Rozisli sme sa, chodil som s inou a teraz ju chcem spat.

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
zucker
Light Expert
Light Expert

Rozisli sme sa, chodil som s inou a teraz ju chcem spat.

Príspevok od používateľa zucker »

Cafte, takze chodil som s dievcatom, ktore bolo odomna sice 90km daleko a videli sme sa raz za 2 tyzdne. Bolo to vsetko fajn, lenze raz sa naskytla prilezitost ktoru si ani nepamatam ale viem ze som ju podviedol a potom jej to povedal. Ano, ona mi odpustila a dali sme za znovu dokopy ale zacal som mat pocit ze je to na nic tak na dialku a prisiel niekto druhy, kto bol kusok odomna, tak sme to spolu skusili. Lenze zakon schvalnosti sme sa rozisli lebo to nebolo ono a chybalo mo to co bolo s tym dievcatom predtym. Prislo leto stretli sme sa na jednom feste kde sme boli vlastne spolu 4 dni a vela sa rozpravali. Videl som na nej ze je jej so mnou dobre, samozrejme aj mne bolo a potom sme sa este raz stretli v jednom meste. Lenze ide o to, ze ma chalana, s ktorym to sice nie je moc dobre a povedala mi jednu vec: Ze ked je so mnou tak je je az prilis dobre a chcela by ta byt stale ale ako nahle sa zase rozideme a kazdy pride domov tak si zacne nahovarat ze to nemoze, lebo co vsetko som jej spravil. Jo asi sa jej necudujem ale za tento dlhy cas mohla zistit ze je to inak ako to blo a ze to myslim vazne a ze s nou chcem byt. Lenze by som potreboval nejaku radu co spravit aby som ju dokazal utvrdit v tom ze ma byt so mnou. Lenze aku hmm? Lebo castokrat slova nestacia a ciny by boli fajn ale ked sa teraz nevidime - alebo treba dosiahnut to aby sme sa stretli a aby presne videla co chce, len ked si doma niekto nieco nahovara tak je to tazko. Tak co teda robit? Dakujem[/b]
ades
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ades »

aj ked budes u nej stale zapisany ako charakter a chlap, ktory vie znasat nasledky, pretoze si sa jej priznal, stale bude mat v podvedomi to, ze si ju podviedol a teda ze sa to moze stat znova. predtym ako si jej to urobil si to tiez myslel vazne ci nie?
zucker
Light Expert
Light Expert

No jo myslel som to vazne a ide o to ze som jej to aj pvoedla ze si myslim ze to neni len taky romanik na mesiac... Lenze sa stalo to co sa stalo a odvtedy som sa poriadne ze poucil... Napr ma chalana a bol som ted par krat vonku a stal osa ze ma chcela jedna baba, neviem ci to bolo len tak na jeden vecer ale aj tak ma to uz nepustilo hoci k nej niecom nejako pevne spaty ale aj tka preto ze ju lubim nedokazem jej uz ublizit a aj takto nepriamo
mehmed
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mehmed »

neviem, ako zistíš, čo ona cíti ku tebe, ale ty zistíš, čo cítiš ku nej tak, že si necháš na to čas. veľa času. rádovo mesiace, aby si zistil, čo pre teba znamená. aby to ale nebolo skreslené, musíš ten čas normálne sociálne žiť.

hm.. možno to vyjde. ja dúfam tiež, lebo som si toto povedal asi pred štyrmi mesiacmi, nemyslím na dotyčnú, ale vždy keď ju stretnem, tak som z nej v riti. roztrasený pubertiak. stále ju žeriem.

hm, slabina tejto metódy je ale evidentná. vyznieva to kontraproduktívne a nemáš žiadne záruky, že nepokazíš niečo, čo mohlo vypáliť na pekné obdobie s ňou. potom stojí otázka už len na tom, ako vážne to s tou babou myslíš.
či ti je s ňou len dobre, alebo chceš pre ňu žiť. hm.. koľko máš rokov a akú perspektívu?
zucker
Light Expert
Light Expert

NO mam este 17 a perspektiva? Tazko povadat ale ak sa to da brat vazne tak urcite ma miesto v mojom "buducom programe" :)
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

mas jedine stastie ze dievca ti vedelo odpustit tolko preslapov a pritom sa ti stale vie pozriet do oci :) , mali by ste to skusit ale pozor uz si to neposer tentoraz,skus ju nejako namotavat casom sa s tym co jej to nejde moc rozide a bude potrebovat niekoho na zlepsenie nalady a snad to bude lepsie :) vela stastia prajem
zucker
Light Expert
Light Expert

