ranna nechut do jedla
-
Mrk
Professional
- Kontaktovať používateľa:
ja rano nezvyknem jest ak sa zobudim rychlo umyjem a hned ficim do skoly, ale ak som ako dnes od 6,00 hore a do skoly idem az na 9,00 tak sa stihnem najest, ta chut sa dostavi
tak po hodinke co som hore, hlave jak obcas zaspavam tak vymyslam co dobreho si dam na ranajky a potom rano nemam chut do jedla 
Lenze tato tema nie je o tom, ci niekto ranajkuje ale o tom, co robit, ak niekto nema chut ranajkovatMaki napísal:co ja viem ludia.... ja som vzdy maval odmalicka ranajky - ci uz sladke alebo nejaka sunka syr, chlieb, vajicka atd a proste ja bez ranajok pre zmenu fungovat nedokazem.... teda dokazem ked sa zobudim o jedenastej a rovno idem na obed alebo tak... ale proste ja potrebujem energiu
K teme: mne sa to stava tiez, normalne ranajkujem az medzi deviatou a desiatou, no ak sa niekam chystam a viem, ze nebudem mat prilezitost najest sa, tak si vacsinou dam ranajky skor, aj ked nemam bohvieaku chut na jedlo.
Na zaciatok by som ti odporucil 2 musli tycinky(nejake s oznacenim "stavnate") a potom by si si mohol zvyknut na to, ze je lepsie zacinat pracovny den s energiou v tele.
Cez skuskove, ked je viac stresu a aj mensia chut do jedla, sa mi osvedcili tie keksy Bebe dobre rano v kombinacii s poharom cistej vody - zdrave, chutne a celkom syte.
To su take fajnovky na zaciatok...ked ti zachuti, tak mozes skusit toastovy chleba s lekvarom + pohar kakaa. Podstata ranajok je v tom, ze je lepsie dat si viac sacharidov, lebo tie sa lahsie stravia. Teda najlepsie na ranajky je prave pecivo s niecim sladkym. Maso dobre padne az na obed.
Tak musis ziest nieco co ta pred spanim zasyti ale nesmies sa z toho najest. uvediem priklad:fatal napísal:to nzase nezaspim, a idem do chladnicky
Na veceru okolo 18:00 - 19:00 zozeres nejake jedno dve chleby so salamom alebo sunkou. Ides spat ako si pisal o jedenastej, tak okolo deviatej desiatej si daj nejaky jogurt, staci jeden. Mlieko tiez celkom zasiti zaludok tak to by som tiez odporucal pred spanim.
Podstatne je ale roztiahnut ten zaludok a na to je najlepsie pitie vody vo velkych mnozstvach, minimalne 5 litrov za den.
-
miki690
Medium Professional
podla mna je to dost prepojene vsetko ... ked som robil, tak som napriklad kazde rano o piatej ranajkoval v pohode, ale napriklad ked idem do skoly alebo ma necaka ziadna fyzicka zataz tak sa proste nenaranajkujem .... ale ked viem ze sa potrebujem najest ale nemam chut na jedlo, tak vypijem pohar alebo dva pohare vody a do polhodiny som hladny jak vlk 
-
pryja
Darca
Ja som par krat skusala pit aj vlaznu vodu nalacno/vraj 3dcl az pol litra/, lebo to to najlepsie nastartuje metabolizmus a travenie a popri tom pomaha odburavat tuky z oblasti brucha/to bol hlavny dovod/ a tak ma z toho napinalo, ze par glgov a dost. Cez den, ked som najedena, tak sa to da, ale nalacno ee. Este tu studenu ako tak.miki690 napísal:ale ked viem ze sa potrebujem najest ale nemam chut na jedlo, tak vypijem pohar alebo dva pohare vody a do polhodiny som hladny jak vlk
-
Mek
Addict
ked som chodil na zakladku a na strednu, tak som ranajkoval povinne pravidelne kazdy den, teraz uz ranajkujem len cez vikendy (ked ranajky nerobim ja a rozvoniavaju
) takze by som povedal, ze podstatne je, aby to vonalo, potom chut na jedlo hned pride
cez prazdniny neranajkujem vobec a cez skolu hodim do seba nasilu nieco male, aby mi cez prednasku neskrkalo v bruchu (neprijemne).

