Drago napísal:Ked kamos nevie ako prijat hovor, alebo vybrat SIMku tak je to kreten. Sorry...
//ak to bolo myslene ironicky, tiez sa ospravedlnujem
Ci ma na kretenizmus diagnozu neviem, ale co sa SIMky tyka popisoval, len ze vzadu su dake skrutky, co ma prekvapilo, ale do telefonu som sa mu nevrtal...
Prijimanie hovoru: tvrdi ze v rychlosti nevie co stlacat...
ale to si myslim sa stava kazdemu, kto prejde na uplne iny typ telefonu na aky bol zvyknuty
jackb napísal:Ci ma na kretenizmus diagnozu neviem, ale co sa SIMky tyka popisoval, len ze vzadu su dake skrutky, co ma prekvapilo, ale do telefonu som sa mu nevrtal...
Prijimanie hovoru: tvrdi ze v rychlosti nevie co stlacat...
ale to si myslim sa stava kazdemu, kto prejde na uplne iny typ telefonu na aky bol zvyknuty
ak je to so simkou ako na starom iphone tak sa vybera iba s pomocou ihly takze co sa tohoto tyka tak sa mu, ako cerstvemu majitelovi, nedivim
jackb napísal:nn, je to iPhone, ale ja som sa tym blizsie nezaoberal...
Len zartujem, lebo takych tu uz bolo A pre info - iPhone, ani iPhone 3G ziadne skrutky vzadu nema. Dokonca nema ziadne viditelne skrutky, okrem dvoch dole (na spodnej hrane, a ani tie nesluzia pre SIMku). Takze tak
Drago napísal:Kupil iPhone, v krabicke sa nachadzal tool na otvorenie toho ''zasuvnika'', pichol ho tam, otvoril, vlozil SIM, zatvoril. To je tak zlozite ?
Samozrejme, ze hej Mozno nevedel, na co sluzi to naradicko, a obrazky si pozriet je naozaj silno vycerpavajuca vec.
Neviete niekto ci sa nechysta nova verzia iPhone , co bude mat aspon blesk na fotak, plnohodnotne BT a skratka veci, pre ktore si ho niektori ludia nechcu kupit ?
s takym uspechom by bol apple hlupy ak by nevyvyjal nieco nove , nie ?
yazoo napísal:Ja som pocul, ze v oktobri sa chysta nova verzia, ale co je na tom pravdy neviem. Nemam ti to cim podlozit.
V Oktobri? Sprostost. Ved este neuviedli na vsetky pripravovane trhy iPhone 3G. Maximalne by som to videl na prelom Jar/Leto 2009, no urcite nie tento rok.
seth82 napísal: tu ohana, co vsetko treba doinstalovavat - ktore HTC prichadza v krabici s nainstalovanym YouTube, Predpovedou pocasia, Trhami akcii, Video prehravacom s podporou DivX alebo H.264, mapami (teraz pripad iPhone 2G, ktory ich tam ma defaultne a na urcenie pozicie pouziva triangulaciu z vysielacov), svetove casy ? Vy sa ohanate, ze vam treba defaultne BT - ja tvrdim, ze ja chcem defaultne prave tieto spominane, ktore v ZIADNOM HTC nenajdem. Takze tak.
//Gothar: SUHLASIM, ja som tu v tejto teme nadobro skoncil.
no tak napriklad touch pro a diamond ma jak predpoved pocasia tak youtube ...
rozmyslam ze by som do neho isiel a ak by sa nepacil, tak by som ho strelil na ebay. Jedina vec co ma odradza je vydrz baterie... nejake skusenosti? Nabijat ho kazdy alebo kazdy druhy den ma fakt nebavi...
dair napísal:rozmyslam ze by som do neho isiel a ak by sa nepacil, tak by som ho strelil na ebay. Jedina vec co ma odradza je vydrz baterie... nejake skusenosti? Nabijat ho kazdy alebo kazdy druhy den ma fakt nebavi...
tak to ho asi neber sice som neskusal ako vydrzi pri neintenzivnom pouzivani (niektore hry su navykove ) ale kazde 2 dni by sa patrilo to dat na hodinu nabijat
ved o to ide.... SE co mam teraz mi staci na vsetko a nabijam ho mozno raz za 10 dni...
ale aj tak preco si nekupit novu hracicku kazdopadne sa mi nechce sa starat ze zase je slaba baterka...
dair napísal:ved o to ide.... SE co mam teraz mi staci na vsetko a nabijam ho mozno raz za 10 dni...
ale aj tak preco si nekupit novu hracicku kazdopadne sa mi nechce sa starat ze zase je slaba baterka...
tak vyber je na tebe, ja som nemal nejaky problem obetovat vydrz baterky