ranna nechut do jedla

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Mrk
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

ja rano nezvyknem jest ak sa zobudim rychlo umyjem a hned ficim do skoly, ale ak som ako dnes od 6,00 hore a do skoly idem az na 9,00 tak sa stihnem najest, ta chut sa dostavi :-) tak po hodinke co som hore, hlave jak obcas zaspavam tak vymyslam co dobreho si dam na ranajky a potom rano nemam chut do jedla :lol:
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

ani ja rano nejem,len si dam Actimel a som v pohode
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Maki napísal:co ja viem ludia.... ja som vzdy maval odmalicka ranajky - ci uz sladke alebo nejaka sunka syr, chlieb, vajicka atd a proste ja bez ranajok pre zmenu fungovat nedokazem.... teda dokazem ked sa zobudim o jedenastej a rovno idem na obed alebo tak... ale proste ja potrebujem energiu
Lenze tato tema nie je o tom, ci niekto ranajkuje ale o tom, co robit, ak niekto nema chut ranajkovat :)
K teme: mne sa to stava tiez, normalne ranajkujem az medzi deviatou a desiatou, no ak sa niekam chystam a viem, ze nebudem mat prilezitost najest sa, tak si vacsinou dam ranajky skor, aj ked nemam bohvieaku chut na jedlo.
Na zaciatok by som ti odporucil 2 musli tycinky(nejake s oznacenim "stavnate") a potom by si si mohol zvyknut na to, ze je lepsie zacinat pracovny den s energiou v tele.
Cez skuskove, ked je viac stresu a aj mensia chut do jedla, sa mi osvedcili tie keksy Bebe dobre rano v kombinacii s poharom cistej vody - zdrave, chutne a celkom syte.
To su take fajnovky na zaciatok...ked ti zachuti, tak mozes skusit toastovy chleba s lekvarom + pohar kakaa. Podstata ranajok je v tom, ze je lepsie dat si viac sacharidov, lebo tie sa lahsie stravia. Teda najlepsie na ranajky je prave pecivo s niecim sladkym. Maso dobre padne az na obed.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

podla mna toto moze byt od stresu, co ta v skole/robote caka a neminie...riesenie neviem ci existuje, proste zjedz aspon daco male
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

fatal napísal:to nzase nezaspim, a idem do chladnicky
Tak musis ziest nieco co ta pred spanim zasyti ale nesmies sa z toho najest. uvediem priklad:

Na veceru okolo 18:00 - 19:00 zozeres nejake jedno dve chleby so salamom alebo sunkou. Ides spat ako si pisal o jedenastej, tak okolo deviatej desiatej si daj nejaky jogurt, staci jeden. Mlieko tiez celkom zasiti zaludok tak to by som tiez odporucal pred spanim.

Podstatne je ale roztiahnut ten zaludok a na to je najlepsie pitie vody vo velkych mnozstvach, minimalne 5 litrov za den.
pecko
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa pecko »

no ja tiez hned rano nechalujem, ale az ked pridem do roboty teda okolo 7-7.30
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

podla mna je to dost prepojene vsetko ... ked som robil, tak som napriklad kazde rano o piatej ranajkoval v pohode, ale napriklad ked idem do skoly alebo ma necaka ziadna fyzicka zataz tak sa proste nenaranajkujem .... ale ked viem ze sa potrebujem najest ale nemam chut na jedlo, tak vypijem pohar alebo dva pohare vody a do polhodiny som hladny jak vlk ;-)
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

miki690 napísal:ale ked viem ze sa potrebujem najest ale nemam chut na jedlo, tak vypijem pohar alebo dva pohare vody a do polhodiny som hladny jak vlk ;-)
Ja som par krat skusala pit aj vlaznu vodu nalacno/vraj 3dcl az pol litra/, lebo to to najlepsie nastartuje metabolizmus a travenie a popri tom pomaha odburavat tuky z oblasti brucha/to bol hlavny dovod/ a tak ma z toho napinalo, ze par glgov a dost. Cez den, ked som najedena, tak sa to da, ale nalacno ee. Este tu studenu ako tak.
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

ked som chodil na zakladku a na strednu, tak som ranajkoval povinne pravidelne kazdy den, teraz uz ranajkujem len cez vikendy (ked ranajky nerobim ja a rozvoniavaju :lol: ) takze by som povedal, ze podstatne je, aby to vonalo, potom chut na jedlo hned pride :wink:
cez prazdniny neranajkujem vobec a cez skolu hodim do seba nasilu nieco male, aby mi cez prednasku neskrkalo v bruchu (neprijemne).
Patjo napísal:ani ja rano nejem,len si dam Actimel a som v pohode
skoro ako z reklamy :lol:
matus87
Expert
Expert

Príspevok od používateľa matus87 »

Príčinu, že ti nechuti ráno jesť hľadaj aj v dôsledku večera, kedy sa možno pred spaním naješ a potom už do teba skoro ráno nič nejde. Bol to aj môj prípad, snažil som sa tomu večernému vyjedaniu predísť, ale nepodarilo sa a ja sa z ľahkých jedal veľmi nenajem :? Preto radím skus večer jesť čo najmenej, možno to pomôže...

