ProfionQQ napísal:MSG for Hojko !!!
to ste spravili server pre cheaterov??? hocikedy ked sa pripnem tak je tam aspon jeden ch*j co má cheaty!!! admin by tam mohol byt castejšie a nech sa admini striedajú...potom sa nám cheateri iba smejú....všetci vedia ze su cheaters ale nikto im nič nezmôže...
ak mi dáte radu aby som ho natočil...dakujem pekne za takú radu...
ked má dynamic IP tak čo?? ani BAN nepomože... niečo s tym robte páni...nebaví ma hrať na serveri kde dá niekto 4 hlavy cez celú mapu a navyše cez 4 bedničky....a takýto mi povie že nemá žiadne cheaty...
Ahoj, ked sa pripajas na server, ukaze ti to MOTD, to je taka obrazovka, skor nez si vyberes do akeho teamu ides. Mas tam napisane, ako postupovat, ak je na servery cheater. Snad ti to pomoze. A ano mas pravdu... ked ma dynamicku ip, ban nepomoze. Neboj sa, je tu riesenie aj pre takych cheaterov

Videl si v psychostats, kolko mam hodin nahratych na serveri? Viac sa vazne robit neda, snazim sa tam chodit co najviac, obcas sledujem kto tam hra, ake ma score, ak tam je pochybny nick so score 100 a ostatni maju 2, tak idem radsej pozret.
//radek21: o tom som v zivote nepocul, nevies zohnat nejaky link?