LCD monitor 22"

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
ST1
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

ano...ale je jedno ci zoberes ten s TV abo bez, ale je to vyhoda mat vo vlastnej izbe monitor rovno aj s tv i ked cez PC ked mas tv kartu mozes nahravat, ale tolk ovstupov a vystupov nemas na tv karte...dalej na dovolenku zoberes bo to neni velke...abo ked mas xboxa/ps3 super to musi frcat...
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

no podla testov vyzera T240 dobre ... ale neviem co take vidis na T220 .. podla testov som videl dost lepsich kuskov
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

odozva/kontrast/obraz....takto LG radim iba vtedy ak ho cete iba na hranie bo na citanie strasne nici oci a terza mam a som nas*aty nan...samsung na hranie/citanie/net vsetko proste nadherny obraz stale, HP tj pre mna znackova vec a treba sa viacmenej riadit podla testov...no vydel som ho v akcii...nefim nepaci sa mi ten ich stojan po case sa mozno skrivi nefim...taky cudny je...
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

ehmm ...ako ti ten monitor nici oci?
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

ma cudn kontrast abo co...nefim ale zle sa mi zneho cita teraz pouzivam 19 LG 5000:1 kontrast 5ms...na hry f poho ale ked zneho mam neco citat tak musim sa priklonit :d a s inych monitorov f poho...aj ked ho nakalibrujem tak je cudny...kaslem nato budem mat novy PC aj monitor takze to uz neresim
1C3
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa 1C3 »

Nechcem zakladať novú tému tak píšem sem..

Kedže prišiel čas meniť staručký CRT monitor za nový LCD tak som si vybral tento.

:arrow: Máte sním niekto skúsenosti??
:arrow: Je dobrý??
:arrow: Aký je lepši pomer strán 16:10 alebo 16:9, a aký je rozdiel medzi nimi?

http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=11709381

Ďakujem za vyjadrenie
zachariasko
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zachariasko »

všetky 22"/24"/iné LCD monitory sú 16:10 :!: (1680x1050 ..)

ak môžeš, zober radšej tento ne-TN panel: http://eshop.x-computers.sk/zbozi/hp-lp ... p=z:127038

stokrát lepšie farby, pozorovacie uhly, kontrast, podsvietenie, skrátka super monitor, pivot, polohovateľnosť atď .. tej odozvy sa nemusíš báť má ho známy a CS-ko fachá fajne
mito85
Star
Star

Príspevok od používateľa mito85 »

zdarvím
chcem sa spýtať že chcel by som si kúpiť nový LCD od samsungu (mám ešte starý CRT takže hrúza) a chcel by som si vybrať cca spomedzi modelov 2253BW, T240 al. T200HD
kt. by ste doporučovali?
a teraz jedna veľmi dôležitá otázka: som počul že na takéto výkonné LCD monitory musí byť silná grafika. no ale problém je v tom že ja mám starú (veľmi starú grafiku Geforce 4 MX 440) samozrejme že natom hrať hry nebudem , len sa chcem spýtať že či by to stačilo na klasickú kancelársku robotu alebo občasné pozeranie filmov?
zachariasko
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zachariasko »

mito, zober HP LP2275w .. fakt smrteľne vážne, mám doma 2253LW a keď som videl ten neuveriteľný rozdiel v obraze .. no škoda reči a za tú cenu..

tá grafika je naozaj slabučká, ale 2D by mala potiahnuť (win/filmy divX +dvd), HD určite nie .. ešte si pozri aký konektor máš na grafe D-Sub alebo DVI či nepotrebuješ redukciu
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Grafika to potiahne, pretoze to beztak bude pocitat procak ...
mito85
Star
Star

Príspevok od používateľa mito85 »

fú tak to mi odlahlo, lebo to by som musel meniť grafickú a kedže nemám PCi expres slot tak aj základnú a potom aj procák a nato by som sa vy..l
nie fullHD som natom ani nechcel pozerať, nato si idem kupovať plazmu :D
a nad tým hp-čkom porozmýšlam, a koncoviek má ten samsung dosť! ale aj tak moja grafika má asi len D-sub a možno S-video :lol:

//autoeditácia príspevku ( 08 Sep 2008, 17:37 )
a ešte taká jedna drobnosť- síce ta grafika má 128MB ale mám len starý intel celeron 1,7 GHz tak sa chcem spýtať že či mi ten monitor nebude nejako extra spomalovať PC- síce mám 1Gb Ram ale aj tak sa pýtam? a ešte ked natom budem hrať z recesie warcraft3 alebo diablo2 tak to pôjde plynule?
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

monitor ti nemoze spomalit pc aspon som nic nezbadal ked som presiel na 22" LCD :D a to nemam nejaky zavratne rychly komp
Hry budes moct hrat, ale len na nizkom rozliseni lenze potom sa prejavia nekvality interpolacie a obraz nebude taky kvalitny ako pri nativnom rozliseni, co je skoda, ale nejak extremne to neprekaza
Napísať odpoveď