Vsimam si, ze pomerne dost Slovakov, ale aj Cechov zije v zahranici, hlavne v Britanii a podobne.
Bol by so mrad, keby sa vyjadrili ludia ktory ziju v cudzine, ci ste spokojny, ci "tam" zijete, lebo musite, alebo chcete. Ci sa este chcete vratit na SVK,co vlastne povazujete za domov. A celkovo vase nazory a skusenosti s zitim v zahranici.
Ludia zijuci v zahranici
No tak co sa tyka peniazkou urcite sa oplati, mam znameho ktory je tam uz druhy rok a ma sa velmi dobre... Aj ked prvy polrok to bolo vseliake.. Teraz uz ma stalu pracu, peknu vyplatu a velmi slusny dom(samozrejme prenajaty) a tie 3 roky tam este urcite potiahne. A ceny oblecenia a elektroniky su priblizne ako tu na svk, dokonca aj lacnejsie a ked si zoberes ake mas platy na slovensku a ake tam... Jedine co je tam dost drahe je alkohol, cigarety a potraviny(a aj to len niektore)...
-
Začiatok Konca
Professional
Môj krstný žije v USA asi 13 rokov, alebo koľko... je mu tam dobre, teda aspoň tak hovorí.. A myslím, že už za domov považuje USA.. neplánuje sa tak skoro vrátiť, ale ani sa mu nečudujem.. má tam priateľov, priateľku, dom.. a všetko super..
tak prečo sa vrátiť..
už som s ním dlho nevolal, tak ani neviem, ako sa má... 
//edit: Les by ti o tom napísal aj knihu..
alebo taký MakeFake ešte napíše.. 
//edit: Les by ti o tom napísal aj knihu..
-
dair
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
zijem mimo SVK uz poslednych par rokov. Momentalne v svojom poslednom "posobisku" v AU posledne 3 a predtym to bolo kdekolvek od Europy az po USA od nejakych 20tich 
Mam naplanovane Japonsko ked ma AU omrzi.... uvidime
Kazdopadne stale ked som doma tak je to hlavne nuda, ludia a ich ROVNAKE problemy a neschopnost sa rozhybat...
Momentalne nevidim ziadny dovod preco by som niekedy mal vobec byvat doma (okrem rodinnych navstev)...
Mam naplanovane Japonsko ked ma AU omrzi.... uvidime
Kazdopadne stale ked som doma tak je to hlavne nuda, ludia a ich ROVNAKE problemy a neschopnost sa rozhybat...
Momentalne nevidim ziadny dovod preco by som niekedy mal vobec byvat doma (okrem rodinnych navstev)...