LG VX3450

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Stanquo
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

LG VX3450

Príspevok od používateľa Stanquo »

zdravim :) dostal sa mi do ruk ta kyto mobil (LG VX3450) ale neviem na nho zohnat nabijacku ... a ta tazsia cast je to ze neviem ani kam vlozit SIM kartu :| proste som zufaly :( pomozte prosim niekto kto sa s niecim podobnym nahodou stretol :)
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

:shock: to si skade zobral? sak na slovenku nic take neni... noo myslim ze sim karta ide pod baterku ako v kazdom fone.. noo a nabijakcu na slovensku nato asi urcite nezozenies kedze ani tento fon na slovensku neni jedine zeby si zistil aky iny fon ma taku koncovku ako ten tvoj...
Stanquo
Light Star
Light Star

tak SIM asi pod baterku nie ... lebo ked odobriem baterku tak uvidim asi nieco take ...
Prílohy
lg.JPG
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

nevem čo je to za fon ale nema to ani vstavanu antenu tak typujem ze je to nejaky stary šrot ale nvm tak ma neukamenuj potom ........ale možno v bazare ti zato daju majland a kupiš si zato poriadny fon

kamarat doniesol fon z anglicka nokiu 8800 neni to nejaky vynalez roka ale na slovensku sa doteraz moc neobjavuje a pred rokom mu zanho davali 20 000 a tento LG sa na slovensku neobjavi nikdy si myslim :D možno ti zanho daju tiež nejaku dobru cenu
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

noo mas pravdu pod baterkou nieje nic tak sa popozeraj po bokoch po nejakych otvoroch ci tam niekde sa nedava sim alebo podobne inak strasne zaujimavy fon je to vobec na sim kartu? :shock:
Stanquo
Light Star
Light Star

po bokoch su len tlacidla na pridavanie a uberanie hlasitosti ... a este jedno tlacidlo ktore neviem na co sluzi...
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

ja mam pocit ze sa do toho telefonu SIM neda strcit pretoze on nie je na SIM je to proste telefon ktory sa kupuje s cislom ktore uz ma v sebe ...
ale skus este pohladat na nete prirucky k tomuto telefonu ja som ich len tak prebehol a vyslo mi z toho to ze ten telefon nie .je na SIM ...
staci ti google a zadat LG VX3450 user guide ... alebo LG VX3450 manual ...
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

ob3l1x napísal:ja mam pocit ze sa do toho telefonu SIM neda strcit pretoze on nie je na SIM je to proste telefon ktory sa kupuje s cislom ktore uz ma v sebe ...
ale skus este pohladat na nete prirucky k tomuto telefonu ja som ich len tak prebehol a vyslo mi z toho to ze ten telefon nie .je na SIM ...
staci ti google a zadat LG VX3450 user guide ... alebo LG VX3450 manual ...
no presne aj ja mam taky pocit ze na tam sim kartu nedas ze to je fon zo zabudovanou svojou kartou a aj cislom..
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

kedže nato nabyjačku nezohnaš tak ti to je aj tak naprt
Napísať odpoveď