Rozisli sme sa, chodil som s inou a teraz ju chcem spat.

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

proste si to doje***.. a si strašný sebec ked to od nej chceš.. v tvojom prípade by som držal hubu a krotk..
tiež som podviedol jedno dievča .. dozvedela sa to . . rozišli sme sa.. prešiel hodne dlhý čas.. ona medzi tým vyrástla ja dospel .. a teraz ked na nu pozriem chcel by som ju všetkými desiatimi ale nepozriem sa jej ani len do očí..
zucker
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa zucker »

Lenze my nie sme taki my sme ostali aj po tom vsetkom suuper kamosi... Neviem ale vsetko sa postupom casu ako keby vracalo s5.. Mala nedavno narodky a vedel som ze velmi tuzila ist na koncert Blunta do blavy tak som kupil 2 listky a ideme tam spolu... To by ste museli vidiet aka bola rada ze niekto urobil nieco take pre nu. Ale teraz ked chcem za nou ist stvrtok tka chcem pre nu spravit nieco vinimocne, neviem nemusi to byt mozno nieco hodnotne ale tak dusevne hodnotne lenze viem ake veci ma rada a vsetko ale chcel by som nieco fakt ze velke na co by len tak lahko nezabudla. Ale co? Kvety to hej to ma rada ale nieco ine. Napr neviem ci by osm isiel na to prve miesto kde sme boli spolu vonku - na lavicku do parku, lebo sa to tak bije navzajom... Ci sa vracat k tomu co bolo davno a pripomenut jej to a mozno si zase spomenie na to co som spravil a bude t este horsie. Pravdu povediac neviem ako by to zobrala. Tak ak mate nejaky napad ja budem len rad. :)
OdinHel
Expert
Expert

Príspevok od používateľa OdinHel »

s nostalgiou teraz na nu nechod...skus praveze nieco uplne nove, nieco co ste spolu este neprezili, niekam kde ste este neboli ;)
zucker
Light Expert
Light Expert

Noo to sa ti povie lebo neviem kde by sme este u nej isli, lebo mi sme vsetko pochodili a tak.. Ale mal som napad ze jej kupim apson nieco male a mile - napr nejakeho plysaka aj ked neviem a ruzu a kedze mala narodky tak jej napisem este nejaky list. Moze byt?
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Tak ak si to myslis, tak nechod okolo toho ako okolo horuceho kybla. Je to predsa dievca a ty ju chces...jednoducha matika.
zucker
Light Expert
Light Expert

Noo dnes som sa doma dohodol ze tam teda pojdem stvrtok a pisal som jej teda ci sa jej bude dat.. a ona mi napisala tak ze nevie ci je to dobry napad aby sme sa teraz stretavali, myslela to tak ze ma chalana a neviem co a sa boji ze to niekde sklzne, lenze ja nemozem od nej ziadat aby sa s nim rozisla ale ked na druhej strane ma mozno chce aj ked to neviem naisto... mozno to nevie sama. ale ci jej mam ist teda na city alebo ju ist len pozriet toto neviem... lebo v najblizsom case sa urcite nebudeme vidiet a asi by som sa mal chytit sance ale neviem co spravi ona, tazko sa vzit do zmyslania zien co a ako citia lebo su az prilis komplikovane.
midnight_man
Guru
Guru

Tak ju chod pozriet :) spravaj sa len ako kamarat :) pockaj ako sa situacia potom casom vyhroti...a sam uvidis co dalej...zenske zmyslanie je tazko predvidatelne v tomto smere.
zucker
Light Expert
Light Expert

Zmyslanie je velmi komplikovane u nich, ale nemozem to nechat uz an cas.. casu bolo dost a musim jej zahrat na city aby si uvedomila a mozno zistila co chce... Lebo teraz v poslednej dobe co si piseme, tak to je nejake mrtve, napr zo zaciatku nesuhlasila s tym aby som za nou stvrtok isiel, lebo sa boji aby sa zase nieco nestalo a aby to nesklzlo... Na druhej strane nech sa stane co sa ma stat a podla mna ak sa znovu stane to ze mi neodola tak sme si na istom a mozem vediet ze ma chce.. Musim to uz vediet lebo dlhsie nevydrzim, je toho na mna zo vsetkych stran teraz vela a mozem byt rad ze s nou budem aspon chvilku tka ju musim plne vyuzit.

