Vesmirni lide

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Hotwire
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

MurphY napísal:hmm vesmirny lidi si vedia ziskat ludi iba z ten nizsie vrstvy tupych malomestanov..ako moze nekdo normalny s iq nad 100 pripojit k nim a myslet si ze ufoni pristanu a zachrani sa iba urcita skupina ludi.. ach jooj..
mozno maju podobnu taktiku ako jehovisti ze si vyhladavaju ludi co su na tom psychicky zle, napr su na dne apod...
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

SchYzo napísal:mozno maju podobnu taktiku ako jehovisti ze si vyhladavaju ludi co su na tom psychicky zle, napr su na dne apod...
no to ma ako prve napadlo..mozno chodia za bezdomovcami a tak atd.. a ti si myslia ze ked v neco budu verit tak im to pomoze..
foboss
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa foboss »

MurphY napísal:no to ma ako prve napadlo..mozno chodia za bezdomovcami a tak atd.. a ti si myslia ze ked v neco budu verit tak im to pomoze..
hmm, ale z bezďákov veľa nemajú. Základom každej takejto sekty, je získavanie finančných prostriedkov od "vieriacich", na nábor ďalších, poprípadne v najhorších prípadoch nákup zbraní :? viď. sekta Óm šinrikjó (získala od svojich veriacich milióny, vďaka čomu rafinovali sarin a zaútočili na Tokijské metro)
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

MurphY napísal:no to ma ako prve napadlo..mozno chodia za bezdomovcami a tak atd.. a ti si myslia ze ked v neco budu verit tak im to pomoze..
myslel som skor psychicky na dne nie financne :D
Napísať odpoveď