How I met your mother [spoilers]

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gothar »

Som zvedavy na dabing, velmi zvedavy...ale vidim to tak, ze si pozriem iba par dielov, pripadne nahodou, ked budem mat cas, ale tahat diel po dieli asi nebudem :)
Tento serial ma u velke plus v tom, ze tam herci hovoria velmi zretelne a ked nahodou niecomu nerozumiem, tak je to kvoli neznalosti slovicka a nie kvoli mrmlaniu.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

velmi zly vysielaci cas tam dali :?
evee
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa evee »

Ja sa strasne tesim ze to bude aj tu ale ten dabing bude STRaaaaasne hrozny.ale fakt tomu dali dost blbi vysielci cas.12.00 v sobotu..ja by som to dal tak na pol siedmu mozno alebo tak ale takto to je dost zle..a uz iba 9 dni a je tu 4 serka...jooo :wink:
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

imho to nebude najstastnejsi dabing, ono plno hlasok nebude mozne predabovat, niektore barneyho tony hlasu, ktore su v seriali dolezite sa nedaju napodobit. ako sa vravi, original je original, tu to plati dvojnasobne. slovencina je sice velmi tvarny jazyk, ale aj tak by ma zaujimalo, ako chcu nadabovat taku jednoduchu vec ako "legen... wait for it and i hope you´re not lactose intolerant, because the second word is... dairy!"
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

No ja som za týždeň zhltol všetky tri série a chcem čím skôr štvrtú.
HIMYM je úplne iná liga, ako seriály, na ktoré som bol zvyknutý. Skvele vyprofilované charaktery postáv, nenájdete jeden jediný hluchý diel a viam, že to všetci vravia, ale Barnaby je awesomeness itself!!! :D
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Tak som sa konecne dokopal k tomuto serialu, po prvom diely som bol v rozpakoch, ale zacina sa to rozbiehat, kazdopadne iba priemerny serial. Z velkej casti to tam zachranuje postava Teda a Barneyho, zbytok dost nuda.
Gothar
Moderátor
Moderátor

evee napísal:Ja sa strasne tesim ze to bude aj tu ale ten dabing bude STRaaaaasne hrozny.ale fakt tomu dali dost blbi vysielci cas.12.00 v sobotu..ja by som to dal tak na pol siedmu mozno alebo tak ale takto to je dost zle..a uz iba 9 dni a je tu 4 serka...jooo :wink:
No ten predpoklad zleho dabingu vychadza z toho, ze uz mam(e) pozrete prve tri serie v originali a potom sa vzdy tazko prijima dabing :) Ak si to niekto pozrie prvykrat s dabingom, tak vtedy to bude moct objektivne zhodnotit.
t0m4s3: este vydrz, to ta chyti :D
evee
Medium Star
Medium Star

GothaR napísal:No ten predpoklad zleho dabingu vychadza z toho, ze uz mam(e) pozrete prve tri serie v originali a potom sa vzdy tazko prijima dabing :) Ak si to niekto pozrie prvykrat s dabingom, tak vtedy to bude moct objektivne zhodnotit.
t0m4s3: este vydrz, to ta chyti :D
no to mas pravdu ale aj ked to niekto bude pozerat len s dabigom tak prijde o vsetky dobre vtipy.ale aj tak my stale vrta hlavou jako bude predabovane hlasky ako legend---wait for it...dary,suit up alebo High five.Proste som na to velmi zvedavy a ak to nepokaslu tak to budem aj mozno pozerat.ja som vydel kazdy diel minimalne 10 krat.takze sa necham prekvapit :wink:
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robbie42 »

Cakame, cakame, nevieme sa dockat :) Mne osobne pripadala s03 zatial najslabsia, no uvidime co bude
evee
Medium Star
Medium Star

