V inych hrach ti to nerobi?dodo.gold napísal:Ja mam akurat podobny problem ale pri CS:S
Normalne spustim cs:s cez steam, pripojim sa na hgocijaky server hram asi tak minutu ani nie a zrazu mi to sekne a bud padne cs alebo to zamrzne a musim restart pc.
nevie nikto co s tym ? fakt ma to dost sere.
Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
-
17
Light Professional
Ak az tak velmi chces AMX server na hranie s kamosom co takto si:Filipito napísal:jaj tak teda nic a nejde to ani na source?
1. objednat vlastny CS server nakladne, ale mozno zaujimave)
2. spravit si to amx a vsetky pod. veci s tym spojene vo vlastom pc a skusit hamachi?
--------------------------------------------------------------------------------------------
3. Pripadne popros Hojka o admin prava na server
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
G0lDiER_
King
mani admin plugin, source mod alebo rcon...ale aj map aj sm musis instalovat takze nie,,pripadne mozes niekoho kto tam robi v tej kaviarni poprosit ci by tam nemohol niekedy nahodit nico z toho
ja mam v kaviarni kamarata takze ja uz s tym nemam problem ked obcas hram z kamaratmi z kaviarni.
//autoeditácia príspevku ( 09 Sep 2008, 21:21 )
no tak uz som zistil ze to robi DirectX, ma problem z viacnasobnym HW, ked som zakazal jednu zvukovku tak mi CS v pohode islo, da sa to nejako riesit ? neexistuje nejaka verzia DirectXu ktora by s tym nemala problem ?
dik.
//autoeditácia príspevku ( 09 Sep 2008, 21:21 )
no tak uz som zistil ze to robi DirectX, ma problem z viacnasobnym HW, ked som zakazal jednu zvukovku tak mi CS v pohode islo, da sa to nejako riesit ? neexistuje nejaka verzia DirectXu ktora by s tym nemala problem ?
dik.
-
Hellboy248
Guru wannabe
Neviem ako v CS, ale napriklad v Half-life 1 to fungovalo tak, ze ked si namieril priblizne k hlave, tak ti to trochu posunulo krizik tak, aby mieril presne na hlavu. Ale v CS to asi ovplyvnuju aj nastavenia servera.17 napísal:No nie... Ale naco to tam je, ked to nema ziadny ucel? Lebo ja v to rozdiel nevidim
PROSIM POMOC
mam nasledovny problam chcem si spustit counter strike a vyhodi mi connection error preco? pise to ze vraj nejsom napojeny na internet ale to by om asi nemohol tu pisat. prosim poradte mi niekto dakujem
-
G0lDiER_
King
Re: ach zas
Co ?Qerten napísal:Tak tu je jeden cheater... demo v prilohe
1) ziadnu prilohu nevidim
2) ak ide o cheatera na Hojko serveri tak to patri do inej temy.