da sa nieco taketo?
da sa nieco taketo?
kamos stiahol aktualizacie priamo z microsoftu a uplne mu to odpalilo pc, vobec sa nemoze dostat na disk a ma tam dost veci ktore potrebuje do skoly, ako by sa to dalo zachranit?-pocul som cosi ze je nejaky operacny ktory sa da spustit priamo z cd alebo dvd, je to blbost alebo je to mozne?,nedalo by sa tak dostat na ten disk a zachranit tie veci co potrebuje?dik
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
tiez tomu nechapem, chlapik hovoril ze iba sa mu zobrazila nejaka hlaska ze aktualizacia windows dokoncena potom si vypytalo restart a konec uz iba cierna obrazovka, inde mi radili nieco co sa vola slax-neviete o co ide??audiotrack napísal:áno, tzv live distribúcii je celkom dosť, a teoreticky by sa k tým dátam mohol dostať. Otázne je čo sa chápe tým "odpálením". Nemyslím si že by za to mohla oficiálna záplata.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
je to jedna z distribúcii linuxu čo je live (podobne ako aj napr. knoppix). Nabootuješ z cd a nemusíš ho inštalovaťkarosar napísal:tiez tomu nechapem, chlapik hovoril ze iba sa mu zobrazila nejaka hlaska ze aktualizacia windows dokoncena potom si vypytalo restart a konec uz iba cierna obrazovka, inde mi radili nieco co sa vola slax-neviete o co ide??