LG VX3450
LG VX3450
zdravim
dostal sa mi do ruk ta kyto mobil (LG VX3450) ale neviem na nho zohnat nabijacku ... a ta tazsia cast je to ze neviem ani kam vlozit SIM kartu
proste som zufaly
pomozte prosim niekto kto sa s niecim podobnym nahodou stretol 
nevem čo je to za fon ale nema to ani vstavanu antenu tak typujem ze je to nejaky stary šrot ale nvm tak ma neukamenuj potom ........ale možno v bazare ti zato daju majland a kupiš si zato poriadny fon
kamarat doniesol fon z anglicka nokiu 8800 neni to nejaky vynalez roka ale na slovensku sa doteraz moc neobjavuje a pred rokom mu zanho davali 20 000 a tento LG sa na slovensku neobjavi nikdy si myslim
možno ti zanho daju tiež nejaku dobru cenu
kamarat doniesol fon z anglicka nokiu 8800 neni to nejaky vynalez roka ale na slovensku sa doteraz moc neobjavuje a pred rokom mu zanho davali 20 000 a tento LG sa na slovensku neobjavi nikdy si myslim
ja mam pocit ze sa do toho telefonu SIM neda strcit pretoze on nie je na SIM je to proste telefon ktory sa kupuje s cislom ktore uz ma v sebe ...
ale skus este pohladat na nete prirucky k tomuto telefonu ja som ich len tak prebehol a vyslo mi z toho to ze ten telefon nie .je na SIM ...
staci ti google a zadat LG VX3450 user guide ... alebo LG VX3450 manual ...
ale skus este pohladat na nete prirucky k tomuto telefonu ja som ich len tak prebehol a vyslo mi z toho to ze ten telefon nie .je na SIM ...
-
Suffel
Guru
- Kontaktovať používateľa:
no presne aj ja mam taky pocit ze na tam sim kartu nedas ze to je fon zo zabudovanou svojou kartou a aj cislom..ob3l1x napísal:ja mam pocit ze sa do toho telefonu SIM neda strcit pretoze on nie je na SIM je to proste telefon ktory sa kupuje s cislom ktore uz ma v sebe ...