No vcera vecer som s nou este asi polhodinu volal a sme sa bavili o jej vztahu s jej chalanom a neopisala ho moc ruzovo, sice som sa jej spytal ci toho chalana lubi ale odpovedala mi nanu nepriamo tak, ze v poslednej dobe si sem tam prezvonia a ked sa stretnu na nete tak je to len take povrchne ako keby si pisali 2 kamosi. Neviem kde touto odpovedou mierila, ci sa mi bala povedat ze ho lubi aby mi zase nebolo nanic alebo mi naznacila to ze ho nelubi ale nechce mi to povedat kedze s nim este chodi. A este mi povedala aj to ze sa jej casto stava ze mysli na to co sme sa stretli tieto prazdniny a ze sa nesnazi a nemala by mysliet na to co bolo pred tym ze som sa s nou rozisiel. Tak teraz este docielit to aby si utvrdila to ze bud ma chce alebo nie... Treba ju trosku na tuto cestu naviest ale ako?
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

zucker napísal:No vcera vecer som s nou este asi polhodinu volal a sme sa bavili o jej vztahu s jej chalanom a neopisala ho moc ruzovo, sice som sa jej spytal ci toho chalana lubi ale odpovedala mi nanu nepriamo tak, ze v poslednej dobe si sem tam prezvonia a ked sa stretnu na nete tak je to len take povrchne ako keby si pisali 2 kamosi. Neviem kde touto odpovedou mierila, ci sa mi bala povedat ze ho lubi aby mi zase nebolo nanic alebo mi naznacila to ze ho nelubi ale nechce mi to povedat kedze s nim este chodi. A este mi povedala aj to ze sa jej casto stava ze mysli na to co sme sa stretli tieto prazdniny a ze sa nesnazi a nemala by mysliet na to co bolo pred tym ze som sa s nou rozisiel. Tak teraz este docielit to aby si utvrdila to ze bud ma chce alebo nie... Treba ju trosku na tuto cestu naviest ale ako?
podla toho co vravis mne osobne vyznieva ze to co ti vravi ze jej terajsi vztah nieje nic moc bude pravda a nie loz , kazdopadne ak ti povedala ze stale mysli na to stretnutie iste sance podla mna mas len sa treba snazit :wink:
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

No daj dokopy všetky peniaze, čo máš 90 km nie je zase až tak veľa a choď za ňou. A chodievaj za ňou až dovtedy kým ju neobmäkčíš :) Ale nepovedz jej, že prídeš, čakaj ju pod jej oknom s kyticou kvetov :) Proste skús spraviť niečo romantické a na druhej strane aj niečo viac ako len zavolať :wink:
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ETieNne napísal:No daj dokopy všetky peniaze, čo máš 90 km nie je zase až tak veľa a choď za ňou. A chodievaj za ňou až dovtedy kým ju neobmäkčíš :) Ale nepovedz jej, že prídeš, čakaj ju pod jej oknom s kyticou kvetov :) Proste skús spraviť niečo romantické a na druhej strane aj niečo viac ako len zavolať :wink:
ale zas nevieme ake to ma doma vies nie kazdy 16 rocny clovek si moze len tak ist 90km od domova a povedat ze ide za nejakym dievcatom podla mna v tomto veku je to ovela zlozitejsie :)
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Indigo, to máš pravdu, nevedel som, že má 16 ale tipoval som to niekde na strednú školu :) No stačilo by možno len aby raz išiel proste ako dôkaz toho, že to myslí vážne. Niečo málo peňazí musí mať, tak ich obetuje na cestu tam a naspäť a rodičom povie, že ide niekde inde keď ho nepustia.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ETieNne napísal:Indigo, to máš pravdu, nevedel som, že má 16 ale tipoval som to niekde na strednú školu :) No stačilo by možno len aby raz išiel proste ako dôkaz toho, že to myslí vážne. Niečo málo peňazí musí mať, tak ich obetuje na cestu tam a naspäť a rodičom povie, že ide niekde inde keď ho nepustia.
hej hej to je mozne :D ale predstav si ze zmeska posledny spoj alebo nieco take :D a sorac to ze som povedal ze maju 16 je asi zly udaj chalan spomenul ze ma 17 ale to na veci nic v podstate nemeni :)
zucker
Light Expert
Light Expert

No takze pre upresnenie tento rok maturujem a budem mat 18 a ked som za nou chodieval predtym tak v Topolcanoch som mal rodinu u ktorej som prespaval takze osm tam chodieval na 2 dni, pustit ma pustia to neni problem a teraz stvrtok by som tam mal ist lebo mam cas tak idem za nou ale neviem ci to mam hned narovinu riesit a pytat sa ako to vidi ona alebo mam ist za nou este len ako kamarat a spravat sa milo privetivo a tak... Tak co teda?
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Ja som za úprimný rozhovor a úprimné prirodzené vyjadrenie citov, zober ju niekde na prechádzku, do kina, na zmrzlinu, potom si sadnite na lavičku a začni o tom ako Ti chýba, ako si to všetko oľutoval, aký si bol slepý a sprostý, keď si nevidel čo máš a že človek robí chyby a že to veľmi ľutuješ ale že to s ňou myslíš vážne, aj preto si za ňou prišiel. A že ako Ti bolo s ňou dobre, že na ňu myslíš.. že ju máš naozaj rád... a takto. Zbytočne to budeš naťahovať... A opýtaj sa jej či aj ona je šťastná v tom vzťahu čo má teraz? A že vieš, že si jej veľmi ublížil ale že to chceš napraviť ak ešte máš šancu...

