Do akej skupiny sa radia tito ludia

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
D3m1
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Do akej skupiny sa radia tito ludia

Príspevok od používateľa D3m1 »

Do akej skupiny mozem zaradit luci co pocuvaju power hudbu napr ako skilltron, buldok, Trymheim a tak ... hmm? napr Buldok - probud se evropo
Jussi
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jussi »

to je čo? :lol:
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

boze vy uz ake problemy mate ze do akej skupiny , kazdy kto sa takto serka do nejaklej skupiny je len pekny degesko ...myslim vstci skiny , rapery,punkaci , metalisti a neviem co este ..su to len traposi ktori nevedia co so sebou..ked si pocuva taku hudbu aku pocuva fajn nech pocuva bars aj roba kazika ale nemusi to vytrubovat po svete da si cierne tricko, cierne gate vybijani opasok , alebo nohavice o 10 cisel vacsie a blbu siltovku s rovnym siltom ... :roll:
Alofok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Alofok »

nesuhlasim s komentarom nadomnou

a suhlasim s fizz. i ked taketo triedenia :D na co to je
dbbz
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa dbbz »

skilltron nepoznam
buldok - v textoch reci o bielej sile, utlaku farebnych ...
trymheim - nevyznam sa do skatulkovania ale asi to bude nejaky viking/pagan metal

nezaraduj ich nikde ale moje skusenosti mi hovoria ze takuto hudbu oblubuju nackovia :). samozrejme to nie je ziadne pravidlo
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

neviem o tom, ze sa ludia skatulkuju na zaklade toho co pocuvaju. by ma zaujimalo kam by sa napriklad podla tejto teorie radili ti, co pocuvaju klasiku...
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

PAuLi3 napísal:boze vy uz ake problemy mate ze do akej skupiny , kazdy kto sa takto serka do nejaklej skupiny je len pekny degesko ...myslim vstci skiny , rapery,punkaci , metalisti a neviem co este ..su to len traposi ktori nevedia co so sebou..ked si pocuva taku hudbu aku pocuva fajn nech pocuva bars aj roba kazika ale nemusi to vytrubovat po svete da si cierne tricko, cierne gate vybijani opasok , alebo nohavice o 10 cisel vacsie a blbu siltovku s rovnym siltom ... :roll:
Nikto nemá také problém, ako ty... :roll: áno serká sa do nejakej skupiny, pretože je to z ľudského prirodzeného hľadiska normálne.. Aj ty chodíš do školy, či práce a si degeško, lebo si v skupine nazývanej trieda, alebo kolektív.. :roll: všetci sa radia do skupín, je to ľudská potreba. Trapoš si ty, pretože napriek tomu, čo tu tvrdíš sa musíš k niečomu radiť a ten, kto trvdí, že nie, ten klame hlavne sám seba.. To, čo si človek dá na seba, je jeho vec, ako si sám povedal... patrí to k jeho životu, ako k tebe patria vlasy, je to jeho kult(úra). A tak teba do toho hovno, pretože človek odsudzuje to, čo nepozná, alebo nechápe.. Ak si však prišiel na to, o čom sú všetky tieto štýly, akú majú hudbu a tak.. a na tomto základe si ich všetky odsúdil, tak sa ti potom ospravedlňujem.. :roll: wake up :wink:

//edit: :lol:
Karmaman napísal:ty sa mas co ozyvat o skatulkovani. Nie vsetci musia niekde patrit, ako si nezdravo namyslas, je*at aj ten tvoj punk a ine kktiny, oblec sa do svojej ciernej mikiny a chod robit opicu, ty fetak...
Viem, že sa by sa karma nemala riešiť na fóre.. :D ale nedalo mi to..
Keď si už nevieš obhájiť diskusiu na fóre, budiš.. :lol: Nie, všetci niekde patria.. :wink: preštuduj si sociálnu skupinu, alebo len tak okrajovo toto http://cs.wikipedia.org/wiki/Soci%C3%A1ln%C3%AD_skupina Nie, namýšlam si úplne zdravo.. Ak ti niečo hovorí psychológia, alebo sociológia... tak to pochopíš. :wink: Ja nemám čiernu mikinku, som hrdý skinhead a momentálne si obhajujem svoje tvrdenie, zatiaľ čo ty používaš len úbohé domienky a hlúpe osočovanie.. :) Pre utvrdenie si informácii, nefetujem.. a nebudeš mi veriť, dokonca ani nepijem.. :shock:
Bigbob
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Bigbob »

4 turtlak69: ... no predsa klasici. Jednoduché :D
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

Co si robis zoznam kamaratov as pre kazdeho potrebujes skupinu na ICQ alebo co? :D
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Zite Punkom , tvoj nazor an tuto vec je len preto taky lebo ty sam patris (z tvojho nicku som asi vycital) patris do skupiny .a ten kto do nejakej skupiny patri ktory sa tam sam zaraduje iny nazor na vec ani nemoze mat.a co sa tyka toho co si povedal ze aj ja som degesko lebo chodim do skoly to s tym nema nic spolocne pretoze do skoly chodi kazdy normalny clovek a nemusi sa zaradovat do ziadnej skupiny a zije si svoj zivot podla svojho a nie podla niekho kto nieco povedal a polovica ludi chce ist len podla neho(tym mam na mysli prave tieto skupiny )
PowerSTFU
Novice
Novice

Príspevok od používateľa PowerSTFU »

