Nenasiel som tu ziaden topic zaoberajuci sa tymto softverom. Myslim si, ze stoji za to ho vytvorit a podelit sa o skusenosti s uvedenym antivirom. Pocul som o nom uz davnejsie, ale vyskusal som ho az vcera. Ja som bol stale zastancom antiviraku NOD32 (mozno preto lebo ma meno?). No vcera po nainstalovani antiviraku Avira AntiVir som zmenil nazor. Po prvom skene disku mi naslo 21 virov a bol som velmi prekvapeny.
Avira AntiVir ma narozdiel od NOD32 ovela mensie poziadavky na hardware a nezatazuje zbytocne system. Pocas neustalej kontroly pc (active guard), ubera z pamate smiesnych 9 MB. Po stranke uzivatelskeho prevedenia je velmi priehladny, myslim si ze kto skusil moze potvrdit.
Avira AntiVir je volne stiahnutelny na webovej stranke http://www.free-av.com/
Existuje aj platena verzia Avira AntiVir Premium, cena licencie na 3 roky sa pohybuje okolo 1385 SK (45.95€), co je v porovnani napriklad s takym NOD32 neskutocny cenovy rozdiel.
Len tak pre info, NOD32 licencia na 1 rok 1490 SK (49,46€), takze 3 roky cca 4500 SK (149,37€).
Avira AntiVir Premium navyse obsahuje az 5 ochran v jednom:
- Antivir
- Firewall
- AntiSpam
- AntiPhishing
- WebGuard
Personal verzia (free) - Antivir.
Viem aj o tom, ze Avira AntiVir Premium sa ponuka v akciach zadarmo s licenciou do 1 roka. Ak by niekto na taku akciu natrafil alebo by o nejakej vedel, myslim si ze link sem mozete pridat, kedze to neni warez a je to free.
Tak piste sem a podelte sa s ostatnymi o svoje skusenosti
Moje zavarecne hodnotenie: