Ved Lewis ubral- pustil Kimiho spat pred seba. A o ake "2auta"? Toto mas kde upravene? Pokial jazdec ziska vyhodu, je povinny znevyhodneneho jazdca pustit pred seba (nic viac, nic menej). Pustil Lewis Kimiho pred seba, alebo nepustil? Pustil. Ten trest by som chapal za predpokladu, pokial by Lewis do zakruty vchadzal o 0,5 sekundy, ale do zakruty vchadzal dokonca Lewis pred Kimim, pricom ostatny suboj bol side by side. Takze podtrzeno a secteno, ked Lewis pustil Kimiho pred seba, bol od neho este dalej(!) ako pri vjazde do zakruty, pricom ziadne pravidlo nezakazuje o svoju poziciu znova zabojovat, a to hned! Vyhodu, ktoru ziskal nevyhnutnym(!) skratenim si sikany, Kimimu vratil tym, ze ho pustil spat pred seba. That´s it270 napísal:no tak mohol lewis aspon trochu ubrat aby bol kimi pred nim aspon o 2auta..
BTW. Naozaj ma prekvapuje, ako ktorykolovek fan F1, ktory mal moznost vidiet jeden z najkrajsich subojov (ak nie najkrajsi) aktualnej sezony, ide po rozhodnuti stewartov pi*ov*** do Lewisa vagnymi pojmami ako: "no tak mohol lewis aspon trochu ubrat aby bol kimi pred nim aspon o 2auta." V takom pripade radsej zacni sledovat sachy.
PS: Sam sebe si odpovedz na nasledujucu otazku: Po tom, ako si pocas GP videl inrkiminovany predbiehaci manever, no najma Lewisovo prepustenie pozicie spat Kimimu, napadlo ta, ze bude moct byt presetrovany? Pokus sa byt uprimny aspon sam pred sebou.
//
Az doteraz som naivne predpokladal, ze toto je od vydania rozhodnutia kazdemu z nas jasne.Fero270 napísal:teraz som cital ze ho vraj preto potrestalo lebo "pustil kumiho ale sice nato ho hned predbehol"
No nic, nema to vyznam. Pokial si ktokolvek mysli, ze toto rozhodnutie bolo v poriadku, budis.