//
Patjo napísal:
ani ja rano nejem,len si dam Actimel a som v pohode
Patjo pozeraj menej telku :roll: Kedysi ľudia také debiliny nejedli a boli zdravý...A ten Bubán tomu nasadil korunu, bóže.. :roll:
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

pryja napísal:Ja som par krat skusala pit aj vlaznu vodu nalacno/vraj 3dcl az pol litra/, lebo to to najlepsie nastartuje metabolizmus a travenie a popri tom pomaha odburavat tuky z oblasti brucha/to bol hlavny dovod/ a tak ma z toho napinalo, ze par glgov a dost. Cez den, ked som najedena, tak sa to da, ale nalacno ee. Este tu studenu ako tak.
No tak mne vyhovuje cista voda v pohode, ale kdesi som cital ze na nastartovanie metabolizmu stacia hociake tekutiny, okrem mlieka, lebo mlieko zatazi zaludok .... tak skus napriklad pohar dzusu alebo takeho davoho mozno to nebude take hnusne ;)
kali520
Darca
Darca

Ja som par krat skusala pit aj vlaznu vodu nalacno/vraj 3dcl az pol litra/, lebo to to najlepsie nastartuje metabolizmus a travenie a popri tom pomaha odburavat tuky z oblasti brucha/to bol hlavny dovod/
Lokalne tuk neodburas, a uz urcite nie pitim vlaznej vody.
Hi
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Hi »

pryja napísal:Ja som par krat skusala pit aj vlaznu vodu nalacno/vraj 3dcl az pol litra/, lebo to to najlepsie nastartuje metabolizmus a travenie a popri tom pomaha odburavat tuky z oblasti brucha/to bol hlavny dovod/ a tak ma z toho napinalo, ze par glgov a dost. Cez den, ked som najedena, tak sa to da, ale nalacno ee. Este tu studenu ako tak.
VOda ti asi tazko nastartuje metabolizmus a uz vobec neodburava sadlo z brucha
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Ja som o tom viac krat citala v zenskych casopisoch. Ale hadat sa nebudem. Aj tak to je hnus ta vlazna voda, akurat ma z toho natahovalo.
Hi
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Hi »

pryja napísal:Ja som o tom viac krat citala v zenskych casopisoch. Ale hadat sa nebudem. Aj tak to je hnus ta vlazna voda, akurat ma z toho natahovalo.
No sak to,ze v tych zenskych casopisoch pisu same kraviny,len aby bola daco napisane. Napr. tie diety "po 18 hod sa uz nesmie jest" ,3 dnove ovocne diety same blbosti
infinite
Star
Star

Príspevok od používateľa infinite »

fizz napísal:Preco je toto preboha v kulture?
ja som to sem nepresmeroval :lol:

btw. dnes mi celkom rano bralo... zajtra skusim vlocky
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

pryja napísal:Ja som o tom viac krat citala v zenskych casopisoch. Ale hadat sa nebudem. Aj tak to je hnus ta vlazna voda, akurat ma z toho natahovalo.
Ved no nie kazdemu to musi vyhovovat ... ja len pisem ze mne hej ... ale teda vlaznu vodu by som nepil ... ked uz tak studenu .
Hi napísal:No sak to,ze v tych zenskych casopisoch pisu same kraviny,len aby bola daco napisane. Napr. tie diety "po 18 hod sa uz nesmie jest" ,...
No zasa to mam tiez odskusane ale nie po 18 ale po 17 ;) teda aspon ja som vdaka tomu par kil zhodil ... do 17 zerem co chcem ale potom uz nic, len cistu vodu :P no co uz ja mam celkom rad cistu vodu ...
Fordos851
Star
Star

Príspevok od používateľa Fordos851 »

ja ked som dohodnuty s frajerkou von o 9.00 ze sa mame stretnut..sa zobudim,umyjem,najem ziadny problem kakafko hocico..to ranajkujem hned ako sa zobudim
kali520
Darca
Darca

miki690 napísal:No zasa to mam tiez odskusane ale nie po 18 ale po 17 Wink teda aspon ja som vdaka tomu par kil zhodil ... do 17 zerem co chcem ale potom uz nic, len cistu vodu Razz no co uz ja mam celkom rad cistu vodu ...
No podstatne je, ze co si zhodil. Lebo svaly a vodu vie zhodit kazdy, zhodit cisty tuk je uz trocha problem.
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeFeAt »

hej, tam sa toho docitas.. "zensky casopis, ah"
kali520 napísal:No podstatne je, ze co si zhodil. Lebo svaly a vodu vie zhodit kazdy, zhodit cisty tuk je uz trocha problem.
:) jeej prvy normalny prispevok, moja rec
Napísať odpoveď