CS 1.6 Server hojko.com
pomE to vobec nie je o rtv. Je to o tom, ze ludia su blbi a votuju furt len male mapy so slovami bud: ''Bude sranda'' alebo ''Mne je to jedno, co hrame''. A preto som za zrusenie tychto stupidnych map, FUN serverov je mrte vela, tak nech hraju tam. Ako trebars aj dnes. Hrame 4vs3 a hrala sa pooldayka, potom sa votol iceworld a potom zasa poolday. Hroza
-
17
Light Professional
Moj navrh k tejto "problematike". RTV povolit iba, ak je napr. menej ako 6 hráčov na serveri... Iba vtedy aby bolo povolene.
A k mapkam vyradit tu mini militiu (tam mozu hrat naraz iba 2 hraci, co je dost blbe) a aj awp_india, nemam ju rad. A snad este aj tu mini_dust (mam na mysli tu, ktora je uplne malinka). Ostatne aj moze byt...
//
A k mapkam vyradit tu mini militiu (tam mozu hrat naraz iba 2 hraci, co je dost blbe) a aj awp_india, nemam ju rad. A snad este aj tu mini_dust (mam na mysli tu, ktora je uplne malinka). Ostatne aj moze byt...
//
Ta mapa sa vola aim_b0n0mirak2 napísal:...a tota aim mapa co sa nie je ani kde skryt len v strede je taka vela diera a da sa prebehnut po takom tenkom na druhu stranu -vyhodit, tie mapy su hnusne!
-
fikus-kukis
Guru wannabe
-
webmasterr
Medium Professional
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
17
Light Professional
Co stále spajate mna a fy_mapy? Dajte s tym uz pokoj... Dnes som ani raz nevotoval umyselne.. Stale ked som potreboval vybrat zbran, tak som stlacil klavesu s cislom a nemyslel som vobec na votovanie... Cize asi tak...
(BTW: snad ked je rtv "hlasovanie" kazdy si moze vybrat co chce. A este nieco... Nadavate, ze ak je nas vela davame male mapy... Hlavna vec, ze kopu raz nas bolo velmi malo (cca 4), ale nase mudre, ako nas nas ony nazyvaju, lamy si votli dust2/nuke/inferno. Co je uplna blbost... Po case sa vacsina aj tak odpojila a server ostal prezdny... Cize zbytocne sa tu o tom diskutuje...)

(BTW: snad ked je rtv "hlasovanie" kazdy si moze vybrat co chce. A este nieco... Nadavate, ze ak je nas vela davame male mapy... Hlavna vec, ze kopu raz nas bolo velmi malo (cca 4), ale nase mudre, ako nas nas ony nazyvaju, lamy si votli dust2/nuke/inferno. Co je uplna blbost... Po case sa vacsina aj tak odpojila a server ostal prezdny... Cize zbytocne sa tu o tom diskutuje...)
Pool day by som zmazal ako prvy, furt sa to hra, jak dementi.
A neruste awp, niekto ma rad awp tak co? Aim mapy by som zmazal, no je to vec nazoru kazdeho.
A co sa tyka tych "mini" adminov, to sa asi neda, lebo admin potrebujem mat rcon heslo a tym prihlasenim pomocou rcon udajov ma moznsot menit mapy, kicknut hracov, dat ban, a menit nastavenia servera, velmi sa nerozumiem, ale myslim si, ze sa to neda pouzit iba na zmenu mapy.
A neruste awp, niekto ma rad awp tak co? Aim mapy by som zmazal, no je to vec nazoru kazdeho.
A co sa tyka tych "mini" adminov, to sa asi neda, lebo admin potrebujem mat rcon heslo a tym prihlasenim pomocou rcon udajov ma moznsot menit mapy, kicknut hracov, dat ban, a menit nastavenia servera, velmi sa nerozumiem, ale myslim si, ze sa to neda pouzit iba na zmenu mapy.
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
lekoklatik
VIP
Žiadam o BAN na 17 dní pre hráča "[17] :: (o_o)" z dôvodu urážania hráčov na servery. I po neustálom upozonovaní sa nedá povedať a kritizuje všetko čo sa udeje. Nadáva na každého kto ho zabije. Urážky typu, kkt, dement, imbecil, lucker, cheater, dnes pribudlo skap!!! a podobné. Netvrdím že všetky tieto píše takto doslovne, avšak väčšinu z toho určite áno. Samozrejme ešte jeho vyberané slová.
Dnes sme hrali snow, napojil sa a neustále mál poznámky k mojej osobe. Potom čo som počul aj k niektorým iným hráčom. Upozornil som ho nech ma nechá na pokoji atď. Nepomohlo. Tak osm povedal dobre stačilo, budem žiadať BAN.
Prečo na 17 dní? Aby vedel že je výnimočný človek, ktorý si nedá povedať asi nikdy s tým, že keď ho niekto zabije, nie je to nič strašné.
Ďakujem. Myslím že je to ten najmenší trest za jeho demenciu a mám pocit že by mu v celku pomohol. pretože keď som mu povedal že budem navrhovať na 17 dní, na chvíľu bol ticho.
Na servery boli prítomní hráči MaSkA, --PAIN--, ThiS Mystic Misko. Môžu potvrdiť, ale nemusia
//ďakujem
Dnes sme hrali snow, napojil sa a neustále mál poznámky k mojej osobe. Potom čo som počul aj k niektorým iným hráčom. Upozornil som ho nech ma nechá na pokoji atď. Nepomohlo. Tak osm povedal dobre stačilo, budem žiadať BAN.
Prečo na 17 dní? Aby vedel že je výnimočný človek, ktorý si nedá povedať asi nikdy s tým, že keď ho niekto zabije, nie je to nič strašné.
Ďakujem. Myslím že je to ten najmenší trest za jeho demenciu a mám pocit že by mu v celku pomohol. pretože keď som mu povedal že budem navrhovať na 17 dní, na chvíľu bol ticho.
Na servery boli prítomní hráči MaSkA, --PAIN--, ThiS Mystic Misko. Môžu potvrdiť, ale nemusia
//ďakujem