//autoeditácia príspevku ( 14 Sep 2008, 9:18 )
No nakoniec nebolo z toho stretnutia nic, lebo to cele padlo takze sa stretneme po tom co sa vratim z pariza - aspon jej tam mozon nieco kupim a bude si cenit ze je to az tak z daleka... Alee ide o to ze teraz je uplna zvlastna, neprezvoi na nete pise len tak o nicom a uplnej e to mrtvo. Neviem co sa deje. A stve ma to ze nedokazem mysliet na nic ine okrem nej. A tym padom sa neviem ani zabavit. No co uz asi budem musiet cakat dalsieho 1,5 tyzdna kym za nou pojdem.. Ovsem ak to zase naahodou nepadne :(
midnight_man
Guru
Guru

Nevesaj hlavu, to baby robia. Ja to tiez nechapem....je to ich zmyslanie, zavse im prepne a spravaju sa ako keby si im nestal ani za 5 drobnych. Myslim ze to ze ides prec len veci prospieva. Hlavne sa snaz na nu nemysliet(ja viem ze to nejde) ale snaz sa o to...mas 1.5 tyzdna pre seba...rob nieco ine. Samozrejme darcek ju isto potesi(teda dufam) s pariza prides s cistou hlavou ;)
zucker
Light Expert
Light Expert

Caute.. No za poslednu dobu sa toho vela udialo tak to bude asi dlhsia sprava a pls poradte mi... No minuly tyzden som bo lv Parizi s triedou a tak.. Ked sme sa vratili tak sme si pisali smsly a dohodli sa ze sa nakoiec stretneme v stvrtok tak v parizi som jej este kupil vonavku baretku sal a nausnice - veci co ma moc rada a bola z toho fakt ze mimo a aj zahlasila ze by ma vybozkavala keby mohla (Kedze ma chalana :-( ) Potom sme si sli sadnut na nejaky ten cajik a kecali sme a ona vedela ze jej davam vsetko najavo a videl som aj na nej ze jej nie je vsetko jedno.. A potom som spravil to ze som si tam pred nou klakol na kolena a povedal jej ako velmi ju lubim a to dievca malo vtedy slzy v ociach samozrejme to nejak snazila zakryt ale nedarilo sa jej to. A clovek citi ked ten druhy ma dotykmi alebo pohladenim presvedci o tom ze nieco citi. Samozrejme nemohol som sa snazit o nic viac kedze ma chalana ale potom sa stala este jedna vec ked sme boli na vlakovej stanici a ja som sedel a ona stala oproti mne a objal som ju tka ze som mal hlavu na jej hrudi a v tom momente som citil ako silno jej bije srdce. zase ma utvrdila v tom ze to s nou hybe ale co z toho.. Rozlucka bola znovu smutna ze zas musim ist a aj jej bolo smutno a po tom co som sa vratil domov tak vcera vecer sme mali taku vaznu chvilku ked sme to rozoberali cez net. A som je jteda povedal ze co som citil ja lebo som nechcel na nu tlacit ze co malo znamenat to busenie srdca atd a zacali sme rozoberat to ze ona sa nemoze zamyslat nad nami ze vsetko je este tahsie kedze ma chalana. Lebo ona sa urcite boji este po tom vsetkom co som spravil. A ked mi napisala ze sa mi teraz snazi trosk uvyhybat a nemali by sme sa asi stretavat lebo je to pre nu moc tazke - lame ju to ale snazi sa vzdorovat a kedze na mna vytiahla toto ze sa nema mstretavat tak som jej povedal ze som citil jej busenie srdca vtedy a ci to bolo len tak lebo to sa neda povedat ze mi ide busit srdce tak to aj bude.. A ona na to ze jasne ze to znamenalo prilis vela ale nemoze to riesit! A teraz neviem ci mam byt odmerany a nic jej o tom nepisat ked ce mat klud lebo koncom oktobra ideme na koncert do BA my dvaja alebo aj tak mam donej hustit a skusit sa ju zlomit aby sme sa mohli stretnut.. Len ked povedala ze to chce as a hlavne vela trpezlivosti tak ja uz neviem :( NIkdy sa mi nic taketo nestalo ale ked viem ze je to ona s ktorou chcem byt a tolko som uz pre nu obetoval a riskoval ze ma to v tom len otvrdzuje. Ale ona? neviem co presne citi resp co si nechce pripustit.. Diki
TheTruth
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa TheTruth »

podla mna by si sa mal zachovat ako chlap...a chlap ak nieco chce tak ide za tym...ak ju naozaj lubis tak ako si povedal tak chod za tym...a je vidno ze jej vobec nie si lahostajny...takze podla mna ak spravis nieco velke...ale fakt velke cim jej dokazes ze sa s tebou oplati aj napriek vsetkemu zostat tak s tebou zostane...
zucker
Light Expert
Light Expert

