Videl si v psychostats, kolko mam hodin nahratych na serveri? Viac sa vazne robit neda, snazim sa tam chodit co najviac, obcas sledujem kto tam hra, ake ma score, ak tam je pochybny nick so score 100 a ostatni maju 2, tak idem radsej pozret.
Pre nonsteam servery existuje taký crack, ktorý pridelí STEAM ID každému hráčovi podľa hardvéru. Ak dostane BAN na toto ID tak sa na server nedostane. Iba ak dostane unban, vymení hardvér alebo si kúpi steam.
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

radek21 napísal:Pre nonsteam servery existuje taký crack, ktorý pridelí STEAM ID každému hráčovi podľa hardvéru. Ak dostane BAN na toto ID tak sa na server nedostane. Iba ak dostane unban, vymení hardvér alebo si kúpi steam.
o tomto prvykrat pocujem :shock:
Zamknuté