Ludia zijuci v zahranici

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Ludia zijuci v zahranici

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Vsimam si, ze pomerne dost Slovakov, ale aj Cechov zije v zahranici, hlavne v Britanii a podobne.
Bol by so mrad, keby sa vyjadrili ludia ktory ziju v cudzine, ci ste spokojny, ci "tam" zijete, lebo musite, alebo chcete. Ci sa este chcete vratit na SVK,co vlastne povazujete za domov. A celkovo vase nazory a skusenosti s zitim v zahranici.
Delije
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Delije »

No tak co sa tyka peniazkou urcite sa oplati, mam znameho ktory je tam uz druhy rok a ma sa velmi dobre... Aj ked prvy polrok to bolo vseliake.. Teraz uz ma stalu pracu, peknu vyplatu a velmi slusny dom(samozrejme prenajaty) a tie 3 roky tam este urcite potiahne. A ceny oblecenia a elektroniky su priblizne ako tu na svk, dokonca aj lacnejsie a ked si zoberes ake mas platy na slovensku a ake tam... Jedine co je tam dost drahe je alkohol, cigarety a potraviny(a aj to len niektore)...
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Môj krstný žije v USA asi 13 rokov, alebo koľko... je mu tam dobre, teda aspoň tak hovorí.. A myslím, že už za domov považuje USA.. neplánuje sa tak skoro vrátiť, ale ani sa mu nečudujem.. má tam priateľov, priateľku, dom.. a všetko super.. :) tak prečo sa vrátiť.. :) už som s ním dlho nevolal, tak ani neviem, ako sa má... :?

//edit: Les by ti o tom napísal aj knihu.. :hehe: alebo taký MakeFake ešte napíše.. :D
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

zijem mimo SVK uz poslednych par rokov. Momentalne v svojom poslednom "posobisku" v AU posledne 3 a predtym to bolo kdekolvek od Europy az po USA od nejakych 20tich ;)
Mam naplanovane Japonsko ked ma AU omrzi.... uvidime
Kazdopadne stale ked som doma tak je to hlavne nuda, ludia a ich ROVNAKE problemy a neschopnost sa rozhybat...
Momentalne nevidim ziadny dovod preco by som niekedy mal vobec byvat doma (okrem rodinnych navstev)...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Zamknuté