64 Bit procesor 1GB Grafika a Windows
Tak ak system potrebuje na spravne fungovanie 3-4GB RAM taj dovi ....zaggi napísal:nemyslim si ze existuje 1GB graficka ktora nema podporu dx10, navyse XP 64bit je jeden velky omyl, 32 bit bolo dobre ale 64 bit je velmi casto ignorovane vyrobcami driverov, kamos ho tiez skusal rozbehat lebo sa bal visty a nakonie funguje na viste 64 bit uz spokojne pol roka, ja osobne na viste cez rok a bez problemov, na 6gb ram bootuje za par sekund az ma to prekvapujedlhsie trva loadovanie messengeru, icq a antiviru nez boot visty.
kto si dovoli tvrdit ze vista je pomala, alebo nejak inak zla tak ju nikdy neskusil alebo skusil na zlej masine (non-dual core, menej nez 3-4 gb ram) ... ano, je pravda ze vista neni operacny system pre stare pc, ale to je vyvoj
Skusal som Vistu na 512MB ram (stary comp) a vtedy sa mi zapacila
Ak budem kupovat niekedy dalsiu masinu s 8GB+ ram xD tak si tam Vistu dam....ale teraz nie...naco ?
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
k multimediam, nejde tu o to ze co vista vie a co xp nie alebo opacne ,je blbost sa o tom bavit kedze aj tak si kazdy obhaji os tym ze si doinstaluje soft tretich stran ,to je uz dopredu jasne, mal som na mysli zaklad , prehliadac obrazkov vo viste je ovela lepsie spraveny rovnako ako movie maker (kto namieta okej ,ale ja som ho pouzival viac ako pinacle )alebo tvorba dvd diskov ktora vo viste konecne uz aj fungujehojko napísal:INDIGOcorp.: Neviem ako ty, ale ja mam vybornu stability aj na XP a nemam ziadny problem, pritom fungujem stale len na SP2. A co s multimediami??? Nejaky rozdiel medzi XP a Vistou???
-
hojko
Site Admin
INDIGOcorp.: To si mi teda velke argumenty teda nedal, pretoze asi vacsina ludi pouziva ACDsee alebo IrfanView, teda minimalne ti, ktori sa do toho trosku vyznaju. Na napalovanie mam zase Nero a myslim, ze aj v tomto pripade je to vacsina ludi, ktori tiez pouzivaju Nero. WMM ma absolutne nezaujima, pretoze to nepotrebujem a je to viacmenej pre mna nepouzitelne, takze keby som mal po niecom siahnut, tak je to Pinnacle Studio, Sony Vegas... a konvertovanie a podobne veci, tak na to pouzivam VirtualDub (na zvuk NanDub).
-
blazer
Professional
To neznamena ze to nejde. Ja som spravil siet behom 2 minut, nenasiel som na tom nic zlozite, teraz su zosietovane Vista - XP cez kabel + dalsie Xp cez wifi.LOLCATS napísal:na noteeboku kde bola Vista som siet nikdy nenastavil...proste furt sa to chcelo pripojit cez wifi ....nech som robil co som robil