Koniec sveta ... Zajtra? :D
-
zvonenie33
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ani jeden seriozny vedec sa nevyadril v zmysle ze je mozne aby to znicilo planetu. Osobne budem verit radsej Hawkingovi ako Novemu CasuLub0$ napísal:Dakujem Vam vsetkym za Vase nazory![]()
![]()
Ale, hovorte si co chcete, mam na to svoj nazor.
Proste podla mna by nemali robit nieco v com si niesu 100% isty a este k tomu aj ohrozuju ludstvo.
Nemyslim si ze sa ta katastrofa stane, ale zbytocne pokusaju.
-
P3Bo
Guru wannabe
Jezisi kriste , chod sa strelit , cely tvoj zivot sa po svete testuju atomove zbrane niekde pod zemou , su vojny hladomor , epidemie a teba serie cierna diera v Cerne. Sa zobud.Lub0$ napísal:Dakujem Vam vsetkym za Vase nazory![]()
![]()
Proste podla mna by nemali robit nieco v com si niesu 100% isty a este k tomu aj ohrozuju ludstvo.
A keby nieco .....tak sa majte mal som vas rad : )
-
axxis
Addict
Co konkretne si nepochopil na mojom tvrdeni, ze rovnake reakcie su uplne bezne v hviezdach?Lub0$ napísal:Dakujem Vam vsetkym za Vase nazory![]()
![]()
A co tym sleduju? Snazia sa vyvorit novy (no novy, skor nepoznany) typ castice cim by mohli cisto teoreticky konecne objasnit vznik vesmiru. Ale Teba tento zanedbatelny fakt ocividne nezaujima.
-
Fabo
Hardcore addict
Lubos: Vedci su si tym 100% isti a neohrozuju ludstvo, len niekomu hrablo v gebuli a chce z toho nieco vytrieskat. Keby ti niekto zavolal ze nepostuj na hojka, lebo sa zruti internet a eventualne prestane vsetko co je na PC fungovat a potom prestane fungovat uplne vsetko lebo je od toho nejako zavisle, co by si si pomyslel? Ze sposobis koniec sveta?
Zobud sa ty omgP3Bo napísal:Jezisi kriste , chod sa strelit , cely tvoj zivot sa po svete testuju atomove zbrane niekde pod zemou , su vojny hladomor , epidemie a teba serie cierna diera v Cerne. Sa zobud.
A keby nieco .....tak sa majte mal som vas rad : )
Nie....tak nechapem o com tu vsetci tocite a vsetci narazate na mna.
Vyjadril som si nazor a uz vsetci icujete.
A to ze sa to deje vo vesmire na nejakych hviezdach s tym nema maximalne nic spolocne.
-
qwerty-xyz
Re: Koniec sveta ... Zajtra? :D
Nadeo napísal:http://www.ctv.ca/servlet/ArticleNews/s ... TopStories
Zajtra by sa mal vykonat pokus , ani neviem o com , ale ide o to ze by to mohlo znicit planetu , tym ze sa vytvoria mini- cierne diery ... Podla mna blbost, ale chcem vediet nazory ludi
Normalne k teme sa vyjadrim neskor,nenapadlo ma zatial nic normalne pritom sa o tieto veci dost zaujimam.
-
Hotwire
Addict
tebe moze byt jedno aj tak si sa chcel zabit...qwerty-xyz napísal:jezisi serte na to balte na to holky!!!! Zacnite s filozofovanim ze zajtra je koniec sveta objasnite to na takych a takch faktoch a ide sa.
![]()
Normalne k teme sa vyjadrim neskor,nenapadlo ma zatial nic normalne pritom sa o tieto veci dost zaujimam.
-
lekoklatik
VIP
Jéj ďalšia vec ktorá ťa záhadne zaujímaqwerty-xyz napísal: Normalne k teme sa vyjadrim neskor,nenapadlo ma zatial nic normalne pritom sa o tieto veci dost zaujimam.
Pochybujem že by robili niečo čo by nebolo bezpečné. Keby boli vedci v 100% bezpečí tak by to snáď aj skúsili. Myslím zničiť zem. vav ako to znieLub0$ napísal:Dakujem Vam vsetkym za Vase nazory![]()
![]()
-
zvonenie33
Light Professional