PAuLi3 napísal:Zite Punkom , tvoj nazor an tuto vec je len preto taky lebo ty sam patris (z tvojho nicku som asi vycital) patris do skupiny .a ten kto do nejakej skupiny patri ktory sa tam sam zaraduje iny nazor na vec ani nemoze mat.a co sa tyka toho co si povedal ze aj ja som degesko lebo chodim do skoly to s tym nema nic spolocne pretoze do skoly chodi kazdy normalny clovek a nemusi sa zaradovat do ziadnej skupiny a zije si svoj zivot podla svojho a nie podla niekho kto nieco povedal a polovica ludi chce ist len podla neho(tym mam na mysli prave tieto skupiny )
Ja mám dlhé vlasy , mám rád čierne rifle :P ale nesúhlasím s tvojím tvrdením prečo by som sa mal riadiť niekým? Jasné že sa neriadim. Tak isto si žijem život podľa svojho a každý človek si ho tak žije , či už skin , metlák , punkáč alebo nebodaj emo. Takých ako ty s radostou volám no life :) , ale , samozrejme stále aj no life si žije život podľa svojho len ho ma trošku iný. Kazdý ho má iný.
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

hh preco no life za to ze nepocuvam len druh hudby ? ja si rad vypocujem vsetko ci uz je to metal , techno ,rap alebo nebodal punk(aj ked to moc nie). a teraz by som si mal nechat dlhe cierne vlasy na hlavu nasadit bielu siltofku ,tricko punks not dead , o 10 cisel vacsie gate a na nohy steely?
tomasito13
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasito13 »

PAuLi3 napísal:hh preco no life za to ze nepocuvam len druh hudby ? ja si rad vypocujem vsetko ci uz je to metal , techno ,rap alebo nebodal punk(aj ked to moc nie). a teraz by som si mal nechat dlhe cierne vlasy na hlavu nasadit bielu siltofku ,tricko punks not dead , o 10 cisel vacsie gate a na nohy steely?
neviem co mas s tymi velkymi gatami ked pankaci nosia skor obtiahnute ale dobre..punk sa nosi v srdci nie na sebe
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

tento topic ma dojal..."jasne treba sa zaradit"..drviva vacsina ludi sa potrebuje niekde zaradit potrebuju nieco ..nevedie si zit po svojom..tak nech sa zaradzuju ked to potrebuju....chlapik co zakladal tento topic zrejme tiez patri do ucitej skupiny co preferuje iba svoje farby :)
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa c.a.r.n.e. »

to zaradovanie do skupiniek je podlamna normalne, hlavne u mladych ludi...niekde spozna urcity druh hudby, namota sa na to a zacne sa tak aj obliekat a hned uz sa zaraduje ci uz to je metalista, pankac, rapper, ci nejaky technac...je to uplne jedno a je to normalne, vzdy to tak bolo a aj bude...ja som bol taky isty ale postupom casu ma to uz prestalo bavit. pocuvam hlavne metal ale vypocujem si vselico, aj elektronicku hudbu, aj nejaky vtipny hiphop ci rock....ale vobec sa oblecenim uz nemozem zaradovat do nejakej skupinky, lebo nevyzeram ako metalista, ani ako pankac, ani ako rapper....hmm tak kam teraz patrim? :lol: casom to podlamna kazdeho prestane bavit byt tym ortodoxnym...
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

c.a.r.n.e. napísal:to zaradovanie do skupiniek je podlamna normalne, hlavne u mladych ludi...niekde spozna urcity druh hudby, namota sa na to a zacne sa tak aj obliekat a hned uz sa zaraduje ci uz to je metalista, pankac, rapper, ci nejaky technac...je to uplne jedno a je to normalne...
Súhlas. Ešte dodám - IMHO plytké...
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

Ludia zoberte si napriklad mna tiez niesom boh vie aka skupina ... mam cierne obtiahnute rifle vybijany opasok ciernu mikinu .... ale ku podivu mam dlhe hnede vlasy takze to vyzera ako nejaky metlopunk :D dalej ... nepocuvam hip hop .... a co sa tyka slovenskeho rappu ten vobec nemusim .... a tancujem break dance a nosim mikinu system of a down :D :D .... pocuvam metal punk hardcore rock .... a co ? :D vypocujem si kazdu kapelu ...a dokonca aj techno ale mozno ma odsudite hip hop naozaj nemusim ... obliekam sa raz tak raz tak ... raz vyzeram ako metlak raz ako punkac ... chvalabohu ako hip hoper som este nevyzeral :D:D:D
tomasito13
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Flinstone napísal: mam cierne obtiahnute rifle vybijany opasok ciernu mikinu .... tancujem break dance a nosim mikinu system of a down :D :hip hop naozaj nemusim ... obliekam sa raz tak raz tak ... raz vyzeram ako metlak raz ako punkac ... chvalabohu ako hip hoper som este nevyzeral :D:D:D
tak toto ma zabilo tancujes teda break dance na co? na ludovky? alebo breakujes v obtiahnutych rifliach, to musi vyzerat fest cudne
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

tomasito13 napísal:tak toto ma zabilo tancujes teda break dance na co? na ludovky? alebo breakujes v obtiahnutych rifliach, to musi vyzerat fest cudne
nie ved som napisal ze sa obliekam rozne nie iba tak jednak ... break tancujem na funky ... alebo na rock/metal vidno ze o breaku prd vies ... hejj patri t sice k hip hopovej kulture ale su breakeri nelen hip hopery napriklad taky bboy punisher si ho vyhladaj a uvidis a vypocuj si aj hudbu co ma v traileri
tomasito13
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Flinstone napísal:nie ved som napisal ze sa obliekam rozne nie iba tak jednak ... break tancujem na funky ... alebo na rock/metal vidno ze o breaku prd vies ... hejj patri t sice k hip hopovej kulture ale su breakeri nelen hip hopery napriklad taky bboy punisher si ho vyhladaj a uvidis a vypocuj si aj hudbu co ma v traileri
break tancujes na metal hej? hm daj nejaku pesnicku :-)
Napísať odpoveď