Devil May Cry 4

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
D34Dlife
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D34Dlife »

Diki uz sa mi to podarilo...
FreeZeFiRe
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa FreeZeFiRe »

Kód: Vybrať všetko

http://www.boredom-induced.com/bonersgames/
XBOX 360 tam mate pekny navod :) najlepsi ;)
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

takze je to za mnou...az mi je luto ze som to tak rychlo presiel...hracia doba nieco okolo 8 hodin...volake velke problemy som nemal a teraz si to idme zahrat na inej obtiaznosti :wink: ...otvorilo po prejdeni bloody palace ci ako sa to volalo v 3???ak ano tak kde???vcera som to chvilu hladal ale nenasiel som...na hru som cakal dlho a nesklamala ma, zabavil som sa pri nej a to je hlavne :D
Shark_360
Star
Star

Príspevok od používateľa Shark_360 »

Nerove a Danteho hlasky nemali chybu XD. Bloody Pallace by si mal najst medzi misiami ked si das load game na obtiaznosit ,an ktorej si to rpesiel
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Shark_360 napísal:Nerove a Danteho hlasky nemali chybu XD. Bloody Pallace by si mal najst medzi misiami ked si das load game na obtiaznosit ,an ktorej si to rpesiel
to jemi jasne tak to bolo aj v 3 ale tu to neni...teraz to mam rozohrane na dark knight co som len tak tak presiel Beriala a este aj devil Hunter hadam ze po prejdeni aspon jednej mi to uz konecne otvori aj ekd by to tma uz teraz malo byt :evil:

EDIT: a este ako sa da zvacsit kapacita zivota a devil trigera???uz si to nepamatam ako to bolo v 3 :?
Shark_360
Star
Star

Zivot sa v DMC4 nezvacsuje a devil trigger bol myslim v actions, alebo ako to je, kde si zlepsujes speed, sprint, jumpy atd. Alebo je potom polozka devil trigger. Dlho som nehral, neviem zabit za danteho toho bleskoveho chujka....viem, musim strielat a cakat kym sa vybije a potom rozsekat, ale vacsinou dostanem od dalsieho na budku. Najlepsia obtiaznost je heaven or Hell XD jedna rana a nepriatel lezi ,ale to iste sa tyka aj teba
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

celkom dobra odreagovacka toto... chvilku som to hral teraz mam problem...v nejakom tretom ci ktorom leveli alebo 4 ako som zabil toho pekelnika velkeho potom som isiel do takej zasnezenej oblasti a dovnutra do toho zamku ci co to je...teraz hore sa musim presvihat cez tie modre kravinky (podrzanim space+L) no a to mi nejde ...ta prva druha tretia pasaz je ok ale akonahle idem na tretiu na tom poslednom sa vzdy vzdy nech robim co robim napichne na tie hroty hore... robim tam nieco zle? :) vdaka
Frankk
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frankk »

Kelko napísal:celkom dobra odreagovacka toto... chvilku som to hral teraz mam problem...v nejakom tretom ci ktorom leveli alebo 4 ako som zabil toho pekelnika velkeho potom som isiel do takej zasnezenej oblasti a dovnutra do toho zamku ci co to je...teraz hore sa musim presvihat cez tie modre kravinky (podrzanim space+L) no a to mi nejde ...ta prva druha tretia pasaz je ok ale akonahle idem na tretiu na tom poslednom sa vzdy vzdy nech robim co robim napichne na tie hroty hore... robim tam nieco zle? :) vdaka
ja som presne v tom useku skončil aj jaa.neviem čo dalej :lol:
Shark_360
Star
Star

pozrem kde co neviete a o chvilu vam napisem postup

//autoeditácia príspevku ( 21 Jul 2008, 11:33 )
No, prisiel som na to, ze je to jednoduche, len rychlo mackajte preskakovanie a ste tam....
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

vsetci co nevedia nieco prejst nech si pozru stranku dozadu je tma odkaz na dobry video navod, mne pomohol v lvl s Dantem pri tej krizovatke
Shark_360 napísal:Zivot sa v DMC4 nezvacsuje a devil trigger bol myslim v actions, alebo ako to je, kde si zlepsujes speed, sprint, jumpy atd. Alebo je potom polozka devil trigger. Dlho som nehral, neviem zabit za danteho toho bleskoveho chujka....viem, musim strielat a cakat kym sa vybije a potom rozsekat, ale vacsinou dostanem od dalsieho na budku. Najlepsia obtiaznost je heaven or Hell XD jedna rana a nepriatel lezi ,ale to iste sa tyka aj teba
takze uz ssom na to prisiel...Devil Triger sa zvacsuje pomocou purple orbs ktore is mozes kupit a tka isto aj zivot ale pomocou blue orbs...v actions sa zlepsuje iba devil bringer co je rozdiel...
a Bloody Palacesa otvori ked sa hra prejde na Devil Hunter takze to hram odznova a nelutujem :wink:

