ruiny/the ruins (2008)

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Miley Cyrus
Light Star
Light Star

ruiny/the ruins (2008)

Príspevok od používateľa Miley Cyrus »

ja som tento film este nevidel,tema tu nebola tak som vytvoril.napiste svoj nazor na film.
wolodo
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

no ani ja.... btw o com je tema?.... :?

:lock2:
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

no mohol si dat aspon odkaz na csfd. ale neva, nasiel som si sam. Vyzera to ako typ filmu, ktory by sa mi mohol pacit :) a na to ze je to horor/thriller, ma neobycajne vysoke hodnotenia :) tak az pozrem, napisem svoj nazor :arrow:
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

hmm .. podla mna klasicke beeeecko , s celkom dobrym napadom 7/10 by som tomu dal ...
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

staci pozriet CSFD.. a netreba zakladat tuto temu...
tam je to iste.. su tam recenzie.. momentalne sa na tento film chystam uz tyzden... som zvedavy
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Šu-Do napísal:staci pozriet CSFD.. a netreba zakladat tuto temu...
tam je to iste.. su tam recenzie.. momentalne sa na tento film chystam uz tyzden... som zvedavy
:roll: uz mi niekto povedzte o com to je lebo sa mi zda ze tam budu nejake masozrave rastliny aspon takto mi to kamarat vravel. A na nete co som videl trailery tak k tomu chodiala akurat strasidelna hudba a okrem hysterickych kociek som nevidel nic ine.
tak nejako co to ich tam zralo alebo trochu to blizsie popsiat by nezaskodilo.
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

qwerty-xyz napísal::roll: uz mi niekto povedzte o com to je lebo sa mi zda ze tam budu nejake masozrave rastliny aspon takto mi to kamarat vravel. A na nete co som videl trailery tak k tomu chodiala akurat strasidelna hudba a okrem hysterickych kociek som nevidel nic ine.
tak nejako co to ich tam zralo alebo trochu to blizsie popsiat by nezaskodilo.
SPOILER napísal:turisti z USA sa s kamošmi dostanu na iste odlahle a opustene miesto v džungli... stary "chram", ktory je cely porasteny zvlaštnou burinou... vydali sa tam hladať brata jedneho z ich kamošov, ktory sa po dlhšom čase prestal ozyvať... akonahle vystupia na tento chram.. domorodci z nedalekej dediny, ktori ich videli prichadzať, ich začnu stražiť... utaboria sa pri chrame a nechcu ich pustiť preč pod hrozbou zabitia... nechapali prečo, až kym nezistili, čo sa tam deje... ta burina je tam totiž už od pradavna a keby sa rozniesla mimo chram, bola by to katastrofa... živy sa mäsom... dokaže vliezť človeku pod kožu... ako parazit... a prostrednictvom ludi by sa to mohlo širiť dalej.... takže američania su odkazani len na seba... strach, panika, napätie... v niektorych scenach psychologicky suboj... vcelku zaujimave dielo... ja som sa nenudil... aj sa to pekne skončilo hh
inak na CSFD maš stručny popis... :? tak neviem, čo tu riešiš... chodiš pozerať filmy s tym, že dopredu maš od kamošov porozpravany cely obsah?! :roll:
qwerty-xyz

Old Dirty Bastard napísal:inak na CSFD maš stručny popis... :? tak neviem, čo tu riešiš... chodiš pozerať filmy s tym, že dopredu maš od kamošov porozpravany cely obsah?! :roll:
:lol: sem tam hej, a na csfd daco napisane je ale by som povedal ze trochu chaoticky, Rad by som vedel ze aka rastlina ich tam zerie. Teraz trepnem. Zeru ich tam nejake liany len,alebo je to take daco ako Adéla,alebo to ma aj zuby ako v jumanji,chapete ma nie?
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

ked si to pozries tak zistis

//autoeditácia príspevku ( 07 Sep 2008, 4:20 )
no ok.. tak som si to kukol... a musim uznat, ze je to celkom napinavy thriller/horor... a niektore sceny doslova psychopaticky sadisticke... sceny kde sa pouziva nozik.. brutal proste..
a ano.. su to rastliny ktore zeru mäso...
film v pohode.. tak 6/10, ale hrozne ma sklamal koniec... by som si vedel predstavit aj o dost lepsi
Fondo
Medium Expert
Medium Expert

hmm

Príspevok od používateľa Fondo »

