htc touch diamond

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Retne
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Retne »

No tak hupe sa , ale ja odkedy mam Diamonda, tak som este takto nepracoval, stale ho polozim na podlozku od mysky alebo je polozeny na kozenom obale ktory bol v boxe. No ale ze by toto mal byt dovod k zmene stylovky... :?
burnmail123
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa burnmail123 »

nj ved aj mne bude ten zadny kryt troska chybat no
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

A neviete niekto, preco tomu dali len 65 536 farieb? Nie je to slabe na taky display? Zatial som ho nazivo nevidela.
refr0
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa refr0 »

nwm ale kked to ma WM tak to ma hadam akzde pda tolko farieb :D
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D!eSel_78 »

pryja napísal:A neviete niekto, preco tomu dali len 65 536 farieb? Nie je to slabe na taky display? Zatial som ho nazivo nevidela.
Obmedzenie WM 6.1 a WM doteraz vseobecne je skala farieb ,,len" 65536 farieb. Osobne neviem preco, HW by urcite zvladol viac. Az tak hlbkovo som sa tym nezaoberal. A rozdiel az tak nespoznas oproti 262k farbam. Ide aj o jasnost, kontrast,...
Retne
Darca
Darca

pryja napísal:A neviete niekto, preco tomu dali len 65 536 farieb? Nie je to slabe na taky display? Zatial som ho nazivo nevidela.
To je v tom ze si ho nazivo nevidela, netreba len hovorit o farbach... pozri aku ma jemnost ten displej... trikrat vacsiu ako displej ospevovaneho iP...

Diamond
uhlopriecka displeja 2,8" (43 × 57 mm) 480 × 640 bodov
iP
rozlisenie displeja 3,5" (49 × 74 mm) 320 × 480 bodov

Fakt kto sa strazuje na kvalitu displeja je mimo....
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Retne napísal:To je v tom ze si ho nazivo nevidela, netreba len hovorit o farbach... pozri aku ma jemnost ten displej... trikrat vacsiu ako displej ospevovaneho iP...

Diamond
uhlopriecka displeja 2,8" (43 × 57 mm) 480 × 640 bodov
iP
rozlisenie displeja 3,5" (49 × 74 mm) 320 × 480 bodov

Fakt kto sa strazuje na kvalitu displeja je mimo....
Tak som mimo, no co. Ja som sa pytala preto, lebo rozmyslam nad jeho kupou. Ja som PDA este nemala, tak neviem. A pri klasickych mobiloch ten rozdiel hned vidim. Nehovorim, ze ma nakvalitny display.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Planujem kupit HTC Touch Pro co je vlastne nastupca Diamondu. Z toho fonu som fakt mimo :smt050
samson010
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa samson010 »

to Gangy , aj ja planujem, tak o mesiac, dufam ze vide CZ lokalizacia, a nebude problem s pisanim makkcenov atd na HW klavesnici a tak
Gangy
Darca
Darca

To mne je jedno, diakritiku aj tak nepouzivam ;)
samson010
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa samson010 »

a ak ti niekto napise s diakritikou a napise ti to kocky? :-) niekde na CZ forkach som cital ze s tym mali problem
Gangy
Darca
Darca

Aha tak to je uz nieco ine, diky za info :wink:
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D!eSel_78 »

Gangy napísal:Aha tak to je uz nieco ine, diky za info :wink:
Nieje to pravda. Praveze WM ma aj v ENG korektne zobrazenie diakritiky. Pisali to aj v recenziach, napr. na Moblimanii (ceskej) a smartmanii. Cize ziadny problem pre teba ;)
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

Gangy napísal:Planujem kupit HTC Touch Pro co je vlastne nastupca Diamondu. Z toho fonu som fakt mimo :smt050
HTC Touch Pro nie je nastupca Diamondu. Touch Pro je Diamond s QWERTY klávesnicou, a lepšou pamäťou. Vyrobili ich naraz, je to 1 generácia. Oba sú nástupcom HTC TyTN II
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa STomko »

Mateq napísal:HTC Touch Pro nie je nastupca Diamondu. Touch Pro je Diamond s QWERTY klávesnicou, a lepšou pamäťou. Vyrobili ich naraz, je to 1 generácia. Oba sú nástupcom HTC TyTN II
Tak oba nastupcom TyTN II urcite nie su :) mozno tak Touch Pro, ale Diamond urcite nie...
Co sa tyka rozdielov DIAMOND vs. TOUCH PRO (okrem klavesnice), tak Diamond ma mensiu ram (tusim 256MB, TP ma 288MB), taktiez pamat (Diamond ma 4GB napevno bez podpory pam. kariet, naopak TP ma mensiu flash ale podporu pam.kariet), a napriklad aj zadny kryt (u diamondu su tie "diamantove" vzory viac vystupujuce, a kryt je leskly, kdezto u TP je kryt matny, akoby trochu pogumovany, a tie trojuholnikove srandy nie su take clenite). Taktiez bateria v zaklade ma u TP vacsiu kapacitu, a to je asi aj tak vsetko.

PS zajtra idem pre neho, uz sa tesim :P
Retne
Darca
Darca

Ja som nadmerne spokojny, kebyze sa mam rozhodnut medzi Pro a Diamond, tak asi Diamonda, moj sef ma Pharosa a mne to pripadada strasne velke a hrube no a od PRo to nema daleko... ja som chcel nieco kvalitne kompaktne... Jedine k tomu mam obrovske vyhrady je bateria, toto naserie ked musim kazdy vecer polozit phone do nabijacky...

Pisanie mailov, no ako pochopitelne by to bolo rychlejsie, ale ja som spokojny a ta vykonnost, no ono sa niekomu moze zdat ze je Diamond pomaly, ale len treba sa s nim naucit pracovat, dat mu v niektorych momentoch vydychnut a vsetko je super...

Na Diamonde je fasa to aky je maly, ja som na rok urcite uspokojeny :)
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Pre majitelov Touch Pro/Touch Diamond davam do pozornosti hru Resco Bubbles (vyuziva G-Sensor)... navykova zalezitost :)
burnmail123
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa burnmail123 »

Gangy napísal:Planujem kupit HTC Touch Pro co je vlastne nastupca Diamondu. Z toho fonu som fakt mimo :smt050
moja rec Gangy :D a odkial ho planujes kupit ? pausal alebo normal shop ?
picko1
Novice
Novice

Príspevok od používateľa picko1 »

Tak ja mam tento telefon 2 dni je zo uplna bomba, pozeral som po webe ake softiky s doinstalujem....no takmer vsetky programy ma uz diamond predinstalovane....GPS ide peckovo

kupil som ho za 14444sk....videl som aj za 13990
a urcite odporucam....

a jedna vychytavka kto si este nevsimol ...ked pozerate obrazok a chcete priblizit nepouzivajte to koliesko...jednoducho urobte prstom po obrazovke kruh v smere hod ruciciek....oddalovanie je potom v protismere

//autoeditácia príspevku ( 14 Sep 2008, 15:48 )
k tomu TV OUTU co pisal mateq....viete o tom nieco? ako to zapnut?
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

TV-Out funguje len na HTC Raphael (Touch Pro), nefunguje na Touch Diamond! Kabel je potrebne dokupit osobitne...
Napísať odpoveď