oni robili viacero takychto prilezitosti na ziskanie keyov, taktiez closed beta testeri dostali par klucov
skoda len ze toto na svojom sucasnom PC nerozbeham
co pojdete hrat ?? ja sa este neviem rozhodnut ... ale asi Humana prista (ako vzdy )
edit: Predobjednvat si to nejdem ale kupim si to hned ako to vynde A este otazocka ten september je fixny datum? Alebo len prebezny? alebo je to pre ameriku? a tu si pockame este mesiac dva ...
Storm Keeper napísal:co pojdete hrat ?? ja sa este neviem rozhodnut ... ale asi Humana prista (ako vzdy )
edit: Predobjednvat si to nejdem ale kupim si to hned ako to vynde A este otazocka ten september je fixny datum? Alebo len prebezny? alebo je to pre ameriku? a tu si pockame este mesiac dva ...
Storm Keeper napísal:co pojdete hrat ?? ja sa este neviem rozhodnut ... ale asi Humana prista (ako vzdy )
Nie som si isty, ale asi pre Ameriku a k nam sa to ma dostat do konca mesiaca. Ja sa chystam za Dwarfa.
ludkovia ak sa podari zajtra predobjednavam hru elektronickou formou cize pride mi aj beta kluc...snad to stiahnem do soboty (10GB cca) a potom skusim zreferovat ake to je apod
yazoo napísal:Ked to budes mat hodili by sa aj nejake screeny potom este.
jasne len drzte setci palce nech mi zajtra funguje net a nech su banky otvorene bo musim peniaze kamosovi poslat bo ja mam len platobnu kartu a nie kreditku hehe. on objedna sebe a mne, a vecer to uz taham
zial ludkovia v tej sku**** banke mi povedali ze kamos dostane prachy na ucet az v stredu...dovtedy mu aj vyplata dojde ale on uz hraje betu na ucte od ineho kamosa... neskor mu zavolam a spytam sa ake to je. a skusim to zreferovat teda aspon z druhej ruky
Stopa napísal:moze mi niekto vysvetlit aky je rozdiel medzi core a open rvr? som myslel ze tato hra bude 90%pvp, takze core by nemal byt komplet bez PvP/RvR
na Core serveri mas len niekolko vyhradenych zon kde mozes mlatit druhu frakciu, ostatne su vsetko neutralne, zatial co na open RvR niesu obmedzenia cize sa mozte mlatit vsade.