Takze poziadavky:
1.cim vecsi dispely tym lepsie , musi byt dotykovy a minimalne rozlisko 320x240!(neviem ci robia s mensim rozlisenim dotykove vobec), minimalna velkos 2,4"
2. WM operacny system 5/6 najlepsie v SK/CZ mutacii
3. Chcem na tom pozerat filmy , pocuvat hudbu , sem tam zbehnut na net takze poriadny procak a dostatok MB RAM (niektore modeli maju 64MB a sa mi to zda ako nedostacujuce najme ked ma zariadenie este aj GPS)
4. Kontektivita jednoznacne BT a WIFI kedze to malo/ma aj stare PDA ... infrak nemusi byt aj tak sa uz velmi nepouziva (mozno na ovladanie telky by sa to zislo
5. Cele zariadenie nesmie presiahnut velkos A4 a vahu 1,8KG samozrejme cim mensie a lahsie tym lepsie ale zas to nemoze ist na ukor displeya
6. GPS - no toto je taka specificka poziadavka ale ked by bolo nebolo by od veci ....
7. Telefon , ak by sa dalo s toho telefonovat nebolo by to odveci .....
takze toto su take poziadavky ... je to dost nezlucitelne a vsetkym vyhovuje tak maximalne MDA HTC Touch Diamond alebo jeho drahsi surodenec ... ale v podstate rozmyslam aj Eeecku od Asusu alebo potom mozno Samsung i900 Omnia alebo HP iPAQ 214 Enterprise alebo lacnejsia verzia HP iPAQ 114 Classic alebo nieco z rady E-TEN Glofiish (pri tomto sa mi kamarat stazoval ze nehorazne spomalene reakcie ma a vsetky maju len 64MB RAMku preto sa toho bojim trosken)... v podste plno hraciek a neviem si v tom vybrat ... ma Nokiu 6120c co na telefonovanie v podstate staci ako aj nafotky(sice slabota ale foti) a neviemsa rozhodnut pre spravne zariadenie a ci si mam nechat nokiu alebo ju predat ... proste vela otaznikov a rad by som bol keby mi s tym niekto pomohol sa rozhodnut .... prijmam kazdy nazor a vopred dakujem