Tento serial ma u velke plus v tom, ze tam herci hovoria velmi zretelne a ked nahodou niecomu nerozumiem, tak je to kvoli neznalosti slovicka a nie kvoli mrmlaniu.
How I met your mother [spoilers]
Som zvedavy na dabing, velmi zvedavy...ale vidim to tak, ze si pozriem iba par dielov, pripadne nahodou, ked budem mat cas, ale tahat diel po dieli asi nebudem 
Tento serial ma u velke plus v tom, ze tam herci hovoria velmi zretelne a ked nahodou niecomu nerozumiem, tak je to kvoli neznalosti slovicka a nie kvoli mrmlaniu.
imho to nebude najstastnejsi dabing, ono plno hlasok nebude mozne predabovat, niektore barneyho tony hlasu, ktore su v seriali dolezite sa nedaju napodobit. ako sa vravi, original je original, tu to plati dvojnasobne. slovencina je sice velmi tvarny jazyk, ale aj tak by ma zaujimalo, ako chcu nadabovat taku jednoduchu vec ako "legen... wait for it and i hope you´re not lactose intolerant, because the second word is... dairy!"
No ten predpoklad zleho dabingu vychadza z toho, ze uz mam(e) pozrete prve tri serie v originali a potom sa vzdy tazko prijima dabingevee napísal:Ja sa strasne tesim ze to bude aj tu ale ten dabing bude STRaaaaasne hrozny.ale fakt tomu dali dost blbi vysielci cas.12.00 v sobotu..ja by som to dal tak na pol siedmu mozno alebo tak ale takto to je dost zle..a uz iba 9 dni a je tu 4 serka...jooo
t0m4s3: este vydrz, to ta chyti
no to mas pravdu ale aj ked to niekto bude pozerat len s dabigom tak prijde o vsetky dobre vtipy.ale aj tak my stale vrta hlavou jako bude predabovane hlasky ako legend---wait for it...dary,suit up alebo High five.Proste som na to velmi zvedavy a ak to nepokaslu tak to budem aj mozno pozerat.ja som vydel kazdy diel minimalne 10 krat.takze sa necham prekvapitGothaR napísal:No ten predpoklad zleho dabingu vychadza z toho, ze uz mam(e) pozrete prve tri serie v originali a potom sa vzdy tazko prijima dabingAk si to niekto pozrie prvykrat s dabingom, tak vtedy to bude moct objektivne zhodnotit.
t0m4s3: este vydrz, to ta chyti
mna pripadala prva polovica respektive prvych 14dielov paradnych ale ked tam prisla stella to ostalo trochu horsie,je my aj trochu nesympaticka ale difam ze ju odmietne lebo ked tam je ona tak to uz neni onoRobbie42 napísal:Cakame, cakame, nevieme sa dockatMne osobne pripadala s03 zatial najslabsia, no uvidime co bude
No to si vybral este tie najlahsie, napriklad:evee napísal:no to mas pravdu ale aj ked to niekto bude pozerat len s dabigom tak prijde o vsetky dobre vtipy.ale aj tak my stale vrta hlavou jako bude predabovane hlasky ako legend---wait for it...dary,suit up alebo High five.Proste som na to velmi zvedavy a ak to nepokaslu tak to budem aj mozno pozerat.ja som vydel kazdy diel minimalne 10 krat.takze sa necham prekvapit
Legen...pockaj si na to...darne, do obleku!, ruku na to...
Horsie to budu mat s narazkami na prizvuk, hlavne kanadsky
Ale urcite to nebude tak dobre ako original, lebo pri originalnom zvuku s tym bol spokojny reziser serialu, u nas je to asi len dalsi zo serialov, ktore treba rychlo nadabovat, aby sa islo na dalsi a teda tym moze trpiet kvalita, ale uvidime.
Som zvedavy aj na vyber hlasov, lebo niekedy je to fakt hroza.
Nooo presne, na toto som zabudolades napísal:a pamatate si na to, ked v casti kde barney ukradol tedovi stahovacke auto, tak na konci barney urobil rebricek 10 aut v ktorych by zbalil zensku ci co? na to som fest zvedavy, co s tym vymyslia (ak to vobec pochopia, lebo so slovenskym prekladom mam skusenosti, ze casto nechapu ani o com je rec)
The Ford Explore Her
The You Scream Truck a dalsie
http://tinyurl.com/5gv39y
Pokial viem, tak slovaci pesnicky v dabingu neprekladaju, zo serialov som to videl iba v ceskych Priateloch a v Simpsonovcoch.evee napísal:Hh ja som aj dost zvedavy ci aj predabuju peesnicku let´s go to the mall alebo to nechaju v originale...ach boze nech uz tu je 4 serka a budemat 24 dielov takze do marca mame vystarane
the esca-laidGothaR napísal:Nooo presne, na toto som zabudol
The Ford Explore Her
The You Scream Truck a dalsie![]()
![]()
http://tinyurl.com/5gv39y
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
ano 4 seria zacina 22.9 a aby si vde lavsetko ostatne o tom mozes ist na stranku http://howimetyourmother.webz.cz/ kde je vsetko dolezite co potrebujespinacolada napísal:kedy bude 4ta seria? nejak som to nikde nemohol najst