Shakal napísal:Cafte.
Prebrazdil som mnoho for na nete a uz sa mi z toho toci hlava.
Nikde som nenasiel zmienku o tom ci:
Magio ovplyvnuje ten internet k nemu dodavany - pripadne opacne.
Inak povedane:
Ak budem stahovat na pocitaci v izbe na plne gule nejake programy - ci sa to prejavy aj na tom Magiu a nezacne sa mi obraz prijimat v horsej kvalite, pripadne nezacne sekat a pod.
Na aky port sa to vlastne ten Magio pripaja? Na jeden z tych 4 RJ portov sluziacich na net, co mam na DSLkovom routri? alebo na jeden z tych 2 VoIP (ci akych) portov, co tam tiez mam?
Diq
hehe akurat robim v T-come hadaj koho

technika/zriadovatela sluzby Magio/DSL
takze nie, magio a net sa neovplyvnuju tak isto ako sa uz neovplyvnuje telefon a net (kedysi sa ovplyvnovalo)
magio sa pripaja klasickym ethernet kablom k 4temu portu na tom Vigore 2700 (taky by si mal mat

) a to preto ze ten vigor ma tak upraveny soft ze proste magio musi byt na stvorke
keby si potreboval nieco ohladom instalacie/konfiguracie toho routra atd pytaj sa
inac ako uz niekto spominal ak mas na vyber/znameho urcite ber motorolu su krajsie/lepsie/spolahlivejsie urcite neber kiss ktory huci jak svina a hreje sa poriadne (ma zdroj v sebe nema adapter)
btw k digitalnemu obrazu: ano magio je digital TV ale mozno 2-3 stanice (nase) vysielaju v rovnakej kvalite (digitalne) ale take HBO a pod si uzijes