Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Drago
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Drago »

Ked kamos nevie ako prijat hovor, alebo vybrat SIMku tak je to kreten. Sorry...

//ak to bolo myslene ironicky, tiez sa ospravedlnujem

lol karmeri, nebolo to myslene len na Apple, bolo to myslene na hocijaky telefon, pretoze hovor vie prijat aj moj 3 rocny bratranec
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Drago napísal:Ked kamos nevie ako prijat hovor, alebo vybrat SIMku tak je to kreten. Sorry...

//ak to bolo myslene ironicky, tiez sa ospravedlnujem
Ci ma na kretenizmus diagnozu neviem, ale co sa SIMky tyka popisoval, len ze vzadu su dake skrutky, co ma prekvapilo, ale do telefonu som sa mu nevrtal...
Prijimanie hovoru: tvrdi ze v rychlosti nevie co stlacat...
ale to si myslim sa stava kazdemu, kto prejde na uplne iny typ telefonu na aky bol zvyknuty
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

jackb napísal:Ci ma na kretenizmus diagnozu neviem, ale co sa SIMky tyka popisoval, len ze vzadu su dake skrutky, co ma prekvapilo, ale do telefonu som sa mu nevrtal...
Prijimanie hovoru: tvrdi ze v rychlosti nevie co stlacat...
ale to si myslim sa stava kazdemu, kto prejde na uplne iny typ telefonu na aky bol zvyknuty
ak je to so simkou ako na starom iphone tak sa vybera iba s pomocou ihly :) takze co sa tohoto tyka tak sa mu, ako cerstvemu majitelovi, nedivim
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D!eSel_78 »

jackb napísal:ale co sa SIMky tyka popisoval, len ze vzadu su dake skrutky, co ma prekvapilo, ale do telefonu som sa mu nevrtal...
Skrutky vzadu? Ma vobec iPhone? Alebo HiPhone? :D
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

D!eSel_78 napísal:Skrutky vzadu? Ma vobec iPhone? Alebo HiPhone? :D
nn, je to iPhone, ale ja som sa tym blizsie nezaoberal...
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

jackb napísal:nn, je to iPhone, ale ja som sa tym blizsie nezaoberal...
Len zartujem, lebo takych tu uz bolo ;) A pre info - iPhone, ani iPhone 3G ziadne skrutky vzadu nema. Dokonca nema ziadne viditelne skrutky, okrem dvoch dole (na spodnej hrane, a ani tie nesluzia pre SIMku). Takze tak :wink:
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Kupil iPhone, v krabicke sa nachadzal tool na otvorenie toho ''zasuvnika'', pichol ho tam, otvoril, vlozil SIM, zatvoril. To je tak zlozite ?
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Drago napísal:Kupil iPhone, v krabicke sa nachadzal tool na otvorenie toho ''zasuvnika'', pichol ho tam, otvoril, vlozil SIM, zatvoril. To je tak zlozite ?
Samozrejme, ze hej :D Mozno nevedel, na co sluzi to naradicko, a obrazky si pozriet je naozaj silno vycerpavajuca vec.
Stopa
King
King

video prezentacia mobilu Meizu M8, "mierne" podobneho iphonu avsak s windows mobile
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Stopa napísal: video prezentacia mobilu Meizu M8, "mierne" podobneho iphonu avsak s windows mobile
Chvalia sa tym, ze je tiez multidotykovy. Cesi to napisali takto: Chce bejt iPhonem PREDEVSIM diky multidot. displeji. No iPhone kopiruje POUZE tim.

K- onanista sa mohol podpisat :) Vazne je to prizemne, ja tvoj nazor beriem, ale podpis sa.
chrobakos
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chrobakos »

Neviete niekto ci sa nechysta nova verzia iPhone , co bude mat aspon blesk na fotak, plnohodnotne BT a skratka veci, pre ktore si ho niektori ludia nechcu kupit ?

s takym uspechom by bol apple hlupy ak by nevyvyjal nieco nove , nie ?
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Ja som pocul, ze v oktobri sa chysta nova verzia, ale co je na tom pravdy neviem. Nemam ti to cim podlozit. :?
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

yazoo napísal:Ja som pocul, ze v oktobri sa chysta nova verzia, ale co je na tom pravdy neviem. Nemam ti to cim podlozit. :?
V Oktobri? Sprostost. Ved este neuviedli na vsetky pripravovane trhy iPhone 3G. Maximalne by som to videl na prelom Jar/Leto 2009, no urcite nie tento rok.
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Povedal som, ze to nemam potvrdene. Len by bolo zaujimave sledovat, ze co by do tej "novej" verzie dali.
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mikkimikki »

seth82 napísal: tu ohana, co vsetko treba doinstalovavat - ktore HTC prichadza v krabici s nainstalovanym YouTube, Predpovedou pocasia, Trhami akcii, Video prehravacom s podporou DivX alebo H.264, mapami (teraz pripad iPhone 2G, ktory ich tam ma defaultne a na urcenie pozicie pouziva triangulaciu z vysielacov), svetove casy ? Vy sa ohanate, ze vam treba defaultne BT - ja tvrdim, ze ja chcem defaultne prave tieto spominane, ktore v ZIADNOM HTC nenajdem. Takze tak.

//Gothar: SUHLASIM, ja som tu v tejto teme nadobro skoncil.
no tak napriklad touch pro a diamond ma jak predpoved pocasia tak youtube ... :P
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

mikkimikki napísal:no tak napriklad touch pro a diamond ma jak predpoved pocasia tak youtube ... :P
Ale sak nehaj chlapca on sa vyzna do burzy, denne to sleduje tak nech...

//autoeditácia príspevku ( 14 Sep 2008, 14:17 )
seth82 napísal:a budes rypat co? niekedy mam pocit ze majitelia HTC su viac nadrzany zo svojho mobilu ako majitelia iphonu
HTCckari, aspon maju byt naco :wink:
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

rozmyslam ze by som do neho isiel a ak by sa nepacil, tak by som ho strelil na ebay. Jedina vec co ma odradza je vydrz baterie... nejake skusenosti? Nabijat ho kazdy alebo kazdy druhy den ma fakt nebavi...
Stopa
King
King

dair napísal:rozmyslam ze by som do neho isiel a ak by sa nepacil, tak by som ho strelil na ebay. Jedina vec co ma odradza je vydrz baterie... nejake skusenosti? Nabijat ho kazdy alebo kazdy druhy den ma fakt nebavi...
tak to ho asi neber :) sice som neskusal ako vydrzi pri neintenzivnom pouzivani (niektore hry su navykove :lol: ) ale kazde 2 dni by sa patrilo to dat na hodinu nabijat
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

ved o to ide.... SE co mam teraz mi staci na vsetko a nabijam ho mozno raz za 10 dni...
ale aj tak preco si nekupit novu hracicku ;) kazdopadne sa mi nechce sa starat ze zase je slaba baterka... :(
Stopa
King
King

dair napísal:ved o to ide.... SE co mam teraz mi staci na vsetko a nabijam ho mozno raz za 10 dni...
ale aj tak preco si nekupit novu hracicku ;) kazdopadne sa mi nechce sa starat ze zase je slaba baterka... :(
tak vyber je na tebe, ja som nemal nejaky problem obetovat vydrz baterky
Napísať odpoveď