Budeš aspoň vedieť na čom si... a čím otvorenejší a úprimnejší budeš, tým máš podľa mňa väčšiu šancu, zatiaľ si to len posieral takže teraz by si sa mal snažiť Ty.. tak to vidím ja.

Indigo, problém vyriešený :) (myslím s tým cestovaním)
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ETieNne napísal:Ja som za úprimný rozhovor a úprimné prirodzené vyjadrenie citov, zober ju niekde na prechádzku, do kina, na zmrzlinu, potom si sadnite na lavičku a začni o tom ako Ti chýba, ako si to všetko oľutoval, aký si bol slepý a sprostý, keď si nevidel čo máš a že človek robí chyby a že to veľmi ľutuješ ale že to s ňou myslíš vážne, aj preto si za ňou prišiel. A že ako Ti bolo s ňou dobre, že na ňu myslíš.. že ju máš naozaj rád... a takto. Zbytočne to budeš naťahovať... A opýtaj sa jej či aj ona je šťastná v tom vzťahu čo má teraz? A že vieš, že si jej veľmi ublížil ale že to chceš napraviť ak ešte máš šancu...

Budeš aspoň vedieť na čom si... a čím otvorenejší a úprimnejší budeš, tým máš podľa mňa väčšiu šancu, zatiaľ si to len posieral takže teraz by si sa mal snažiť Ty.. tak to vidím ja.

Indigo, problém vyriešený :) (myslím s tým cestovaním)
hej hej je mi to jasne :wink: v tom pripade nevidim ziaden problem v tom rozhovore ako mu radis ty :)
zucker
Light Expert
Light Expert

No asi mate pravdu, treba sa o otm porozpravat, lebo s nou sa da kecat normalne a otvorene, len sa bojim toho, ze mi zase povie ze ona nevie alebo to ze si nahovara jedno a ked je zase primne tak si mysli druhe... Mam pocit ze niekedy sa clovek snazi zabudnut na niektore veci ale nejde to. A toto je asi ten pripad. Len dufam ze teraz nebude problem s tym aby som tam stvrtok po skole isiel lebo su doma dake pindy ale nie na mago tohto. A myslite nieco konkretne ako sa na tuto temu bavit? Mozno nejake rady alebo tipy. Ale aj tak diki chalani 8)
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

zucker napísal:No asi mate pravdu, treba sa o otm porozpravat, lebo s nou sa da kecat normalne a otvorene, len sa bojim toho, ze mi zase povie ze ona nevie alebo to ze si nahovara jedno a ked je zase primne tak si mysli druhe... Mam pocit ze niekedy sa clovek snazi zabudnut na niektore veci ale nejde to. A toto je asi ten pripad. Len dufam ze teraz nebude problem s tym aby som tam stvrtok po skole isiel lebo su doma dake pindy ale nie na mago tohto. A myslite nieco konkretne ako sa na tuto temu bavit? Mozno nejake rady alebo tipy. Ale aj tak diki chalani 8)
Ufff.. no ked som si to tak vsetko precital, sice to bolo zaujimave citanie...No vies, co si kdo navari to si musi zjest. To je prva vec. Kedze sam konstatujes ze sa viete porozpravat o vacsine veci, v tvojej situacii je to len dobre, stavil si na uprimnost a toho sa drz. Ale furt niekoho podvadzat a pritom byt uprimny. hm to tiez nie je riesenie!!! Pozor na to. Na otazku ci by si sa s nou o tom mal bavit. Myslim ze si vies odpovedat aj sam.
zucker
Light Expert
Light Expert

midnight man to co si napisal s tym ze podvadzat ju a na druhej strane byt uprimny.. ono je to tak ze sa to stalo raz a ja som nedokazal mlcat a musel som jej to povedat a ona mi vtedy odpustila. A teraz ked si clovek povie ze ano budem stale uprimny a otvoreny tak ona si pomysli ze co ak spravi zase nieco take iste aj ked tcrdi opak.. A tu je hacik ze ona sa boji aby 2x nespadla do toho isteho.. A neviem ako docielim to ze sa nebude bat a bude mi moct znovu verit.. To je dost tazke.
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Hlavne si uvedom ty sam ci jej dokazes zarucit ze uz nespadne tam kde minule! Potom ju o tom mozes presviedcat ;)
zucker
Light Expert
Light Expert

No tak to jej mozem zarucit kedze som si to vyskusal uz... Pokusenie bolo ale uz to nepusti nejde to. Tak dufam ze je to dobre
Napísať odpoveď