V akom najlepsom aute ste sa povozili alebo soferovali ???

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
D!eSel_78
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D!eSel_78 »

Ako v nebi som sa citil v Audi A8, full vybava... Ale som sa len vozil, no bola to parada :)
A celkom sa tesim, ked sa chodim z otcom previezt na Passate, po Fabii prijemna zmena a este som sa ho neprejedol :P

EDIT: Este si spominam na taku kuriozitku k otazke, na akom som sa povozil. Sranda bola, ked som sa previezol od jednej zastavky k druhej (za klasickej prevadzky :D ) na Mercedese-Benz Citaro, na nitrianskej MHD :) To bola sranda, ked ma sofer nechal ist cez ulicu :D
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

Viezol som sa v Toyote Prius v roku 2005 vtedy to bola novinka a znamy to mal na test tak nas previezol :)
Delije
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Delije »

Mercedes e320...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Vcera ma viezol jeden hokejista na Mitsubishi Evo IX, upravene, 320 koni, zrychlenie z 0 na 100 za nejakych 5 sekund, krasne BBS elektrony... Uz som sa tesil ako maly ked som do neho nasadol, stisil hudbu, nechal motor tisko pradnut ako malu macku, raz, dva, tri..., uz som bol zatlaceny v sedadle a ani som sa nenazdal a isli sme 190, zrazu prudke brzdenie, prechod kruhovym objazdom vo velkej rychlosti a cely cas auto krasne sedelo na ceste. Ten pocit preradovania, najma trhanie pocas preradovania, to je neopisatelne. Po zastaveni sme vystupili, zamkol auto a motor s chladicom bezal este asi minutu, potom sa sam vypol.

Kto nezazil, neuveri.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

hehe no vozil som sa uz vo vselicom tato dojde obcas na inych delach sluzobnych robi v jednej pravnickej firme a tam to sama masineria kedze typci natom vozia po celej europe vacsinou su to BMW a Audiny nechcite odmna presne modely heh ale k veci najlepsie v com som sa vozil bol nas citroen starucky CX prestige v kozenej vybave kokso to auto tato predal pred 5 rokmi z tazkym srdcom na slvoensku boli tusim 4 nas mato durinda mal jeden jeden kosican ktoremu sme predali nas aon z toho svojho a nasho spravil jeden poriadny a 4 uz neviem. Tato to ani neviem de kupil v dakom 97 ale to bola proste masina to auto bolo jak lietadlo lebo to nase bolo tusim predtym vladne ci co ked som sedel vzadu v strede bola to strach a hroza kedze to auto bolo v uprave pre 4 ale inak radost sa v tom viest moj tato ma 2m ked si dal dozadu sedadlo furt tam bolo miesto nato aby som si sadol medzi sedadla. Malo to daky nechutny motor to si uz nepamatam ale viem ze ked otvorili dialnicu z madarska co sa da odbocit na most lafrancony tak tato nas tam zobral a zmikal s toho dakyh 220 a hadma by to tahalo dalej este ale to uz moc necel lebo sme tam boli 5ti ja 2 bratia a jeden bratov spoluziak. Sak dakde som to nafotil ked to tato nalozil plne nahradnych dielov a siel predat :-( dodnes na to auto spominame seci to volali fantomasova kara :-D. HH ked siel brat na prijmacky na MatFyz tato ho v tom doviezol a povedl mu nech nevystupuje, zaparkoval auto pred halvnby vchod obehol auto (obaja boli v oblekoch) a otvoril bratovi dvere v tom momente vybehol vratnik a otvoril dvere :-D a bracho vosiel ako delegacia :-) a neviem ci poznate citroeny ale oni maju hydrauliku a to proste ludia moc nepoznali cize ked tato chcel uplne fascinovat tak dvihol auto uplne hore no proste Fantomasova kara :-)

a na zaver premna je moemntalne najlepsia kara moja Xantia ktoru tato dade splasil :-) 1.9TD je sice 14 rokov stara ale najazdene ma len 170 000 km :-)
Prílohy
toto je moja kara :-D
toto je moja kara :-D
DSC00008_zmena velikosti.JPG
DSC00007_zmena velikosti.JPG
DSC00006_zmena velikosti.JPG
DSC00005_zmena velikosti.JPG
DSC00004_zmena velikosti.JPG
DSC00003_zmena velikosti.JPG
DSC00002_zmena velikosti.JPG
DSC00001_zmena velikosti.JPG
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Ti musi drbat, nie? Koho tu zaujima taky vrak?
redliner
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa redliner »

