htc touch diamond
-
burnmail123
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
-
D!eSel_78
Star
Obmedzenie WM 6.1 a WM doteraz vseobecne je skala farieb ,,len" 65536 farieb. Osobne neviem preco, HW by urcite zvladol viac. Az tak hlbkovo som sa tym nezaoberal. A rozdiel az tak nespoznas oproti 262k farbam. Ide aj o jasnost, kontrast,...pryja napísal:A neviete niekto, preco tomu dali len 65 536 farieb? Nie je to slabe na taky display? Zatial som ho nazivo nevidela.
To je v tom ze si ho nazivo nevidela, netreba len hovorit o farbach... pozri aku ma jemnost ten displej... trikrat vacsiu ako displej ospevovaneho iP...pryja napísal:A neviete niekto, preco tomu dali len 65 536 farieb? Nie je to slabe na taky display? Zatial som ho nazivo nevidela.
Diamond
uhlopriecka displeja 2,8" (43 × 57 mm) 480 × 640 bodov
iP
rozlisenie displeja 3,5" (49 × 74 mm) 320 × 480 bodov
Fakt kto sa strazuje na kvalitu displeja je mimo....
-
pryja
Darca
Tak som mimo, no co. Ja som sa pytala preto, lebo rozmyslam nad jeho kupou. Ja som PDA este nemala, tak neviem. A pri klasickych mobiloch ten rozdiel hned vidim. Nehovorim, ze ma nakvalitny display.Retne napísal:To je v tom ze si ho nazivo nevidela, netreba len hovorit o farbach... pozri aku ma jemnost ten displej... trikrat vacsiu ako displej ospevovaneho iP...
Diamond
uhlopriecka displeja 2,8" (43 × 57 mm) 480 × 640 bodov
iP
rozlisenie displeja 3,5" (49 × 74 mm) 320 × 480 bodov
Fakt kto sa strazuje na kvalitu displeja je mimo....
Tak oba nastupcom TyTN II urcite nie suMateq napísal:HTC Touch Pro nie je nastupca Diamondu. Touch Pro je Diamond s QWERTY klávesnicou, a lepšou pamäťou. Vyrobili ich naraz, je to 1 generácia. Oba sú nástupcom HTC TyTN II
Co sa tyka rozdielov DIAMOND vs. TOUCH PRO (okrem klavesnice), tak Diamond ma mensiu ram (tusim 256MB, TP ma 288MB), taktiez pamat (Diamond ma 4GB napevno bez podpory pam. kariet, naopak TP ma mensiu flash ale podporu pam.kariet), a napriklad aj zadny kryt (u diamondu su tie "diamantove" vzory viac vystupujuce, a kryt je leskly, kdezto u TP je kryt matny, akoby trochu pogumovany, a tie trojuholnikove srandy nie su take clenite). Taktiez bateria v zaklade ma u TP vacsiu kapacitu, a to je asi aj tak vsetko.
PS zajtra idem pre neho, uz sa tesim
Ja som nadmerne spokojny, kebyze sa mam rozhodnut medzi Pro a Diamond, tak asi Diamonda, moj sef ma Pharosa a mne to pripadada strasne velke a hrube no a od PRo to nema daleko... ja som chcel nieco kvalitne kompaktne... Jedine k tomu mam obrovske vyhrady je bateria, toto naserie ked musim kazdy vecer polozit phone do nabijacky...
Pisanie mailov, no ako pochopitelne by to bolo rychlejsie, ale ja som spokojny a ta vykonnost, no ono sa niekomu moze zdat ze je Diamond pomaly, ale len treba sa s nim naucit pracovat, dat mu v niektorych momentoch vydychnut a vsetko je super...
Na Diamonde je fasa to aky je maly, ja som na rok urcite uspokojeny
Pisanie mailov, no ako pochopitelne by to bolo rychlejsie, ale ja som spokojny a ta vykonnost, no ono sa niekomu moze zdat ze je Diamond pomaly, ale len treba sa s nim naucit pracovat, dat mu v niektorych momentoch vydychnut a vsetko je super...
Na Diamonde je fasa to aky je maly, ja som na rok urcite uspokojeny
-
burnmail123
Light Star
Tak ja mam tento telefon 2 dni je zo uplna bomba, pozeral som po webe ake softiky s doinstalujem....no takmer vsetky programy ma uz diamond predinstalovane....GPS ide peckovo
kupil som ho za 14444sk....videl som aj za 13990
a urcite odporucam....
a jedna vychytavka kto si este nevsimol ...ked pozerate obrazok a chcete priblizit nepouzivajte to koliesko...jednoducho urobte prstom po obrazovke kruh v smere hod ruciciek....oddalovanie je potom v protismere
//autoeditácia príspevku ( 14 Sep 2008, 15:48 )
k tomu TV OUTU co pisal mateq....viete o tom nieco? ako to zapnut?
kupil som ho za 14444sk....videl som aj za 13990
a urcite odporucam....
a jedna vychytavka kto si este nevsimol ...ked pozerate obrazok a chcete priblizit nepouzivajte to koliesko...jednoducho urobte prstom po obrazovke kruh v smere hod ruciciek....oddalovanie je potom v protismere
//autoeditácia príspevku ( 14 Sep 2008, 15:48 )
k tomu TV OUTU co pisal mateq....viete o tom nieco? ako to zapnut?