ruiny/the ruins (2008)
-
Miley Cyrus
Light Star
ruiny/the ruins (2008)
ja som tento film este nevidel,tema tu nebola tak som vytvoril.napiste svoj nazor na film.
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
no mohol si dat aspon odkaz na csfd. ale neva, nasiel som si sam. Vyzera to ako typ filmu, ktory by sa mi mohol pacit
a na to ze je to horor/thriller, ma neobycajne vysoke hodnotenia
tak az pozrem, napisem svoj nazor 
-
qwerty-xyz
Šu-Do napísal:staci pozriet CSFD.. a netreba zakladat tuto temu...
tam je to iste.. su tam recenzie.. momentalne sa na tento film chystam uz tyzden... som zvedavy
tak nejako co to ich tam zralo alebo trochu to blizsie popsiat by nezaskodilo.
-
Old Dirty Bastard
Guru
qwerty-xyz napísal:uz mi niekto povedzte o com to je lebo sa mi zda ze tam budu nejake masozrave rastliny aspon takto mi to kamarat vravel. A na nete co som videl trailery tak k tomu chodiala akurat strasidelna hudba a okrem hysterickych kociek som nevidel nic ine.
tak nejako co to ich tam zralo alebo trochu to blizsie popsiat by nezaskodilo.
inak na CSFD maš stručny popis...SPOILER napísal:turisti z USA sa s kamošmi dostanu na iste odlahle a opustene miesto v džungli... stary "chram", ktory je cely porasteny zvlaštnou burinou... vydali sa tam hladať brata jedneho z ich kamošov, ktory sa po dlhšom čase prestal ozyvať... akonahle vystupia na tento chram.. domorodci z nedalekej dediny, ktori ich videli prichadzať, ich začnu stražiť... utaboria sa pri chrame a nechcu ich pustiť preč pod hrozbou zabitia... nechapali prečo, až kym nezistili, čo sa tam deje... ta burina je tam totiž už od pradavna a keby sa rozniesla mimo chram, bola by to katastrofa... živy sa mäsom... dokaže vliezť človeku pod kožu... ako parazit... a prostrednictvom ludi by sa to mohlo širiť dalej.... takže američania su odkazani len na seba... strach, panika, napätie... v niektorych scenach psychologicky suboj... vcelku zaujimave dielo... ja som sa nenudil... aj sa to pekne skončilo hh
-
qwerty-xyz
Old Dirty Bastard napísal:inak na CSFD maš stručny popis...tak neviem, čo tu riešiš... chodiš pozerať filmy s tym, že dopredu maš od kamošov porozpravany cely obsah?!
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
ked si to pozries tak zistis
//autoeditácia príspevku ( 07 Sep 2008, 4:20 )
no ok.. tak som si to kukol... a musim uznat, ze je to celkom napinavy thriller/horor... a niektore sceny doslova psychopaticky sadisticke... sceny kde sa pouziva nozik.. brutal proste..
a ano.. su to rastliny ktore zeru mäso...
film v pohode.. tak 6/10, ale hrozne ma sklamal koniec... by som si vedel predstavit aj o dost lepsi
//autoeditácia príspevku ( 07 Sep 2008, 4:20 )
no ok.. tak som si to kukol... a musim uznat, ze je to celkom napinavy thriller/horor... a niektore sceny doslova psychopaticky sadisticke... sceny kde sa pouziva nozik.. brutal proste..
a ano.. su to rastliny ktore zeru mäso...
film v pohode.. tak 6/10, ale hrozne ma sklamal koniec... by som si vedel predstavit aj o dost lepsi
-
ledenaster
Medium Professional
-
Miley Cyrus
Light Star
-
qwerty-xyz
Mek napísal:Kukol som si to a pacilo sa mi to. Akurat pravda, ze ten koniec je strasne suchy, mohlo to nejako lepsie skoncit.
Boze nemohli v tej jaskyni psravit nejaky KVET s priemerom dva metre ktory by ich nahanal po tych ulickach a mal nejake zuby alebo neviem co ? ani zuby by nemusel mat stacila by nejaka ina pasca.
-
qwerty-xyz
ale ja som myslel proste normalnu masozravu rastlinu s hlavou,neviem ako vam to mam vysvetlit-taka ako v kreslenych rozpravkach. (akurat tu by to bolo ako horror). Alebo take daco ako si mal v half life tie prisery co boli na stropoch vytiahlo si ta to a zozralo. Alebo v SEAQUEST?? (ten podmorsky serial neviem ci sa to tak volalo) tak myslim ze bol tiez jeden diel na take rastliny. Alebo proste klasika ako v jumanji len lepsie spracovane. (v jumanji to bolo na smiech).Kelko napísal:qwerty-xyz nemyslis ze kvet s priemerom 2 metre ktory by ich nahanal po jaskyni by bol trosku viac na smiech?ale tak ok mno ...
ja som to kukol a davam tomu tak 7/10 celkom dobra odychovka...
-
qwerty-xyz
pryja napísal:qwerty, nemyslis nahodou taku, co chcela zozrat Vilka, ale nakoniec ho vcielka Maja zachranila?