JJ to je tema V akom najlepsom aute ste sa povozili alebo soferovali ... no a myslim ze toto nie je najlepsie auto ... :?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

redliner napísal:JJ to je tema V akom najlepsom aute ste sa povozili alebo soferovali ... no a myslim ze toto nie je najlepsie auto ... :?
Presne tak, téma sa volá "V akom najlepšom aute ste sa vozili" a keď sa nevozil v lešpom, tak čo? Hádam ho len polutovať a priať mu šťastie aby sa raz aspoň v autobuse previezol
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

lenze ono nejde oto aky je to vrak je to proste unikat
Tripmaster
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tripmaster »

No neviem, ale na tu dobu to malo dosti bohatu vybavu :) Nezda sa mi len ze boli 4 na slovensku, ked jeden znamy ma momentalne 2. Je pravda, ze sa to za ten cas mohlo podovazat z hocikial, ale kto by si taky "srot" v sucasnosti alebo v blizkej minulosti doviezol. Ved by to bolo financne neunosne :?
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

JV napísal:lenze ono nejde oto aky je to vrak je to proste unikat
JJ je bol a bude

a unas boli 4 v hentom prevedeni lebo to nebol standard cx prestige ale origos limuzina

A keby ste citali od zaciatku tak vravim ze vozil som sa v kadecom napr aj 350Z ktore vlastni byvali spoluziak zo zakladky ale je mi to uplne jedno hento bola proste kara
Pripadne si uz nepamatam coto bolo zac ale raz na autosalone mal stryko dakeho kamarata a to ma vtedy povozil na dakom rally aute to tam svihal medzi stlpikami huh ale co to bolo netusim akurat si pamatam ze nebolo mi vsetko jedno. Pripadne nefim ci to tak vola ale viem ze daka 7 BMW to bolo naposledy co tato doniesol ked ma viezol do tesca. Jou pripadne raz som sa viezol v oreginal Americkom armadnom hummeri :-D raz boli v kuchyni na leteckej zakladni
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Neviem preco by nemohlo byt najlepsie auto starsie ako povedzme 5 rokov :roll: IMHO ten Citroen mohol byt skutocne zaujimavy.
donald581
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa donald581 »

ja som sa viezol v caddilac escalade super auto
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Fabo napísal:Neviem preco by nemohlo byt najlepsie auto starsie ako povedzme 5 rokov :roll: IMHO ten Citroen mohol byt skutocne zaujimavy.
no uz tu zacinam troskaspamovat sorry ale otazku v akom naj aute ste sa viezli je podla mna o aute celkovom co natom ze sa povozis v tom 350Z v tom sa moze previest kazdy sikovnejsi na dakom tuningovom zraze alebo u dodavatela a pod ale v tom citrone sa z vas mozno odveze 1 aj keby si sa neviem ako snazil. Podla mna u auta nejde oto ci to ide 300kmh alebo 220kmh ale oto ze ked tam sadnes tak povies ze "cooooooo heh ja uz nevystupim" mna sice auta nikdy netahali ale mam pocit ze keby sem zavital daky fajnsmeker tak vas vysmeje a da zapravdu mne. Co mi pripomina jedneho takeho spoluziaka na Fei on bol strasny autickar a robil dade na pumpe a sme sa smiali lebo raz poprosil mojho tata ked tam tankoval nech ho v tom citroene prevezie a tak sme sa spoznali. A tym to tu uz hadam uzavrem

EDIT/ dakujem za karmu minus " hej fajnsmeker, lol - taky vrak az to boli" aspon podpisat si sa mohol hrdina skoda ze nemam nafoteny interier aby aj ty co si sedia na kabliku a autam rozumeju len potial co sa vyskytlo v NFS Underground posnazili pochopit
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

