CS 1.6 Server hojko.com

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

ja uz som zmenil hru :lol: :lol:
Drago
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Drago »

pomE to vobec nie je o rtv. Je to o tom, ze ludia su blbi a votuju furt len male mapy so slovami bud: ''Bude sranda'' alebo ''Mne je to jedno, co hrame''. A preto som za zrusenie tychto stupidnych map, FUN serverov je mrte vela, tak nech hraju tam. Ako trebars aj dnes. Hrame 4vs3 a hrala sa pooldayka, potom sa votol iceworld a potom zasa poolday. Hroza
ef.K0
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ef.K0 »

ale nie je to pravidlom co pises teraz. Zober si ze teraz je na serveri 14 hracov a hra sa de_inferno. Tak to ma byt...
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

Ano, ale cs tam hrajú predpokladám 13 čočné deti ktoré tieto mapy neustale votujú. Ano, momentálne je to inak, ale dosťa často sa stane to, že je nás 5 on 6 a hráme snow, indiu, iceworld...
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

indiu mi neberteeee :lol: tie male mapy su na nieco dobre...to nie je chyba vo vybere map ale v blbej logike tych co to votuju

poolday, sand a tota aim mapa co sa nie je ani kde skryt len v strede je taka vela diera a da sa prebehnut po takom tenkom na druhu stranu -vyhodit, tie mapy su hnusne!
17
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa 17 »

Moj navrh k tejto "problematike". RTV povolit iba, ak je napr. menej ako 6 hráčov na serveri... Iba vtedy aby bolo povolene.

A k mapkam vyradit tu mini militiu (tam mozu hrat naraz iba 2 hraci, co je dost blbe) a aj awp_india, nemam ju rad. A snad este aj tu mini_dust (mam na mysli tu, ktora je uplne malinka). Ostatne aj moze byt... :)

//
mirak2 napísal:...a tota aim mapa co sa nie je ani kde skryt len v strede je taka vela diera a da sa prebehnut po takom tenkom na druhu stranu -vyhodit, tie mapy su hnusne!
Ta mapa sa vola aim_b0n0
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

PLS hojko, pomE ci Blazer. Vyhodte tie fy kktiny, lebo toto uz je taka dementnost. Lamy ako 17 ci elcupacabra, JimmyXP votuju vkuse fycka, aj ked je na serveri 10 - 12 ludi. To uz nie je mozne...
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

To je trápne, je nás 10 a tí magori si dajú pool.
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

nj alebo keby existoval nejaky amx plugin ktory by povoloval napr. votnutie malych map ked je na serveri napr. do 8 ludi a ked je viac aby sa dali votnut iba de_, cs_ atd mapy
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

webmasterr napísal:nj alebo keby existoval nejaky amx plugin ktory by povoloval napr. votnutie malych map ked je na serveri napr. do 8 ludi a ked je viac aby sa dali votnut iba de_, cs_ atd mapy
presne takyto plugin som hladal aj ja,ale bezvysledne...bolo to predsa len pred nejakym pol rokom...
17
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa 17 »

Co stále spajate mna a fy_mapy? Dajte s tym uz pokoj... Dnes som ani raz nevotoval umyselne.. Stale ked som potreboval vybrat zbran, tak som stlacil klavesu s cislom a nemyslel som vobec na votovanie... Cize asi tak...

(BTW: snad ked je rtv "hlasovanie" kazdy si moze vybrat co chce. A este nieco... Nadavate, ze ak je nas vela davame male mapy... Hlavna vec, ze kopu raz nas bolo velmi malo (cca 4), ale nase mudre, ako nas nas ony nazyvaju, lamy si votli dust2/nuke/inferno. Co je uplna blbost... Po case sa vacsina aj tak odpojila a server ostal prezdny... Cize zbytocne sa tu o tom diskutuje...)

:roll:
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

No teba spájať z mapou fy_snow je zmyslu plné, prečo ? Pretože ak je vo vote liste snow tak samozrejme votuješ snow. A ešte drobnosť, predpokladám, že dnes tu bude na teba ďalšia sťažnosť, čo som počul :wink:
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

neexistuje nejaka moznost ze od urciteho poctu hracov by sa nedali volit urcite mapy? lebo ako uz spomenuli viaceri predomnou je to dost otravne ked je nas vela a niektori geniovia davaju fy alebo aim ... :roll:
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

jj pamatam ze ten 17 hlavne dava male mapy minule bolo 8 vs 8 a neaky magori ktorych nepoznam tam votovali snow za minuty boly na serveri 2 hraci cize asi tak :?
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Pool day by som zmazal ako prvy, furt sa to hra, jak dementi. :roll:
A neruste awp, niekto ma rad awp tak co? Aim mapy by som zmazal, no je to vec nazoru kazdeho.
A co sa tyka tych "mini" adminov, to sa asi neda, lebo admin potrebujem mat rcon heslo a tym prihlasenim pomocou rcon udajov ma moznsot menit mapy, kicknut hracov, dat ban, a menit nastavenia servera, velmi sa nerozumiem, ale myslim si, ze sa to neda pouzit iba na zmenu mapy.
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

V tom pripade sa musime spolahnut na cestnost miniadminov.

Smiem sa spytat: Je tam uz pridane odpocitavanie casu do explozie?
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Odpocitavanie C4 som este nevidel, ale moze to byt zaujimave.
morfeusko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa morfeusko »

Admin nemusi poznat rcon heslo aby mohol fungovat...aspon co viem
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

morfeusko napísal:Admin nemusi poznat rcon heslo aby mohol fungovat...aspon co viem
ked ma prava cez amxx,rcon mu je nanic...
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Žiadam o BAN na 17 dní pre hráča "[17] :: (o_o)" z dôvodu urážania hráčov na servery. I po neustálom upozonovaní sa nedá povedať a kritizuje všetko čo sa udeje. Nadáva na každého kto ho zabije. Urážky typu, kkt, dement, imbecil, lucker, cheater, dnes pribudlo skap!!! a podobné. Netvrdím že všetky tieto píše takto doslovne, avšak väčšinu z toho určite áno. Samozrejme ešte jeho vyberané slová.
Dnes sme hrali snow, napojil sa a neustále mál poznámky k mojej osobe. Potom čo som počul aj k niektorým iným hráčom. Upozornil som ho nech ma nechá na pokoji atď. Nepomohlo. Tak osm povedal dobre stačilo, budem žiadať BAN.
Prečo na 17 dní? Aby vedel že je výnimočný človek, ktorý si nedá povedať asi nikdy s tým, že keď ho niekto zabije, nie je to nič strašné.
Ďakujem. Myslím že je to ten najmenší trest za jeho demenciu a mám pocit že by mu v celku pomohol. pretože keď som mu povedal že budem navrhovať na 17 dní, na chvíľu bol ticho.

Na servery boli prítomní hráči MaSkA, --PAIN--, ThiS Mystic Misko. Môžu potvrdiť, ale nemusia

//ďakujem
Zamknuté