Robbie42 napísal:Cakame, cakame, nevieme sa dockat :) Mne osobne pripadala s03 zatial najslabsia, no uvidime co bude
mna pripadala prva polovica respektive prvych 14dielov paradnych ale ked tam prisla stella to ostalo trochu horsie,je my aj trochu nesympaticka ale difam ze ju odmietne lebo ked tam je ona tak to uz neni ono :wink: btw.vzdy ked si pozrem 12 cast ma ten koniec dostane :lol:
Gothar
Moderátor
Moderátor

evee napísal:no to mas pravdu ale aj ked to niekto bude pozerat len s dabigom tak prijde o vsetky dobre vtipy.ale aj tak my stale vrta hlavou jako bude predabovane hlasky ako legend---wait for it...dary,suit up alebo High five.Proste som na to velmi zvedavy a ak to nepokaslu tak to budem aj mozno pozerat.ja som vydel kazdy diel minimalne 10 krat.takze sa necham prekvapit :wink:
No to si vybral este tie najlahsie, napriklad:
Legen...pockaj si na to...darne, do obleku!, ruku na to...
Horsie to budu mat s narazkami na prizvuk, hlavne kanadsky :) Alebo som aj dost zvedavy na to, ked si Ted kupil tu britsku telefonnu budku a Marshall z nej zacal akoze volat guvernerovi s britskym prizvukom :D
Ale urcite to nebude tak dobre ako original, lebo pri originalnom zvuku s tym bol spokojny reziser serialu, u nas je to asi len dalsi zo serialov, ktore treba rychlo nadabovat, aby sa islo na dalsi a teda tym moze trpiet kvalita, ale uvidime.
Som zvedavy aj na vyber hlasov, lebo niekedy je to fakt hroza.
ades
Guru
Guru

a pamatate si na to, ked v casti kde barney ukradol tedovi stahovacke auto, tak na konci barney urobil rebricek 10 aut v ktorych by zbalil zensku ci co? na to som fest zvedavy, co s tym vymyslia (ak to vobec pochopia, lebo so slovenskym prekladom mam skusenosti, ze casto nechapu ani o com je rec :D )
Gothar
Moderátor
Moderátor

ades napísal:a pamatate si na to, ked v casti kde barney ukradol tedovi stahovacke auto, tak na konci barney urobil rebricek 10 aut v ktorych by zbalil zensku ci co? na to som fest zvedavy, co s tym vymyslia (ak to vobec pochopia, lebo so slovenskym prekladom mam skusenosti, ze casto nechapu ani o com je rec :D )
Nooo presne, na toto som zabudol :)
The Ford Explore Her :lol:
The You Scream Truck a dalsie :lol: :lol:
http://tinyurl.com/5gv39y
evee
Medium Star
Medium Star

Hh ja som aj dost zvedavy ci aj predabuju peesnicku let´s go to the mall alebo to nechaju v originale...ach boze nech uz tu je 4 serka a budemat 24 dielov takze do marca mame vystarane :wink:
Gothar
Moderátor
Moderátor

evee napísal:Hh ja som aj dost zvedavy ci aj predabuju peesnicku let´s go to the mall alebo to nechaju v originale...ach boze nech uz tu je 4 serka a budemat 24 dielov takze do marca mame vystarane :wink:
Pokial viem, tak slovaci pesnicky v dabingu neprekladaju, zo serialov som to videl iba v ceskych Priateloch a v Simpsonovcoch.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

GothaR napísal:t0m4s3: este vydrz, to ta chyti :D
mna to dostalo hned pri prvom diely :)
ades
Guru
Guru

GothaR napísal:Nooo presne, na toto som zabudol :)
The Ford Explore Her :lol:
The You Scream Truck a dalsie :lol: :lol:
http://tinyurl.com/5gv39y
the esca-laid :D
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

kedy bude 4ta seria? nejak som to nikde nemohol najst
ateista
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ateista »

4 seria zacina 22.9 takze uz len 8 dni
evee
Medium Star
Medium Star

pinacolada napísal:kedy bude 4ta seria? nejak som to nikde nemohol najst
ano 4 seria zacina 22.9 a aby si vde lavsetko ostatne o tom mozes ist na stranku http://howimetyourmother.webz.cz/ kde je vsetko dolezite co potrebujes :wink:
Napísať odpoveď