No vsak to - len ja neviem co este velke ma mpre nus pravit - darceky su v tomto pripade nanic ale chcelo by to nieco moc moc velke.. napr ma napadlo to ze by som nejak dosiahol aby prisla ted ona za mnou a u nas doma nieco nachystat... je velka romanticka a ma rada tkae veci tka neviem ci by som jej napr nepsravil nieco na luke nejaky piknik alebo tak alebo nieco co by ju zlomilo. Je to tazko no
midnight_man
Guru
Guru

Zucker, uf no je to pomerne dost doj-bana situacia :( To dievca sa trápi vieš o tom? Mal by si ju nechat...daj jej pokoj...nerozpravaj jej stale ako ju lubis a mas ju rad. Ona to vie. Netrap ju, je cas aby si sama rozmyslela ci ostane s priatelom alebo nie. Mozno to znie ako, ze by si sa mal vzdat, no to ani zdaleka nie je tak, no niekedy je vhodnejsie stiahnut sa do uzadia a pockat ako sa veci zomelu. A bude to jej rozhodnutie a ty ho budes musiet akceptovat ci sa ti bude pacit alebo nie. Ver mi bude to tak ovela lepsie...Vravim s vlastnej skusenosti.
zucker
Light Expert
Light Expert

no tak ted fakt neviem co robit.. lebo jden tvrdi tak druhy tak, este uvidim bo som jej pisal taku spravu kde som je jteda vsetk ovysvetlil ako to vidim ja a podla toho co mi asi napise tak sa rozhodnem aj ked si myslim ze napise skor to ze to chce velaa casu a tak.. tak uvidime co dievca napise :)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Netlač na ňu, ona je na ťahu usporiadať si veci v hlave. Na koncerte potom po nej môžeš chcieť definitívne rozhodnutie.
zucker
Light Expert
Light Expert

takze veci sa maju tak ze mi napisala to ze nateraz ma toho dost tlak, zo vsetkych stran aj odomna sice som na nu netlacil.. praveze som bol mily a tak ale berem no, napisala mi aj jednu vetu v ktorej bolo ze ma toho chalana moc rada ale to ze ho lubi nenapisala ale aj mna ma vraj moc moc rada a je jej so mnou dobre atd.. takze som to spravil terzaz tak ze dobre ako chce ona tak aj ja tak budem a necham vsetko tak ziadny kontakt nic a mozno si fakt uvedomi co chce.. a koncert je este daleko a dovtedy ma casu a casu a ja to nejak vydrzim hadam
midnight_man
Guru
Guru

Fabo! chyba. Nikdy nechci od dievcata v nejakom termine definitivne rozhodnutie.Sam vravis aby na nu netlacil....co je 100%tna pravda. nevravim ze sa mas nechat tahat za nos ale proste si daj chvilku pokoj a nechaj ju tak. Ved ked uz vztah predsa to nie si len ty, ale aj ona! ale ver mi ze ona ked bude chciet sa ti ozve. Nikdo to nechape, perco, zaco....ale je to tak. Su to proste zeny.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

midnight man: Ide mi hlavne tuto o chalana, dievca sice potrebuje este nejaky cas, ale nicomu neprospeje tym, ze na nu bude cakat este rok. Proste si myslim, ze mesiac jeho aktivnej snahy a mesiac pre nu na rozmyslenie je dost, a ak ona fakt ma zaujem tak dovtedy sa rozhodne, a ak nie, tak ma chlapec najvyssi cas zbavit sa naviazanosti.
zucker
Light Expert
Light Expert

No ja tie zeny uz fakt nechapem :P Tak si piseme uplne tak smutne ze toho je teraz vela a ze potrebuje od toho celeho pokoj a ze to uz enmame teraz riesit ze to aj tak v tejto situycii nema vyznam, ale na druhej strane den po tom si piseme ako keby sa nic nestalo, v takom zmysle ze by prisla pozriet moju malu neterku atd... a za to este doda ze by prisla ale samozrejmne nie iba kvoli nej. A stavim sa dns ked si s nou budem pisat tak to bude zase o ho.. Takze mam sa spravat tak ze kecat len tak o nicom a sem tam napisat nieco mile, nejaky kompliment ked to bude vhodne a cakat?

//autoeditácia príspevku ( 30 Sep 2008, 17:46 )
Cavte, chcel som sa este spytat, lebo neviem co mi bolo :D ale prvy krat som napisal basen o mne a o nej - je tam vsetko od toho ak osme sa spoznali, co vsetko sme si preskakali az po to co je teraz.. tak ci jej to mam poslat alebo si to nechat pre seba?
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Zatial si to nechaj pre seba, ked sa rozhodne daj jej to ako darcek - bud na privitanie alebo na rozlucenie.
Napísať odpoveď