Vianoce, Vianoce prichadzaju

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

TESITE SA

ano
159
75%
nie
53
25%

Celkom hlasov: 212

Lord PROXI
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

tak to nema chybu :shock:
Frankk
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frankk »

tesim sa. :D
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Racius ty si moj clovek. Uplne s tebous suhlasim. Ja sa tiez tesim na vianoce. Ale ten akoze adventny veniec by nemal mat nahodou 4 sviece? Viem ze dvojicky boli len 2, ale...
etel
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa etel »

tieto svitky by ani nemusely byt ... nezmasam ich ...
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

-_-_-_-_-_-_-_-_--_-_-_-_-_-_-_-_2008-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
no neviem ako vy viem ze pred tyzdnom som pobehoval este v krataskoch ale ako tak kukam von cista jesen a to umna evokuje pocit ze sa blizia spominane vianoce :-) ako je to s vami ja zrazu uz premyslam kde zoberem peniaze na darceky cim koho potesim atd atd :-) A nenormalne sa tesim na 23.12 ako zase vecer postavim stromek a tak heh i ked tieto vianoce budu mat divnu prichut 1 x co uz budeme slavit bez stredneho brata kedze sa odstahoval do Ciech a nemam pocit ze by sa chcel trepat na vianoce domov kedze ich dako aj tak neuznaval :?
Proste premna vianoce boli vzdy tym dnom kde bola pohoda len tato dobeda cely nervozny vrcal a ukludnilsa az ked sme vecer rozbalili darceky a tvarili sa stastne teda my sme aj boli :-) a potoim 25 som sa ladoval od rana kolacikmi a kukal klasicke rozpravky a ked sadalo siel sankovat hoci som mal 20 :-D
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Runes napísal:-_-_-_-_-_-_-_-_--_-_-_-_-_-_-_-_2008-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
A nenormalne sa tesim na 23.12 ako zase vecer postavim stromek a tak heh i ked tieto vianoce budu mat divnu prichut 1 x co uz budeme slavit bez stredneho brata kedze sa odstahoval do Ciech a nemam pocit ze by sa chcel trepat na vianoce domov kedze ich dako aj tak neuznaval :?
Aj pre mna bude divna prichut, budem ich travit bez jedineho brata, ktory sa navzdy odstahoval do "rolling heaven"... netesim sa vobec, Vianoce mal Marosh rad... asi najhorsie V's doteraz :-(...
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Trochu vonku zaprsi a ty uz snivas o Vianociach :lol: Alebo 2 mesiace prazdnin bolo malo? Mam dost. Ja by som sa este kupala a opalovala aspon tyzden, dva :P
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

Dnesne pocasie urobilo so mnou to iste hned rano som myslel na vianoce :D nechapem sa x) casu je dost ale predsa mam uz vianocnu naladu :lol:
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

pryja: Ani sa nenazdas a bude koniec oktobra a bude treba tie darceky zacat kupovat. :)

Dnesne pocasie so mnou nespravilo nic ohromne, akurat to, ze som unaveny a trocha ma boli hlava. Ale aby som citil vianocnu atmosferu tak to este nie. Este mam casu. :)
wewka
Expert
Expert

Príspevok od používateľa wewka »

tak jasne,tesim sa,ale este to nejak moc neprezivam :) zato moja spoluziacka si spieva koledy :D a dufam,ze tieto budu krajsie ako minuly rok,mohlo by byt trocha snehu
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

Momo46 napísal:Dnesne pocasie urobilo so mnou to iste hned rano som myslel na vianoce :D nechapem sa x) casu je dost ale predsa mam uz vianocnu naladu :lol:
presne toto iste aj ja :)
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

pryja napísal:Trochu vonku zaprsi a ty uz snivas o Vianociach :lol: Alebo 2 mesiace prazdnin bolo malo? Mam dost. Ja by som sa este kupala a opalovala aspon tyzden, dva :P
no o prazdninach ja mam uz 3 mesiac prazdniny a koncia mi az 22.9 :-D kedze ja uz daky ten patek vysokoskolak :-) a proste ako som vravel zima dazd = jesen = prve vianocne myslienky na darceky a tak :-D BTW podla mna do 3 tyzdnov zacnu s tym aj hypermarkety :-D
mito85
Star
Star

Príspevok od používateľa mito85 »

vianoce sú ešte pekne daleko ale v nemecku sú obchody už od augusta al. polovičky septembra vyzdobené a robia vianočné akcie:D
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

ach, zase je to tu, z kazdeho rohu vianocna koleda, ci uz ticha noc, alebo nejaka ina fidlacka...na namesti mame na rozhlas napojene koledy a vzdy ked ide nejake decko okolo stlaci ten gombik a hra to jak sialene dve minuty, ked to prestane, dobehne dalsie decko a zas to iste. Neznasam vianoce, musim rozmyslat co komu kupim. Najkrajsie vianoce by pre mna boli bez darcekov. Aspon by som nikomu neostal nic dlzny. Ach ... to by bolo! :D
tomasito13
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasito13 »

myslim ze este kym prejde september a tak cely oktober november a nakoniec pride 24.12 je casu dost:) ved iba prednedavnom sa skoncili prazdniny tak klud taketo temy by som bral niekedy november a tak aale september..este mame casu .-) aj ked pocasie je uz take...

/edit to fabo: chybicka se vloudi
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

no mna najviac sere že čo kupiť priateľke lebo nemam absolutne šajnu...lol ľudia veď je polka septembra a my sa tu bavime o Vianociach :D ..
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

nj... zase zacnu v hypermarketoch s vianocnym predajom predpokladam ze uz za mesiac :roll:
mito85
Star
Star

Príspevok od používateľa mito85 »

neteším sa lebo všade bude samá tlačenica, nikto nebude hovoriť o ničom inom, to je síce pekné že všetci sú vtedy milý a majú sa radi ale bolo by ešte krajšie keby to robili počas celého roka :!:
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

urcite sa tesim na vianoce,ale pisat o nich uz v septmebri je dost ryba :slap:
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Grim-Reaperka napísal:Neznasam vianoce, musim rozmyslat co komu kupim. Najkrajsie vianoce by pre mna boli bez darcekov. Aspon by som nikomu neostal nic dlzny. Ach ... to by bolo! :D
jaj, zo srdca mi hovoris... :?
Runes napísal:no o prazdninach ja mam uz 3 mesiac prazdniny a koncia mi az 22.9 :-D kedze ja uz daky ten patek vysokoskolak :-)
aj ja si este "uzivam" posledne dni volna...
Runes napísal:BTW podla mna do 3 tyzdnov zacnu s tym aj hypermarkety :-D
to je jasne... predtym mali akcie "hura do skoly", teraz bude akcia vianocna, ved oni si vzdy nieco najdu :roll:
Napísať odpoveď