Päsťami bili obesenú mačku

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeFeAt »

:cry:
zive stvorenie, macka..
:(
jenny177
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa jenny177 »

..to nie je normalne..vezmite si,ze ked toto robia tie decka teraz,co budu robit neskor,ked naozaj dospeju?...ziadna prevychova..skutocny bordel :twisted: :x
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa forgottten »

Ach... Jediné, čo môžeme urobiť pre odstránenie takýchto chýb, čo sa aj tak nemôže podariť úplne, je stať sa reprezentantom životnej filozofie, ktorej hlavnou métou je byť šťastný a robiť všetkých okolo seba šťastnými, rozdávať lásku, porozumenie a vďaku a myšlienku jednoty a zjednotenia s prírodou a tak dále... ľudia konajú takéto veci vždy zo strachu... strach je počiatok akejkoľvek negatívnej emócie.... chcú byť populárny, myslia si, že sú veľký bossovia a získajú si tak viac obdivu, alebo rešpektu... je strašná škoda, že sú takí.. hlúpi... Ale zase aspoň vieme, že my takí nie sme a že môžeme urobiť všetko preto, aby sa viac takého nedialo a pomôcť ľuďom sa vrátiť na správnu cestu (aj keď vlastne správna cesta nejestvuje, môžeme sa snažiť zlikvidovať možnosť vzniku čohokoľvek negatívneho)
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

No......... nie som žiadny ekológ ani podobný aktivista...... Ale čo viem je to, že pokiaľ sa niekto takto chová k zvieratám..... tak to odráža aj jeho vzťah k ľuďom...... Stalo sa aj mne, že som zabil psa (najprv som ho zranil, potom zadrhol), ale tam išlo o to, že pes ma napadol a musel som sa brániť....... Ale pokiaľ niekto takéto kiksy robí bezdôvodne, tak je to veľmi vážna výstraha, lebo v budúcnosti si to takýto človek môže zopakovať, ale už nie na zvierati, ale na inom človeku....... Howgh
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

gulku do hlavy, aj tej by bolo skoda...... takych ludi neznasam, keby som mal jedno prianie, tak by to bolo to, ze kazdemu cloveku, ktory tyra zvierata pre potesenie(alebo ako by som to nazval... dobrovolne; neratam sebaobranu, ale tam ide skor len o zabitie) tak by sa mu to vratilo, presne to iste, co robil danemu zvieratu
Delije
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Delije »

Je to smutne, ze existuju aj taki ludia... Urcite mali problemove detstvo.
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Delije napísal:Je to smutne, ze existuju aj taki ludia... Urcite mali problemove detstvo.
Podla mna to je vrodene, niekde v genoch. Tak ako kopu inych vlastnosti.To sa musi clovek uz taky narodit, aby to dokazal spravit. Aj ked vychova to moze dost ovplyvnit. Castokrat su aj sami rodicia v soku, ked sa take nieco dozvedia, ze prave ich dieta ma v tom prsty.
Mustafa
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Mustafa »

pryja napísal:Podla mna to je vrodene, niekde v genoch. Tak ako kopu inych vlastnosti.To sa musi clovek uz taky narodit, aby to dokazal spravit. Aj ked vychova to moze dost ovplyvnit. Castokrat su aj sami rodicia v soku, ked sa take nieco dozvedia, ze prave ich dieta ma v tom prsty.
V génoch to určite nebude. Na to má vplyv výchova (či už bitky od rodiča alebo nezáujem rodiča o dieťa) a samozrejme to môže byť aj nejaká porucha v správaní, ale s tým sa už to dieťa narodí, pričom v génoch to nemá (to je skôr porucha v mozgu).
Bizarre
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Bizarre »

Pokial viem tak 70% povahy cloveka tvori prostredie v ktorom vyrasta a za tych zvysnyh 30 sa pripisuje geneticka vybava, ktoru zdedi po predkoch. Aj preto sa u urcitych etnik daju pozorovat podobne crty chovania.
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

Mustafa napísal:V génoch to určite nebude. Na to má vplyv výchova (či už bitky od rodiča alebo nezáujem rodiča o dieťa)
No podla mna moze byt agresivita aj v genoch, ale tiez si myslim, ze hlavna je ta vychova... Ale nesuhlasim ze by takuto agresivitu mala vyvolavat bitka od rodicov, teda mozno hej ale jedine ked si rodicia vybijaju nervy na deckach, lebo podla mna je to velmi ucinny vychovny prostriedok, ked decko dostane ta trest zopar "po zadku" ja som ako decko bol takto vychovavany a zrejme budem takto vychovavat aj svoje deti (ak ich niekedy budem mat) Nezaujem rodicov o decko moze byt jednym z tych dovodov preco to robia, ale skor si myslim, ze im nikto nepovedal, ze je to zle, preco je to zle, preco by sa to nemalo a ake to ma nasledky... Dalej urcite tejto veci neprospieva rozmazavanie v mediach, lebo tym ze to video hodia na net, pripadne do telky tak davaju tym zasranom akurat navod aha toto spravte :-/
evelin
Novice
Novice

Príspevok od používateľa evelin »

hovada
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa - eXo - »

ja by som takychto ludi dokazal surovo mucit nech to znie akokolvek ale pripravil by som im taku bolest aku este v zivote nezazili nech sa koko*i biju medzi sebou ale ubohe zviera ktore sa nevie branit??? joj nemozem taketo clanky ani vidiet lebo ma to vzdy nastve
Napísať odpoveď