Runes mozno mi neuveris ale niekedy minuly tyzden som toto iste vidiel niekde v okoli ba a uplne rovnaka farba :shock:
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Dnes som si konečne sadol za volant čierneho Scouta (full výbava okrem kože a navigácie), ktorého som už na hojku v niekoľkých príspevkoch poospevoval, a prešiel s ním cca 150km. Pre mňa MPÍčkara to bol pekný zážitok.. mať pod pravou nohou 2.0TDI PD 103kW 4x4.. zážitok na niekoľko mesiacov. ;)

Nejaké postrehy.. super autíčko, super motor, iba som sa trochu rozbehol a zrazu som videl na tachometri 120km/h.. tak som sa musel krotiť. Hneď som ale skonštatoval, že na relatívne nízku rýchlosť motor strašne veľmi hučí, no následne som zistil, že ono sa dá preradiť aj do 6ky.. :D pričom topánka (ne)príjemne zavŕzgala na kovovom spojkovom pedáli.. ;)

Auto svojou väčšou robustnosťou (v porovnaní s bežnou Octaviou II) vzbudzuje na cestách rešpekt, dobehnuté autá sa mi na ceste uhýnali dobre že nie do priekopy, autá, ktoré dobehli mňa, sa ma zase báli predbehnúť, aj keď som šiel "iba" spomínanou 120kou. Za volantom obyčajnej Fabie sa mi to nestáva, hoci v tých úsekoch jazdím podobne rýchlo (RV-KE)..

Škoda, že som nemal možnosť vyskúšať aj pohon 4x4, ale snáď sa k tomu tiež ešte dostanem..

Pre niekoho je to iba obyčajná škodovka, pre mňa ale nezabudnuteľný zážitok.. z ktorého som mal určite väčšiu radosť, ako keď som riadil mazdu3, či RAV4..

;)
Prílohy
P5170079.jpg
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

JV napísal:Runes mozno mi neuveris ale niekedy minuly tyzden som toto iste vidiel niekde v okoli ba a uplne rovnaka farba :shock:
huh no sak 2 by sa este pohybovat mohli po SVK ale videl si ho vnutri ??? lebo ten nas bol v tom extra
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

brm napísal:Dnes som si konečne sadol za volant čierneho Scouta (full výbava okrem kože a navigácie)
Nema ten ich dvojliter nahodou 115kW? Foter ma nescoutovu verziu a sralo ma, ze s manualom sa strasne casto jazdi ked sa clovek rozbieha, pretoze na 5ke sa da jazdit po meste 50 ...

edit: aha nevsimol som si ze je to diesel ...
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

t0m4s3 napísal:Nema ten ich dvojliter nahodou 115kW?
diesel 103 kW / 140 PS a benzin 110 kW / 150 PS :)
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

Ten Scout je parádny, dnes ráno v TT som videl presne to isté - teda v čiernej + čierne plasty. Nádhera. Bohužiaľ som sa neviezol, iba v dieselovej klasickej oktávke, ale bola to paráda, hlavne radenie najlepšie aké som doteraz mohol vyskúšať. Jediná nevýhoda toho auta je preposilované riadenie, zaujímalo by ma či je na tom Scout rovnako, ale asi áno.

Zaujímavé, čo s autom spraví pár plastov vo vhodnej farbe. Preč sú časy keď boli "nárazníky vo farbe karosérie" príplatková výbava a čierny plast bol ako lowcost. :)

//edit: to brm: Možno sa mi to zdalo, pretože doma a teda stále jazdím s Opel Astra, a tam je fest tuhé riadenie a fakt malé otáčky medzy dorazmi (čo mi vyhovuje) ale v ostrých serpentínach na okreske som mal až vyslovene neistý pocit že sa netrafím do môjho pruhu. Ono by to chcelo dlhšie zvezenie, ale celkovo hodnotím ako najlepšie zatial v čom som sedel.
Napísať odpoveď