Dem0n napísal:Rozlisenie vam to ponuka v zavislosti od velkosti VRAM ...
to am byt vtip ? 8800gt este nie je sunka, 1024 vsetko max mam fps 80 aj viac na 1280 by to islo v pohode... este k tomu aj totalne nahovno debilna grafika - 3 rocne hry vyzeraju krajsie nez toto
Mozno to je vtip, je to len moj odhad na dany problem, ktory pravdepodobne vyriesi nejaky Patch. Moj osobny nazor na hru je docela pozitivny az na par technickych problemov. Grafika je docela pekna len ta viditelnost a detaily v dialke je mizerna, skoda, ze sa to neda prekonfigurovat ... hram to naplno az na Water Effect (pretoze po zapnuti nastane nejaky dalsi tech. problem a ide mi to 10fps), a to s manualne nastavenymi drivermi na Quality (cez Control Panel).
Ludia tato hra je pre mna nova (t.z. nehral som jednotku) a chcem sa spytat na jednu vec...mozno vam vsetkym jasnu...
.Ako mam ukradnut ten zasrany tank v solanovej vile....???? Vopred dik
555 napísal:Ludia tato hra je pre mna nova (t.z. nehral som jednotku) a chcem sa spytat na jednu vec...mozno vam vsetkym jasnu...
.Ako mam ukradnut ten zasrany tank v solanovej vile....???? Vopred dik
chod pri tank, odstrel tipka za gulometom, v momente ked nateba namieri delo tak stlac E vylezie na tank. potom ti ukaze ties ze mas stlacit tlacitko pouzit. to je E. vytiahne sofera z tanku, ked mu utrhne granat mackaj medzerovnik, a potom si len nastup.
Pulpman napísal:chod pri tank, odstrel tipka za gulometom, v momente ked nateba namieri delo tak stlac E vylezie na tank. potom ti ukaze ties ze mas stlacit tlacitko pouzit. to je E. vytiahne sofera z tanku, ked mu utrhne granat mackaj medzerovnik, a potom si len nastup.
diky moc ale akurat ma to presvedcilo ze tato hra je pekna pakaren..
heh bal som sa ze s tym bude problem lebo kym som akurat stahoval tak som behal po nete a nic som nenasiel ale pri cracku bol predsa generator tak Pohodicka som zvedavy co to dá
//autoeditácia príspevku ( 07 Sep 2008, 15:00 )
Na moj vkus Uplne SUper hra Mozte tam vsetko demolovat len skoda ze sa neda menit pohlad aby som videl uplne celu postavu