Do akej skupiny sa radia tito ludia
Do akej skupiny sa radia tito ludia
Do akej skupiny mozem zaradit luci co pocuvaju power hudbu napr ako skilltron, buldok, Trymheim a tak ... hmm? napr Buldok - probud se evropo
-
PAuLi3
Darca
- Kontaktovať používateľa:
boze vy uz ake problemy mate ze do akej skupiny , kazdy kto sa takto serka do nejaklej skupiny je len pekny degesko ...myslim vstci skiny , rapery,punkaci , metalisti a neviem co este ..su to len traposi ktori nevedia co so sebou..ked si pocuva taku hudbu aku pocuva fajn nech pocuva bars aj roba kazika ale nemusi to vytrubovat po svete da si cierne tricko, cierne gate vybijani opasok , alebo nohavice o 10 cisel vacsie a blbu siltovku s rovnym siltom ... 
-
Začiatok Konca
Professional
Nikto nemá také problém, ako ty...PAuLi3 napísal:boze vy uz ake problemy mate ze do akej skupiny , kazdy kto sa takto serka do nejaklej skupiny je len pekny degesko ...myslim vstci skiny , rapery,punkaci , metalisti a neviem co este ..su to len traposi ktori nevedia co so sebou..ked si pocuva taku hudbu aku pocuva fajn nech pocuva bars aj roba kazika ale nemusi to vytrubovat po svete da si cierne tricko, cierne gate vybijani opasok , alebo nohavice o 10 cisel vacsie a blbu siltovku s rovnym siltom ...
//edit:
Viem, že sa by sa karma nemala riešiť na fóre..Karmaman napísal:ty sa mas co ozyvat o skatulkovani. Nie vsetci musia niekde patrit, ako si nezdravo namyslas, je*at aj ten tvoj punk a ine kktiny, oblec sa do svojej ciernej mikiny a chod robit opicu, ty fetak...
Keď si už nevieš obhájiť diskusiu na fóre, budiš..
-
PAuLi3
Darca
Zite Punkom , tvoj nazor an tuto vec je len preto taky lebo ty sam patris (z tvojho nicku som asi vycital) patris do skupiny .a ten kto do nejakej skupiny patri ktory sa tam sam zaraduje iny nazor na vec ani nemoze mat.a co sa tyka toho co si povedal ze aj ja som degesko lebo chodim do skoly to s tym nema nic spolocne pretoze do skoly chodi kazdy normalny clovek a nemusi sa zaradovat do ziadnej skupiny a zije si svoj zivot podla svojho a nie podla niekho kto nieco povedal a polovica ludi chce ist len podla neho(tym mam na mysli prave tieto skupiny )
Ja mám dlhé vlasy , mám rád čierne riflePAuLi3 napísal:Zite Punkom , tvoj nazor an tuto vec je len preto taky lebo ty sam patris (z tvojho nicku som asi vycital) patris do skupiny .a ten kto do nejakej skupiny patri ktory sa tam sam zaraduje iny nazor na vec ani nemoze mat.a co sa tyka toho co si povedal ze aj ja som degesko lebo chodim do skoly to s tym nema nic spolocne pretoze do skoly chodi kazdy normalny clovek a nemusi sa zaradovat do ziadnej skupiny a zije si svoj zivot podla svojho a nie podla niekho kto nieco povedal a polovica ludi chce ist len podla neho(tym mam na mysli prave tieto skupiny )
-
tomasito13
Star
neviem co mas s tymi velkymi gatami ked pankaci nosia skor obtiahnute ale dobre..punk sa nosi v srdci nie na sebePAuLi3 napísal:hh preco no life za to ze nepocuvam len druh hudby ? ja si rad vypocujem vsetko ci uz je to metal , techno ,rap alebo nebodal punk(aj ked to moc nie). a teraz by som si mal nechat dlhe cierne vlasy na hlavu nasadit bielu siltofku ,tricko punks not dead , o 10 cisel vacsie gate a na nohy steely?
-
twardykamen
Medium Professional
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
to zaradovanie do skupiniek je podlamna normalne, hlavne u mladych ludi...niekde spozna urcity druh hudby, namota sa na to a zacne sa tak aj obliekat a hned uz sa zaraduje ci uz to je metalista, pankac, rapper, ci nejaky technac...je to uplne jedno a je to normalne, vzdy to tak bolo a aj bude...ja som bol taky isty ale postupom casu ma to uz prestalo bavit. pocuvam hlavne metal ale vypocujem si vselico, aj elektronicku hudbu, aj nejaky vtipny hiphop ci rock....ale vobec sa oblecenim uz nemozem zaradovat do nejakej skupinky, lebo nevyzeram ako metalista, ani ako pankac, ani ako rapper....hmm tak kam teraz patrim?
casom to podlamna kazdeho prestane bavit byt tym ortodoxnym...
-
jin
VIP
Súhlas. Ešte dodám - IMHO plytké...c.a.r.n.e. napísal:to zaradovanie do skupiniek je podlamna normalne, hlavne u mladych ludi...niekde spozna urcity druh hudby, namota sa na to a zacne sa tak aj obliekat a hned uz sa zaraduje ci uz to je metalista, pankac, rapper, ci nejaky technac...je to uplne jedno a je to normalne...
-
Flinstone
Light Professional
Ludia zoberte si napriklad mna tiez niesom boh vie aka skupina ... mam cierne obtiahnute rifle vybijany opasok ciernu mikinu .... ale ku podivu mam dlhe hnede vlasy takze to vyzera ako nejaky metlopunk
dalej ... nepocuvam hip hop .... a co sa tyka slovenskeho rappu ten vobec nemusim .... a tancujem break dance a nosim mikinu system of a down
.... pocuvam metal punk hardcore rock .... a co ?
vypocujem si kazdu kapelu ...a dokonca aj techno ale mozno ma odsudite hip hop naozaj nemusim ... obliekam sa raz tak raz tak ... raz vyzeram ako metlak raz ako punkac ... chvalabohu ako hip hoper som este nevyzeral
:D:D
-
tomasito13
Star
tak toto ma zabilo tancujes teda break dance na co? na ludovky? alebo breakujes v obtiahnutych rifliach, to musi vyzerat fest cudneFlinstone napísal: mam cierne obtiahnute rifle vybijany opasok ciernu mikinu .... tancujem break dance a nosim mikinu system of a down:hip hop naozaj nemusim ... obliekam sa raz tak raz tak ... raz vyzeram ako metlak raz ako punkac ... chvalabohu ako hip hoper som este nevyzeral
:D:D
-
Flinstone
Light Professional
nie ved som napisal ze sa obliekam rozne nie iba tak jednak ... break tancujem na funky ... alebo na rock/metal vidno ze o breaku prd vies ... hejj patri t sice k hip hopovej kulture ale su breakeri nelen hip hopery napriklad taky bboy punisher si ho vyhladaj a uvidis a vypocuj si aj hudbu co ma v traileritomasito13 napísal:tak toto ma zabilo tancujes teda break dance na co? na ludovky? alebo breakujes v obtiahnutych rifliach, to musi vyzerat fest cudne
-
tomasito13
Star
break tancujes na metal hej? hm daj nejaku pesnickuFlinstone napísal:nie ved som napisal ze sa obliekam rozne nie iba tak jednak ... break tancujem na funky ... alebo na rock/metal vidno ze o breaku prd vies ... hejj patri t sice k hip hopovej kulture ale su breakeri nelen hip hopery napriklad taky bboy punisher si ho vyhladaj a uvidis a vypocuj si aj hudbu co ma v traileri