cez prazdniny neranajkujem vobec a cez skolu hodim do seba nasilu nieco male, aby mi cez prednasku neskrkalo v bruchu (neprijemne).
skoro ako z reklamyPatjo napísal:ani ja rano nejem,len si dam Actimel a som v pohode
Príčinu, že ti nechuti ráno jesť hľadaj aj v dôsledku večera, kedy sa možno pred spaním naješ a potom už do teba skoro ráno nič nejde. Bol to aj môj prípad, snažil som sa tomu večernému vyjedaniu predísť, ale nepodarilo sa a ja sa z ľahkých jedal veľmi nenajem
Preto radím skus večer jesť čo najmenej, možno to pomôže...
//
Kedysi ľudia také debiliny nejedli a boli zdravý...A ten Bubán tomu nasadil korunu, bóže.. 
//
Patjo pozeraj menej telkuPatjo napísal:
ani ja rano nejem,len si dam Actimel a som v pohode
-
miki690
Medium Professional
No tak mne vyhovuje cista voda v pohode, ale kdesi som cital ze na nastartovanie metabolizmu stacia hociake tekutiny, okrem mlieka, lebo mlieko zatazi zaludok .... tak skus napriklad pohar dzusu alebo takeho davoho mozno to nebude take hnusnepryja napísal:Ja som par krat skusala pit aj vlaznu vodu nalacno/vraj 3dcl az pol litra/, lebo to to najlepsie nastartuje metabolizmus a travenie a popri tom pomaha odburavat tuky z oblasti brucha/to bol hlavny dovod/ a tak ma z toho napinalo, ze par glgov a dost. Cez den, ked som najedena, tak sa to da, ale nalacno ee. Este tu studenu ako tak.
VOda ti asi tazko nastartuje metabolizmus a uz vobec neodburava sadlo z bruchapryja napísal:Ja som par krat skusala pit aj vlaznu vodu nalacno/vraj 3dcl az pol litra/, lebo to to najlepsie nastartuje metabolizmus a travenie a popri tom pomaha odburavat tuky z oblasti brucha/to bol hlavny dovod/ a tak ma z toho napinalo, ze par glgov a dost. Cez den, ked som najedena, tak sa to da, ale nalacno ee. Este tu studenu ako tak.
No sak to,ze v tych zenskych casopisoch pisu same kraviny,len aby bola daco napisane. Napr. tie diety "po 18 hod sa uz nesmie jest" ,3 dnove ovocne diety same blbostipryja napísal:Ja som o tom viac krat citala v zenskych casopisoch. Ale hadat sa nebudem. Aj tak to je hnus ta vlazna voda, akurat ma z toho natahovalo.
-
miki690
Medium Professional
Ved no nie kazdemu to musi vyhovovat ... ja len pisem ze mne hej ... ale teda vlaznu vodu by som nepil ... ked uz tak studenu .pryja napísal:Ja som o tom viac krat citala v zenskych casopisoch. Ale hadat sa nebudem. Aj tak to je hnus ta vlazna voda, akurat ma z toho natahovalo.
No zasa to mam tiez odskusane ale nie po 18 ale po 17Hi napísal:No sak to,ze v tych zenskych casopisoch pisu same kraviny,len aby bola daco napisane. Napr. tie diety "po 18 hod sa uz nesmie jest" ,...
No podstatne je, ze co si zhodil. Lebo svaly a vodu vie zhodit kazdy, zhodit cisty tuk je uz trocha problem.miki690 napísal:No zasa to mam tiez odskusane ale nie po 18 ale po 17 Wink teda aspon ja som vdaka tomu par kil zhodil ... do 17 zerem co chcem ale potom uz nic, len cistu vodu Razz no co uz ja mam celkom rad cistu vodu ...
-
DeFeAt
Medium Professional
hej, tam sa toho docitas.. "zensky casopis, ah"pryja napísal:Ja som o tom viac krat citala v zenskych casopisoch. Ale hadat sa nebudem. Aj tak to je hnus ta vlazna voda, akurat ma z toho natahovalo.
kali520 napísal:No podstatne je, ze co si zhodil. Lebo svaly a vodu vie zhodit kazdy, zhodit cisty tuk je uz trocha problem.