Ja som prečítal len knihu a ten koniec ma v nej teda mrzel tak neviem ako sa to skončilo tu :D ináč ak to bolo také napínavé ako knihy tak i to mrknem
ledenaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ledenaster »

5.5/10

Ten pohyb rastlin mi nejak nesedel.... :roll:
Miley Cyrus
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Miley Cyrus »

uz som si to pozrel,dobry film 6/10, Šu-Do pravda tym koncom to riadne pokazili.
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Kukol som si to a pacilo sa mi to. Akurat pravda, ze ten koniec je strasne suchy, mohlo to nejako lepsie skoncit.
qwerty-xyz

Mek napísal:Kukol som si to a pacilo sa mi to. Akurat pravda, ze ten koniec je strasne suchy, mohlo to nejako lepsie skoncit.
:lol: dneska som videl. Akurat som to dopozeral a je to uplne smiesne. Jo,krvave scenky su tam celkom fajn,ale inak to je fakt na smiech. Viete je tam jaskyna ja cakam co za zubata prerastnuta masozrava rastlina ich tam zacne zrat viete ako v jumanji alebo adéle. Ale nehnevajte sa zeby mna mala vystrasit spievajuca masozrava marihuana tak toto nie. Ved to vyzeralo presne ako zo scary movie 2 (pre toho kto si pamata).
Boze nemohli v tej jaskyni psravit nejaky KVET s priemerom dva metre ktory by ich nahanal po tych ulickach a mal nejake zuby alebo neviem co ? ani zuby by nemusel mat stacila by nejaka ina pasca. :P Adéla by po polhodinovej muzike zozrala aj cely ten flek....
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

qwerty-xyz nemyslis ze kvet s priemerom 2 metre ktory by ich nahanal po jaskyni by bol trosku viac na smiech? :roll: ale tak ok mno ...

ja som to kukol a davam tomu tak 7/10 celkom dobra odychovka... :)
qwerty-xyz

Kelko napísal:qwerty-xyz nemyslis ze kvet s priemerom 2 metre ktory by ich nahanal po jaskyni by bol trosku viac na smiech? :roll: ale tak ok mno ...

ja som to kukol a davam tomu tak 7/10 celkom dobra odychovka... :)
ale ja som myslel proste normalnu masozravu rastlinu s hlavou,neviem ako vam to mam vysvetlit-taka ako v kreslenych rozpravkach. (akurat tu by to bolo ako horror). Alebo take daco ako si mal v half life tie prisery co boli na stropoch vytiahlo si ta to a zozralo. Alebo v SEAQUEST?? (ten podmorsky serial neviem ci sa to tak volalo) tak myslim ze bol tiez jeden diel na take rastliny. Alebo proste klasika ako v jumanji len lepsie spracovane. (v jumanji to bolo na smiech). :roll:
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

qwerty, nemyslis nahodou taku, co chcela zozrat Vilka, ale nakoniec ho vcielka Maja zachranila? :wink:
qwerty-xyz

pryja napísal:qwerty, nemyslis nahodou taku, co chcela zozrat Vilka, ale nakoniec ho vcielka Maja zachranila? :wink:
:roll: Tak vies porovnanie vcielka a clovek. Co bolo v tom kreslenom seriali ako velka masozrava rastlina by pri tom pomere bola asi taka obycajna do kvetinaca a nie nemyslim taku tam bola klasicka mucholapka pokial si dobre pamatam. A kurnik ako mam najst kreslenu masozravu rastlinu? aby som vam nejako priblizil co by som rad videl vo filme. :cry:
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

My vieme, co myslis. Normalnu masozravu rastlinu s hlavou. To si vie urcite predstavit kazdy :D
Napísať odpoveď