za Danteho si daj Trickster a ked beha okolo teba tak utekaj pomocou toho a miesaj to so skakanim a maj ho stale zameraneho...potom sa unavi chod stym co mas najsilnejsie, napr sa premen a sparv ten utok do predu ked je premeneny tka to riadne vyzera ale ma to aj dobry ucinok :D
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

je tato hra kratka?
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Filipito napísal:je tato hra kratka?
20 lvl plus volake obnusove ak najdes niektore mas hend pod nosom a ine su skrite...na human to neni problem prejst aj niekomu kto to este nehral a da sa dat aj automaticke robenie komb :wink:
D34Dlife
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D34Dlife »

pls poradte som v leveli 8 v tom lese uz som porazil aj bossa ale stale nwm kde mam ist uz som asi 3krat presiel ten les ... tam bolo vydno daky hrad a jdedina cesta co isla k nemu bol ten most na ktory sa neviem dostat ... uz som bol aj na takej "krizovatke" kde bol v strede daky stlp a ked som isiel hocikde tak ma to zamklo a potom teleportovalo na zaciatok . pls hel Dik
Shark_360
Star
Star

No, stlp ti proadil dostatocne :) psie sa v nom nieco take ze: vzdy chod cestou svetla a neotaca jsa na stranu temnoty. Ak si to nepochopil tak: vzdy chod opacnym smerom, ako dopada tien toho stlpu, zarucene sa meni, da ta asi 3 krat k tom ustlpu az nakoniec budes na tom moste :)
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Shrnutí recenzí PC verze Devil May Cry 4
Únorová konzolová verze akce Devil May Cry 4 u nás obstála na výbornou (8/10, recenze), nabízí se proto otázka, zda se pochvaly dočkala i nedávno vydaná PC verze, jejíž vlastnosti jsme již rozebrali a stejně tak jste si ji mohli i sami vyzkoušet. Jak si tedy PCčková verze DMC4 stojí?

Recenzenti se předně shodují v tom, že nemá smysl ji hrát na klávesnici. Zatímco u PC verze Resident Evil 4 si šlo oprávněně stěžovat na absenci myši, konzolová rubačka jako Devil May Cry 4 není na nic podobné stavěna a pokud ji na gamepadu dáte šanci, zjistíte ostatně, že jeho tlačítka jsou pro vytváření komb a akční scény jako dělané.

Od hraní na klávesnici vás sice nic neodrazuje, ale ani ti nejlepší prý nebudou mít šanci, zvlášť pak při zapnutí čerstvě přidaného turba, které jen uspíší nálety protivníků na vaši postavu. Podobný efekt má i nový mód "Legendary Dark Knight", jehož přidaná hodnota též spočívá v neustávajících hordách nepřátel, valících se ze všech stran. Tedy možná něco, co by asi spíš ocenilo tvrdé fanouškovské jádro, kterým jsou bezpochyby přecejenom majitelé konzolí.

Největší změnou oproti konzolové verzi je proto značně vylepšená grafika, kterou samozřejmě plně doceníte jen na high-endových PC při plných detailech a využití DX9 nebo ještě lépe DX10 módu. Devil May Cry 4 sice prý nepatří mezi hardwarově nejnáročnější, přesto se vyplatí před spuštěním využít přidaného testu výkonnosti a nechat si od hry poradit vhodné nastavení. A protože průměrná známka se i v případě PC verze rovná 8/10, lze nejspíš jen souhlasit s Gamespotem, pakliže říká, že Devil May Cry 4 je jednou z nejlepších věcí, které Capcom pro PC za poslední roky udělal.

Source by Tiscali.Games
Shark_360
Star
Star

No, na DMC3 sa DMC4ka nechyta, ale aj tak to bol perfektny diel. Dufam, ze ak sa dockame DMC5, ze to nebude nejaky prepadak a nedoj*ebe to povest tejto hry.
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

Ludia ked hram tuto hru na DX10, zda sa ze to ma tak 8 farieb, chcel som spravit screen, ale na screene z fraps to vyzera uplne normalne, musim to hrat na DX9, vtedy to ide v pohode. Stalo sa to niekomu? Cital som o tom na nete, ale nenasiel som ziadne riesenie. Akurat ze v okne to ide, nesmie byt fullscreen :S

//nj som zabudol pripomenut, ze som uz ovladace skusal :?
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

Skus stiahnut najaktualnejsie graficke ovladace ...
Cyrus666
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cyrus666 »

omg ta hra je ppci len ma hovadsky sere to ovladanie ko*ot preco vynechali mys omg j strielam a l mec to mohli dat lave a prave tlacitko a skok medzernikom a zameriavanie povedzme shift!!! :( nevieto niekto o niecom jak by sa tam dala spojazdnit aj mys??? :cry:
SiS
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa SiS »

Tak toto je 1. hra ktorú som po dlhom čase prešiel. Super ma bavila a aj dosť mi trvalo kým som ju celú prešiel. A čo sa týka ovládania, tak jedine len z gamepadom. Bez neho to nemá zmysel hrať.
Napísať odpoveď