Fatall napísal:na Core serveri mas len niekolko vyhradenych zon kde mozes mlatit druhu frakciu, ostatne su vsetko neutralne, zatial co na open RvR niesu obmedzenia cize sa mozte mlatit vsade.
juu, open na 100%, aj na wowku sa mi pacil ten respekt ked vidis nejaky vysoky level a musis zhanat niekoho rovnako silneho z vlastnych radov, expenie potom nebolo tak monotonne (i ked corpse camp bol svinsky niekedy)
Na wow som neznasal ked som si expil hlavne v STV ale stavalo sa mi to aj v inych spolocnych lokaciach ze som narazil na hordu, chvilu sme sa bili a potom sa chlapik prepol na maina 70 a bolo po srande. Vo Warhammerovy vyriesili gankovanie low lvlov genialne (system kurata )
//autoeditácia príspevku ( 16 Sep 2008, 16:55 )
pochvalte sa kto uz ma early acess?
Takzeee neviem ci uz niekto s touto myslienkou zacal ale napadlo
ma spojit nejakych ludi dokopy a spravit nejaku SK/CZ guildu na
nejako servery co by sme sa dohodli.
Uz to tu je ale malo by sa to zacat realizovat... podam navrh... gilda... s prvkami RP ja si nemozem pomoct ale to RP brutalne pridava hre na gradoch a na zazitkoch nemusi to byt nejaka Hard core roleplaying gilda ale sem tam by sa nejake to RP zbuchat mohlo
SchYzo napísal:za par minut idem do kosic...nieco vybavit do skoly. a potooooooom hura do obchodu kupit WH!!!
Hosi idem to teda nakoniec skusit aj ja. Nakolko neviem ci mi to pobezi tak aspon zreferujem co a ako. A ked to nepojde tak aspon bude o dovod viac aby som sa snazil nasetrit na novy comp.
Ja som sa tiez pohraval s myslienkou RP, celkom sranda by mohla byt na serveri RP Open RvR Alarielle. Ale vela ludi chce ist na Open RvR Eltharion. Este by ma zaujimalo, ludia co uz mate preorder, ako to vyzera s rozdelenim stran? Som cital ze v bete mala neskutocnu prevahu strana desruction (vraj az 80%)